Albana perseri mes jush

Blendi

Primus registratum
Re: Albana perseri mes jush

Tamom ta ka thon lare. leni numrat pervish monget aty. hec!!!!!
Ca mongesh 'perveshe ti mi. te du pa mong.
Shif penelja, na knoqi me kto ide perparimtare.
Lare, bone mo rezistence kom me te von me llustru rroten e karroces babes peneles. More vesht?!
Hi hiiiiiiiii

Goca

Primus registratum

Penelja nga inati, vesh fustanin e del nga dhoma duke e perplasur ate me force. Ne sallon ishte Blendi qe me goten e qumeshtit po vinte drejt dhomes.
-Ej... ku po hik ti mi, prit se s`kena fillu hala...
-Shko e pyet ate grifshen . Ka tre ore qe i vjen verdalle preliminareve , a thua se e kam kohen te tepert une...
- Po prit iher se e gadisim ket pune , cpatet ju kshu, sikur ju mori m`sysh njeri..
- Zotrote kujdes breket se po te bien, me mua hec llafosu sot ne darke...

Blendit i ra gota e qumeshtit nga dora.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Lam nom. Tashi do filloj t'shkeputem ka icik se filloj puna. Po qumhi num mu derdh nga dora. Sa per sqarim.

Presidenti

Forumium maestatis

mirsevjen...
magnolia.jpg

alinos

Forumium maestatis

Alinos erdhi nje here verdalle ne maje te takave, pa me inat nga Ndrikulla dhe Lara, Kordeles vetem bishtin e kapeles i zuri, ndersa i fshihesh shikimit te saj te zjarrte pas nje shtylle, dhe u nis te shkonte!

Pfffff, laraska! Krrau Krriu tere diten e dites. Pale! Ja derdhen Blendit qumeshtin kot ma si koti! Po a derdhet qumshti i Blendit kot?! :shrug:
Edhe Penelja po krunte veshin, mesa duket po mendonte te njejten gje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne te dale, Alinos desh u perplas me dy tipa qe e kishin koken ne forme lule. Kshu ju duk alinosit te pakten ne fillim, se kur i verejti mire nga pantallonat dalloi Salon dhe Naharen qe kishin ardh me nai kosh me lule te bardha per t'i prishur mendjen ndrikulles. Po a pyet mbreti per tre kokrra fiq?! Me mire do kishte qene te ishin ftonj! :devil:

-U mbytshi ne polen! - briti se fundmi alinos dhe doli perjashta.

Te gjithe te tjeret prisnin ndrikullen...
:book:

TranofiljA

Primus registratum

Me falni per nderprerjen...dy min pune kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albane, o shtrige...ma fute ket here ee...me le vetem ktu me gjith kta...he se po nuk te mora me zor. :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Heu juve sikur ju kane vene flaken ne bithe more, paf-puf te gjithe si kokoshka. Se imagjinoj dot c'do ndodhte sikur Albana te shkruante me shume se tre here /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S.
Dua edhe una foto me oficera
p.p.s
Tranofile te rafte pika, si ere s'mi shkrujte 2 rreshta.

Blendi

Primus registratum

Sa te shkoka e folmja tironce mi nelka.
Ec te vdeksha!!!

Trano po ke firu, t'ka ra m'kok per nai amerikon t'vogel aty qe s'nihesh mo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Banke, pranon depozita ti me?

TranofiljA

Primus registratum

..rri e shejton urt se sa te thura nje email te gjate e te bukur...gjith aventuar mo dhe kur vje puna this computer of mine nuk gjete dot Serverin :mad:

..dhe tani nga inoti nuk du me t'shkrujt me. Nejse, lajmi me i rendesishem ishte qe neser fluturoj per Belgjike.

Boll about me, se o tema dhelpres kjo.

Lethargic, ho mi e ndrrove emrin kaq shpejt eeee /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Vec nje gje di me ju thon juve t'lagjes...behuni gati ne Janar se kam per t'ju mbledh nje nate...ene e dini vete ju pastaj. :rockband:

Blendi

Primus registratum

Tranofile te ra shamija!

Sa rren mer ej, klasike fare..."te shkrujta nj email te gjate por kompjuteri nuk...."

Ej, udhe te mbare dhe ia kalofsh mire ne Belqik.
Zonja dhelper si duket po krihet, brenda do jete gjekundi se perjashta te ngrin bishti sic me ka ngrire mua ky imi. Dru! C'te te them!
Haaaaaaaaaaa!
Me perjashtoni nga forumi.

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Sa rren mer ej, klasike fare..."te shkrujta nj email te gjate por kompjuteri nuk...."
[/qb]
..he mo mo, se nga ty e kam msu!!! :mad:
Pastaj me jep nje arsye...vetem nje arsye..po te forte ama...pse duhet me rrejt surratin tat :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

personazh

Valoris scriptorum

qeka kthy albana....lale, mirse-erdhe e ishalla t'jesh mire.

Rroft seksi! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Kam pershtypjen se Albana akoma s'e a pare foton per te cilen une e kisha fjalen:

dasem-poeti-albana.JPG

albana

Lara Croft

Mire se te gjeta,enderr!Me ke munguar!Po ti e di fort mire.Nje fjale thua dhe mua me iken fryma.Ku je valle?

Djepo me gajase.Je fantastik.Duhet te te nis albumin une ty. :kiss:

Goca

Primus registratum

Djepo , sa here te jepet mundesia lale... :mad: veje gishtin te plaga... :mad:

Goca

Primus registratum

E di si me duket mua Blendi ne foto?! sikur thote... " Do ta hani torten do ta hani... te gjithe ne surrat do e hani... /pf/images/graemlins/laugh.gif "

albana

Lara Croft

Alinosi nuk dinte ca te bente nga e keqja.Nuk po gjente dot nje gje qe te mund ta hidheronte Albanen sa me shume.Kjo femer e keqe po i nxinte jeten.Ta helmonte me mire apo ti sabotonte frenat e makines?Nuk e dinte.He per he i duhej te tregohej sa me e qete se shtriga po vinte.
Albana kishte veshur nje fustan kuq e zi dhe hyri duke u perkundur.Te gjithe u sulen drejt saj me krahet hapur.Aq shume renden me vrull sa pasi u perplasen me njeri tjetrin te gjithe perfunduan pertoke si nje mal me njerez te cmendur.Kaq u desh qe remuja te fillonte.

Djep

Forumium maestatis

Hahahahahha, e pra e, sikur don me te rraf me torte, lol.
Pse bon si i fort ti me Poeto, se ke Albanen prej krahu e... apo se ke torte ne dore? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Albana, lali, albumin ma nis ke e-maili im - kliko ke nicku im, dhe do ta gjesh aty ne fund. :kiss:

albana

Lara Croft

Kur Albana mblodhi veten nga perplasja pertoke syte i zune Penelen qe po puthej me Laren.U gelltit e habitur dhe e kuptoi se shume gjera kishin ndryshuar gjate mungeses se saj.Edhe Blendi ishte atje duke ledhatuar kofshet e tyre.
-Ca ju keni dhene per te pire -pyeti ajo Tranofilen.
-pash Zotin nuk di gje une-tha Tranofilja po aq e shokuar sa Albana.
Salu pas kurizit te tyre u peshperiti:
-He si thoni ju te dyja?A i imitojme dhe ne?
-Ik e dreq mbytu-i thane ato njezeri dhe u cuan ne kembe.