Te them te drjeten s'me pelqen ti ndaj me te tjeret femrat e mia.Syte ja kisha hedhur Jules dhe Nelkes po po te jap Nelken dhe Dott.essen ma jep Albanen nje nate?vetm nji ama!Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]Nordh per femra. Paskena te njejtat shije dhe ne seks.Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Te perqafoj fort,per mu s'ke hy ne konkurrence se po ketheem ne lezbike! [/qb]
Do gjujm albanen?
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mu s'me hiket ne shpi,me thoni nai arsye te mire per te ik ....Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] E shef Eme cer bone...icik desh ky , pretekstin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke per te hekuros gjo? /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga MioSotis:
[qb]Mu s'me hiket ne shpi,me thoni nai arsye te mire per te ik .... [/qb]Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] E shef Eme cer bone...icik desh ky , pretekstin ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Du ate "Ojoj Emine...!"Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]sido te jete salua siper detit e poshte henes do jete duke pertypur duhan te ashper e murmuritur kenge kurvash.Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Po sikur ne fund te detit te kete vetem nje karton me ngjyre blu dhe nje projektor qe bon gjasme sikur eshte hena? [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Deshta me i thon Lares se kam nerru menje,je shume e vecante,Jules qe te bohet e gjalle keto dy dite pa u kapur ende rob,jo per te folur mbi kokekashten po mbi eskaliburin qe ka zene ndryshk,Kordeles se eshte shtrig se s'shkun gjys llafi,Munit Hirko se ka hum si krypa ne uje,Salos se dashnia jon eshte grusht celik per armikun kurse LR se si ka munsi qe me japin vec tranofila te bardhe keto kohe?Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Arratisje ... [/qb]
Plazhet imagjinare jane me te bukuit,kur arrijme ke realet kemi maru pune rruges ose jena zon ,e gisht tuj,tuj...Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]C´plazh eshte me i bukur naten? [/qb]Fillimisht postuar nga MioSotis:
[qb] Salo e bojm kshu,hec ti me mu vetem per i nate,po vetem nji amaaaaaaaaaaa edhe te jap ne shkembin po per nje nate Julen me nelken...
he merr 2,paguj 1.
[/qb]
me cil e ke re se Salo osht i imi,s'e lun topi apo ke menje t'keqe?Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] I di vete punet e tuja ti , s`du me u ngaterru me asnji une... Pis end love .. kush te doje bujrum , kush s`do , udhen e mare... [/qb]
...Na ishte njehere..nc nc nc /pf/images/graemlins/tongue.gif I know something you don't know /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Blendi:
[qb] mua me ka marre malli ta shoh dhe do dalim te behemi lluc. hi hi hi
Asnji s'pi xhin shqeto si une me dhelpren. te tjeret bien nga karriget nje nga nje, ca flene pertoke ca te shkallet, une me banken vazhdojme mbushim gotat. Keshtu u ndame kur iku. [/qb]