Albana perseri mes jush

olti

Neo
Re: Albana perseri mes jush

think.jpg

....mireseredhe!

PS: :kiss:

albana

Lara Croft

Danae degjo erdha me nje bare frymezim e vesha cizmet e kuqe qe Alinosi i shihte ne vitrine e i dridheshin duart kur shihte cmimin po ce do lezbizmi i papritur i Emes me la goje hapur dhe u tremba te betohem.Thashe ta le ti kaloje dallga e pastaj te filloj thiatron.
Tranofile qe me rafte pika mua qe ngele vetem ne token meme.Une nuk jam pishman qe ngela ne token Amerikane se intuita me thote se do argetohem shume /pf/images/graemlins/laugh.gif Jeten mere si te te vije i thone fjales.Pastaj Juropi aty eshte nuk e leviz njeri prej vendit /pf/images/graemlins/smile.gif
Neo si je ti? Kur te te ndesh ne MSN me dergo icik ato kenget. :kiss:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga TranofiljA:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] mua me ka marre malli ta shoh dhe do dalim te behemi lluc. hi hi hi
Asnji s'pi xhin shqeto si une me dhelpren. te tjeret bien nga karriget nje nga nje, ca flene pertoke ca te shkallet, une me banken vazhdojme mbushim gotat. Keshtu u ndame kur iku. [/qb]
...Na ishte njehere..nc nc nc /pf/images/graemlins/tongue.gif I know something you don't know /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhelper...ik me shkruj nje leter se e di vete ti pastaj :kiss: [/qb]
Why do I get the feeling of being somewhere in the picture :rolleyes:

TEA

Forumium maestatis

Mire se erdhe Albana :wave:

....u kthy dhe teatri tani /pf/images/graemlins/smile.gif

Djep

Forumium maestatis

Albana po foton tate e ke pa mi??? Ah sa nuse e bukur ke dale, si rrush :wub: ( :wink: se mos i hypin nervat poetit).

Me nei djale a vajze... nuk po t'uroj, se divorcet jane bo me te shpeshta kto kohet e fundit. Rrjedhimisht shume zemra te thyera te forumit akoma ushqejne shpresen.

albana

Lara Croft

Lara te kam falur me kohe po nuk kam patur mundesi t'i pergjigjem email-it tat se aty ku isha AF konsiderohej kontrabande /pf/images/graemlins/laugh.gif Ca pislliqesh ke bere moj gjate mungeses sime :rolleyes: ?
Tea si je ti yll?
Djepo kam ca fotografi te tjera qe te te iki mendja /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Zonja Ndrikull, shpresoj ta kesh kalitur tolerancen tende deri ne veteflijim /pf/images/graemlins/wink.gif

Une dua koordinatat e sakta dhe nje e-mail hyres te gjate ne pergjigje te nodnjerit qe kam cuar ka muaj dhe te letres qe kam nisur mbase me vonese /pf/images/graemlins/frown.gif

Sidoqofte eshte nder te rishohesh bishtin tend magjepses duke shpresuar qe nuk i ka humbur shkelqimi i prarruar qe ka pasur edhe para "kalitjes".

Te kam xhan shume /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss: :kiss:

Danae

Primus registratum

hahahaha
pika cupave te sodit thuaj po si u bene mi kshushi me katallog fotosh ne dore ecin /pf/images/graemlins/smile.gif
per cudite e botes gjithcka e ka nje arsye,vetem te lutem orarin e thiatros ma fiksoni tamam se uroj te mbuloje ate te dremitjes ne biblioteke.
ju puth fort.
p.s amanet bishtat e fshesave ku i dihet mund te thyhen vend e pa vend. :kiss:
njerin e ha penelja kokes nese nuk mbaron essene ne kohe. :kiss:

Goca

Primus registratum

In C*** a tutto.... :mad:

No idea of what i am going to right... /pf/images/graemlins/frown.gif

Po hiki me honger dreke se mos me vjen naj frymezim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albanaaaa fotot mos ja qit vetem Djepit po pate mendesi.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Danae

Primus registratum

mos e hangsh, anmiku jot!
llupse, sofiani vdiq per buke deri ne aksham.
ti them une se ti ha /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :kiss:

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Zonja Ndrikull, shpresoj ta kesh kalitur tolerancen tende deri ne veteflijim /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Rezistence femberore. Po pse mi tolerance i thone asaj apo: THATË(!)?
Pastaj, vrimat qe di dhelpra, ehu, asgje nuk me ben surprize. Dal te shikoj fotot, cmenduri.

albana

Lara Croft

Danae ke te drejte per kete punen e fotove ti po leme nam ne femrat si e si te tregojme sa na pelqen vetja.
Tedi :kiss:
Blendi ku ishe mbreme ti? :rolleyes:

albana

Lara Croft

Kordele letren tende nuk e kam mare dot :shrug: :cry:
Kur do i fillojme provat e thiatros mi se e lame Danaen me kokoshka ne dore me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

une nuk kam gje kundra,mos paca naj pro te forte fare biles:)
sa per kokoshkat kam fillu e gjuj penelen me to...
tashi po shkoj se mos gjuj kosh ne biblioteke.
pacim e ia kalofshi mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

ankth,gryket??
jo,jo bajamet i kam hequr qe femije /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Danae

Primus registratum

e keqe,se po vdes per uje.
nejse,se nuk vdekja nuk rrjedh nga gelltitjet pa nje gote uje pas.
ndrikulles ia kane fajin cizmet,e mua koshat. :kiss:
si te them mos me permend me asnje ushqim,se sipas teje kot qelloj une ktu e jo ne mense:-P

Blendi

Primus registratum

Danae, nej kosh vlen 2 pike apo nje?
Ndrikull, isha i ikur. Po ty tu desh gjithe dita per te mbathur cizmet mi? Masazhin tend e mora me vone. lol
Lara o kukull, sa qef e kom ket femer m'raft na i pik qe t'shpetoj ishalla.

Danae

Primus registratum

varet nga objektivi... /pf/images/graemlins/wink.gif
tashi do marr shenjester larg te shkeputem nga tastiera,ka tre here qe tentoj pa ia dale mbane qellimit,tashi qe u lexoj ju,jo me te lexoja ndrikullen me alinosin.
qerraa..... :confused: oops si eshte shumesi i qerratait?? :confused: