Agjencia E Martesave

Re: Agjencia E Martesave

Kush te tha moj.....ja se nuk ta prish une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Tedo ,m'a gjej dhe mua nje burre,se me ka lene Llapaqeni ,me duket :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif .Po e dua shume te mire,sic e kisha te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] Kush te tha moj.....ja se nuk ta prish une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Tedo ,m'a gjej dhe mua nje burre,se me ka lene Llapaqeni ,me duket :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif .Po e dua shume te mire,sic e kisha te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po me ja kena kte Robo cun i mire duket ...

ARJELA

Primus registratum

ti moira je si coygot ugly pse mi paske prish punen me llapon
ahaA

PO TI TEDI ME MIR HAP AGJENSIN PAS 1 TETORI SE ATHER JEMI PA HALLE

Denis Ruci

Primus registratum

he mo cuna e goca si i kaluat pushimet :rockband:
hallall fare e.me behet qefi,
hajt ciao pra

Sallaku

Primus registratum

[qb] Kush te tha moj.....ja se nuk ta prish une ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
O Tedo ,m'a gjej dhe mua nje burre,se me ka lene Llapaqeni ,me duket :confused: /pf/images/graemlins/wink.gif .Po e dua shume te mire,sic e kisha te parin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ja ku mke,çun me te mire nuk e ben nona

Kollarja

Primus registratum

Ja Peshkatari si e ka lon magazinen, qe e shplafte boti komunales ishalla!
Ko more ne mollin dhe ja ka kris, kush e di ku oshte nime.
74622521JdIqRL_ph.jpg

Hotte hajd pastroje nime, faji jot, ti e vune magazinjer.
Bjen peshk, bjen peshk, oshte i mire. :smash: :smash: :smash:

llapaqeni

Primus registratum

gruje ste kom lon une ty re jo..se skom ku me gjet nuse mo te mire se puna jote...pastaj skom faj se ty ta dha kafka me shku me pushgime vetem e mu me the ri ketu ti e kujdesu per kaculin,apo i harove ato qe ke thon :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Du BURRE jap sa lek te doni vetem ju lumet me beri derman /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :

Kordelja

Valoris scriptorum

Si osht me shnet ai shoku jot mer /pf/images/graemlins/tongue.gif i ka bo analizat, vun nga ndonje smunje :confused: :rolleyes:

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Du BURRE jap sa lek te doni vetem ju lumet me beri derman /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif : [/qb]
Ja mi ku me ke pa leke fare?çun per dhome miqsh jam /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb] Kom une nji shok me shit, osht i mire dhe i lire. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kush osht ai shoku yt me?
:eek:

----------------------------
se dua te te puth c`do mbremje deri ne mengjes,
dua te te them te dua dhe pastaj te vdes......

dolce_vita

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
[qb] Du BURRE jap sa lek te doni vetem ju lumet me beri derman /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif : [/qb]
Ja mi ku me ke pa leke fare?çun per dhome miqsh jam /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
O robo pa leke fare je ti? Alamet djali pale.
:thumbsup:

------------------------
j`aime tout le case
toui è la rose
le rose per un jour
toui per tout le jour....

ARJELA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Belinaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Po t'presin bandillat, po ku je fut, dil! [/qb]
a kollare kolere
po si nuk le vend pa fut hundet mor amon :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Do ta kemi parasysh kete Oferte te MAjme ...

butterfly

Primus registratum

Sorry Tedo, po c'ka te beje Pc ketu? Fole me qarte se jane probleme serioze keto, edhe kerkojne pergjegjesi... :cool: