Agjencia E Martesave

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Agjencia E Martesave

Obobo u bo si me qene manifesti " Duam burrat tane", " Duam burrat tane"...kisha pershtypjen se ne fazen Historike te njerezimit kish mbaruar vendosja e kufijve /pf/images/graemlins/laugh.gif qysh me Luften e II boterore /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb]
Fillimisht postuar nga Pooh Bear:
[qb]
Fillimisht postuar nga Darien:
[qb] shif kta, sa ika pak në Shqipëri una, e mbyllën agjencinë - po unë ku do lyp ftesa për dasma?

s'mendojn' fare për popllin s'mendojn' [/qb]
Ej pse ishe dhe ti ne shqiperi, po pse nuk bere nje ze te kisha thirr te dasma ime /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi helbete kishe marre dhe rolin e dhendrit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une thashe se ti erdhe e u martove me date 27 korrik apo nuk te pelqeu burri qe kishe zgjedh /pf/images/graemlins/laugh.gif e ke dale me kerku tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Eni pse mi nxjerr horrliqet ktu. Apo thjesht po me ben reklame. Se helbete any news is good news. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordele karramele, fustanin do ta bej me cope fesh fesheje ty une, ke rrobaqepsja ime personale. Me pala e me flutra ne forme V-je. Edhe me dantella po e deshe dhe me vata. Te pelqen si ide?

Eni_883

Primus registratum

Rrushi po dasma jote me dat 27 Korrik ishte shpall para nje viti ketu ke agjencia /pf/images/graemlins/smile.gif robi beri dhe divorc per te be ate dasem :smash: :smash: ca horrlliqesh te nxorra une. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kordele karramele, fustanin do ta bej me cope fesh fesheje ty une, ke rrobaqepsja ime personale. Me pala e me flutra ne forme V-je. Edhe me dantella po e deshe dhe me vata. Te pelqen si ide?
Fustanin e du TAFTA me monge t'gufume dhe me temina :rolleyes: edhe luj duret me burrat se plasa me e vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Darien

Primus registratum

Ej pse ishe dhe ti ne shqiperi, po pse nuk bere nje ze te kisha thirr te dasma ime /pf/images/graemlins/laugh.gif kushedi helbete kishe marre dhe rolin e dhendrit /pf/images/graemlins/wink.gif
më thanë mua për dasmën tënde, po ishte pasi ika unë; s'prisja dot

pastaj ç'është kjo ftesë, unë të vi për t'u dehur në dasëm, ti më fut në rolin e dhëndrrit; si e ka hallin dhëndrri, nuk bën dot gol që ta ndërrojë trajneri në pjesën e dytë?

Darien

Primus registratum

sa për dijeni, nuk kam asnjë arsye të mendoj që dhëndrri në fjalë nuk luan dot 90 minuta të plota (edhe minuta shtesë po të jetë nevoja), po pyeta që ta di pse do e ndërrojë Pooh Bear
:cool:

Ela_001

Primus registratum

[qb] sa për dijeni, nuk kam asnjë arsye të mendoj që dhëndrri në fjalë nuk luan dot 90 minuta të plota (edhe minuta shtesë po të jetë nevoja), po pyeta që ta di pse do e ndërrojë Pooh Bear
:cool: [/qb]
lol, ,me titra he. Si perrfundim nuk u martova, jam shpirt i lire, duhet dikush qe te ma mbledhi. To be or not to be this is the question. Mjere ai qe do e marre persiper.

P.S: 90 minuta si shum duken, ndoshta po ti fusesh nje pushim 20 minutsh ndeshjes shtyhet, po aq pa pushim vallaj :eek: nuk e luj se dal me karton te kuq pastaj, lol. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

[qb] Rrushi po dasma jote me dat 27 Korrik ishte shpall para nje viti ketu ke agjencia /pf/images/graemlins/smile.gif robi beri dhe divorc per te be ate dasem :smash: :smash: ca horrlliqesh te nxorra une. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ncuq, je ngaterru, me 27 kisha ditelindjen, dasmen e kishte shoqja ime. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe shttttt se te griva.

Kordele, kisha harru teminat, po ti le ty ti gjesh se nuk di ku ti kerkoj.

Eni_883

Primus registratum

[qb]
[qb] Rrushi po dasma jote me dat 27 Korrik ishte shpall para nje viti ketu ke agjencia robi beri dhe divorc per te be ate dasem :smash: ca horrlliqesh te nxorra une. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ncuq, je ngaterru, me 27 kisha ditelindjen, dasmen e kishte shoqja ime. Edhe shttttt se te griva.

Kordele, kisha harru teminat, po ti le ty ti gjesh se nuk di ku ti kerkoj. [/qb]
Lali po mire ti se ashtu u kuptua sikur 27 ishte dasma i la robi kalamajt rrugeve se mua nuk mi la :lol: Per te tjera ti mos ki merak se une gur varri :devil: Kordele ti dhe thes te veshesh je yll le me tafta me flutra :kiss:
P.S. Darien po more ftese per dasem do vi dh eune se vdiqa per nje dasem shqiptarce nga ato te fshatit /pf/images/graemlins/smile.gif

Ela_001

Primus registratum

lol,

Ca thesi aman, ajo eshte gjithe gusto e gjithe klas, apo c'mi vdes ato kombinacionet, apapa.

Eni_883

Primus registratum

[qb] llogje bohen, TEDI
folin sa folin, po nuk martohet njeri...
:shrug: [/qb]
ti s'martohesh per vete keshtu qe mos thuaj gje. Mora ndonje ftese per dasem lal?? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Darien

Primus registratum

unë e kam deklaruar hapur që po rri këtu tek agjencia se mos më zë dora ndonjë ftesë (si puna e atyre që rrinë tek stadiumi mos gjejnë ndonjë biletë)... :rolleyes:

po më ra gjë në dorë, shkojmë bashkë në dasëm; mos ki merak hiç :cool:

Eni_883

Primus registratum

Darien dmth ti thua qe nuk eshte e vertete ajo qe thuhet, dmth "qe njerezit(beqaret ne pergjithesi) shkojne neper dasma per te gjujt" /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Darien

Primus registratum

There are lies, damn lies, and statistics.
- Mark Twain

në përgjithësi, beqarët gjujn kudo, dhe pse jo në dasma ku ka goxha mundësi; po këtu është agjencia... mos na nxirr nga tema ti

këtu njerëzit vijnë për t'u martu ose për të bërë sehir... unë jam për sehir dhe kur shof ndonjë që martohet dua llokume (të paktën) ose ftesë në dasëm (të shumtën)

se çfarë bëhet tek dasma pastaj, ku i dihet?
/pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

You no listen, I tel you evlyting /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (Ms Swan Mad TV), what have I told you about overanalysing things. Anyhow what you're saying is fine with me. Po more ftese une do vi se dua nje dasem shqiptare me shume raki dhe valle /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

TEDI

Valoris scriptorum

Une jom i ftuar ne 5 Dasme per 10 dite Por nuk do martohem vete atje jam vetem i ftuar . Tani kush nga ju do0 te martohet se erdha serish une me Full time Ktu n LAvoren time t vjeter t Agjencise ...