Agjencia E Martesave

KATALLANI

Primus registratum
Re: Agjencia E Martesave

hey ho me pra s'doka njeri me u martu n'Amerik. Ishalla martohem shpejt se ndryshe do me martoje lagjja. hahahahahaha

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Katallan prit
sa te martohem una nja dy her dhe te bej nja ca shtat a tet kalamaj dhe do prish dokumenta tajlandes
per ti ber me ty dokumentat e amerikes pajtohesh me mu kshu kto jan te dhenat e mija statistikore

Kollarja

Primus registratum

Ore po do boni sherbim te rregullt ju ktu, apo si e keni hallin?!
Kena porosit nji gru, do e sillni apo jo?!
Ç'a agjensie o kjo kshu?
Du manaxheren ktu shpejt!

Kollarja

Primus registratum

Nuk po morim vesh hiç çere bohet nime ktu.
Njoni thot jam un pronari, tjetri thot jo, se e kam ble me letra me vlere, tjetri thote nime e kam un me qira.
Njoni thot jam magazinjer, tjetri thot jam manaxher, tjetri furnitor.
U bo puna futja n'pordhe e lyje me boj t'kuqe ne del zemra Lenes.

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
[qb] oj hote leri llafet por hajt me gjej i nuse se ngela beqar. [/qb]
Martohu me Hotin pra ...

Ad extremis

Primus registratum

E po desha te ju falenderoj per temen e hapur se pa ju desh ngela beqare:(
Atehere po bej nje prezantim te shkurter dhe kush te jete i interesuar le te me kontaktoje ne sec /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kom 8 klase shkolle,te bera ne nje fshat te Shqiperise.Dhe keto i mora me ndihmen e pastrueses te shkolles qe e kisha komshije /pf/images/graemlins/wink.gif
Nga pamja keshtu te mar ne qafe me thone:kembet si shishe amaretoje,1.50m e gjate dhe 90 kg

Shpresoj shume qe te gjej shpirtin binjak :angel: ,dhe mos u gricni ne radhe per nje hèè!!!

hot

Hotgirl

martoje ate qe kishte ngel pa gru me kte qe don burre tedo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ad extremis

Primus registratum

Wauw moj mami c'me thote vajza!!!!!!!!!
Hottie nga gjithe ajo "deshire e zjarrte seksi" e perkthyer ne nickun tend 'Hot' te qenkan zier trute te qenkan bere supe :smash:
As shakate nuk je ne gjendje ti kuptosh...amon se plasem duke zbutur kafshe :sleep:

TEDI

Valoris scriptorum

Agjencia mbyllet me Pushimet e vitit . te Tera Aplikimiet rifillojne ne shtator . Boni ene ju icik PUshim ...

Darien

Primus registratum

shif kta, sa ika pak në Shqipëri una, e mbyllën agjencinë - po unë ku do lyp ftesa për dasma?

s'mendojn' fare për popllin s'mendojn'

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] shif kta, sa ika pak në Shqipëri una, e mbyllën agjencinë - po unë ku do lyp ftesa për dasma?

s'mendojn' fare për popllin s'mendojn' [/qb]
Ej pse ishe dhe ti ne shqiperi, po pse nuk bere nje ze te kisha thirr te dasma ime /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi helbete kishe marre dhe rolin e dhendrit /pf/images/graemlins/wink.gif

Ela_001

Primus registratum

Jo mi, ktu te gjith bejn gjoja dun nuse, po mesa duket po praktikojne propozimet vetem. /pf/images/graemlins/wink.gif Nuk kemi pare gje dasem der tani.

Kordelja

Valoris scriptorum

Ela, ti mire i se do gjesh nai gjo po mua edhe nje hereqe mu dha rasti te vesh fustanin e enderrave te mia, s'u be :idea:

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pooh Bear:
[qb]
Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] shif kta, sa ika pak në Shqipëri una, e mbyllën agjencinë - po unë ku do lyp ftesa për dasma?

s'mendojn' fare për popllin s'mendojn' [/qb]
Ej pse ishe dhe ti ne shqiperi, po pse nuk bere nje ze te kisha thirr te dasma ime /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi helbete kishe marre dhe rolin e dhendrit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une thashe se ti erdhe e u martove me date 27 korrik apo nuk te pelqeu burri qe kishe zgjedh /pf/images/graemlins/laugh.gif e ke dale me kerku tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif