Albana perseri mes jush

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Albana perseri mes jush

Penelina dil nga poshte tavolines mi qe te marresh vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mendjen ne mesim ju lutem :cool:

TEA

Forumium maestatis

kush o profi ketu ...qe na meson /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Hika una i her se jom tu u bo i xerikshem me bisturi ne dore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten dhe ja kalofshi mire /pf/images/graemlins/smile.gif
LR

TEA

Forumium maestatis

noten LR e kujdes me at birsk se nota o e gjat ne e rrexikshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Hika ne une mas mesusit... /pf/images/graemlins/wink.gif po i vjedh naj formule rruges... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tea , Kordele... :kiss: , mos boni shume patere amon .. /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

Salo as ti vete nuk e di sa te verteta ka aty brenda.Ajo e te kuqit te buzeve apo e haruara e ripit eshte fantastike :lol:

TEA

Forumium maestatis

:lol: shyqyr mo ...era l'ora qe salo te bohej kaq aktiv /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Pervec forcimit te krenarise e vetebesimit zbori do t´i shkathtesonte pak gocat, do t´i bente te djersinin ca kile e t´e rrumbullakosnin edhe ca pulpat per t´u shtuar epshet "gamorreve te pagdhendur", qe u ishte bere truri kofsha.

Jaaaaaaaaa si ballista me duken pericik, koken ke koteci dhe mendjen per pulastrena e kane :lol:

Goca

Primus registratum

Kush eshte i dyti per gjatesi te rreshti cunave ju lutem? /pf/images/graemlins/wink.gif

albana

Lara Croft

LAJMERIM
Lajmerohen gjithe theatristet se per festa une,ndrikulla,do e sjell bishtin ne Tirane qe tu puth nji e nga nji pervec gocave qe do u jap vetem doren.Do jete takim fantastik.

Goca

Primus registratum

Aha Albana .. Salo ta ka futur, se komendantet vetem japin urdhera , po nuk veprojne... /pf/images/graemlins/wink.gif ne fushen e betejes... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ca halli kishe rrusho?! Fol... /pf/images/graemlins/laugh.gif

ngjo se qeke bo me dy ftyra... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Me dy fytyra por me nje sy qe nuk me sheh mua /pf/images/graemlins/frown.gif

Sidoqofte Thiatro do luhet ne Tirane se shpejti, madje aq afer karrikes sime sa do me verboje kembet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Let's start over /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndrikulla do puthte tere ata qe ka bere sex ne thiatro ne buze dhe mendoi se do i veja pas, une kam bere sex vetem me femra dhe nuk jam e interesuar ne buzet e tyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me nderroini rol urgjent se me doli nami i keq /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Ja ta bej njecike listen.
1 Blendi (po e puth para se te nisem)
2 LR
3 Katilin (edhe kete po e puth para se te nisem)
4 Muni (do i marr shpirtin ketij po erdhi po s'besoj :cry: )
5 Ndonje qe kam haruar
Kaq LR me duket se do puthem vetem me ty ne rast se nuk bej seks virtual me ndonje tjeter para udhetimit.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ke harruar Kelliren /pf/images/graemlins/laugh.gif ...nuk dallohet nga zhuli qe i ka zene kungullin /pf/images/graemlins/laugh.gif ose e kane bere gjelle per byreket qe hengri Ndrikulla per mengjes /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi, mos e krruj :angel: dhe mos rrej :mad: