Albana perseri mes jush

Ema

Goddes
Re: Albana perseri mes jush

RRi urt ti se te kam nerru avatarin,me ke i ner borxh :devil:

Goca

Primus registratum

Qyqa , ti e bone mi, thashe se e kishte bo Neo , shkova i thashe edhe flm tek simpatia...

Flm Ema... /pf/images/graemlins/smile.gif

S`du mi me nejte urte...oj kjo... cer ke ti iher qe njele tu hmmmmmmmm.....

Goca

Primus registratum

E shef Eme cer bone... :mad: icik desh ky , pretekstin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Te perqafoj fort,per mu s'ke hy ne konkurrence se po ketheem ne lezbike! [/qb]
Nordh per femra. Paskena te njejtat shije dhe ne seks.
Do gjujm albanen?

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Te them te drjeten s'me pelqen ti ndaj me te tjeret femrat e mia.Syte ja kisha hedhur Jules dhe Nelkes po po te jap Nelken dhe Dott.essen ma jep Albanen nje nate?vetm nji ama!

P.s:penelsen e kam me perspektiv,e du per nuse!

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] E shef Eme cer bone... :mad: icik desh ky , pretekstin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu s'me hiket ne shpi,me thoni nai arsye te mire per te ik ....

Goca

Primus registratum

[qb]
[qb] E shef Eme cer bone... :mad: icik desh ky , pretekstin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu s'me hiket ne shpi,me thoni nai arsye te mire per te ik .... [/qb]
Ke per te hekuros gjo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Per nuse mu mi?! Doke me ma fut.Ate Albanen per nji note , ja hodhi ajo, mbas asaj notes e lire, mu finche la morte non ci separi... :eek:

Ema

Goddes

Kom sa te dush me hekuros po s'eshte arsye e mjaftushme.
M'ka lon me pasoja The truman show!!!
P.s:po sikur ne fund te detit te kete veem nje karton me ngjyre blu dhe nje projektor qe bon gjasme sikur eshte hena?

Goca

Primus registratum

Fregatene... gjojnat jane ato qe perceptohen , jo ato qe ne te vertete ekzistojne...

Ema

Goddes

Salo e bojm kshu,hec ti me mu vetem per i nate,po vetem nji amaaaaaaaaaaa edhe te jap ne shkembin po per nje nate Julen me nelken...

he merr 2,paguj 1.

Peneleka me me pas mu ne shpi bohesh 200 kile se du vec me gatu qofte gjith diten!

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Edhe une byrekun e boj nje here ne jave , po ce do... /pf/images/graemlins/wink.gif me duhet tjeter ushqim me duket....

Ema

Goddes

detarin e kom gati,ja te shes lopen ta ble me shumice ne treg fshatar!

Ema

Goddes

[qb]
[qb] Po sikur ne fund te detit te kete vetem nje karton me ngjyre blu dhe nje projektor qe bon gjasme sikur eshte hena? [/qb]
sido te jete salua siper detit e poshte henes do jete duke pertypur duhan te ashper e murmuritur kenge kurvash.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Du ate "Ojoj Emine...!"

Ema

Goddes

[qb] Arratisje ... [/qb]
Deshta me i thon Lares se kam nerru menje,je shume e vecante,Jules qe te bohet e gjalle keto dy dite pa u kapur ende rob,jo per te folur mbi kokekashten po mbi eskaliburin qe ka zene ndryshk,Kordeles se eshte shtrig se s'shkun gjys llafi,Munit Hirko se ka hum si krypa ne uje,Salos se dashnia jon eshte grusht celik per armikun kurse LR se si ka munsi qe me japin vec tranofila te bardhe keto kohe?

....Po menoj me dal tashti,seriozisht e... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

I di vete punet e tuja ti , s`du me u ngaterru me asnji une... Pis end love .. kush te doje bujrum , kush s`do , udhen e mare...

Ema

Goddes

[qb]
[qb] Salo e bojm kshu,hec ti me mu vetem per i nate,po vetem nji amaaaaaaaaaaa edhe te jap ne shkembin po per nje nate Julen me nelken...

he merr 2,paguj 1.
[/qb]
C´plazh eshte me i bukur naten? [/qb]
Plazhet imagjinare jane me te bukuit,kur arrijme ke realet kemi maru pune rruges ose jena zon ,e gisht tuj,tuj...
...

Ema

Goddes

[qb] I di vete punet e tuja ti , s`du me u ngaterru me asnji une... Pis end love .. kush te doje bujrum , kush s`do , udhen e mare... [/qb]
me cil e ke re se Salo osht i imi,s'e lun topi apo ke menje t'keqe?

Ema

Goddes

S'maj pergjegjsi per ato qe kam shkru sonte se kom qene pishem /pf/images/graemlins/tongue.gif

ja kalofshi mire edhe kujdes pumbreket!

Danae

Primus registratum

ndrikull mbase nuk kishe prite te kishe patur kaq ndikim ne rritjen e kualitetit te thashethemexhinjve po ja qe here me dashje e here pa dashje ke,pastaj ke edhe spektatore te devotshem e nga ato qe kur u thua se erdh ndrikulla degjohen tek qeshin me gaz e hare ne telefon,se lajmi i kthimit merr dhene e spektatoret rreshtohen.
duetin alinos-albana du ta ndjek me qejf,penele pastaj do baj tifo per ty:)
p.s kur fillon thiatroja??!!

TranofiljA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] mua me ka marre malli ta shoh dhe do dalim te behemi lluc. hi hi hi
Asnji s'pi xhin shqeto si une me dhelpren. te tjeret bien nga karriget nje nga nje, ca flene pertoke ca te shkallet, une me banken vazhdojme mbushim gotat. Keshtu u ndame kur iku. [/qb]
...Na ishte njehere..nc nc nc /pf/images/graemlins/tongue.gif I know something you don't know /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhelper...ik me shkruj nje leter se e di vete ti pastaj :kiss: