Qyqe pse s'thu ti nela beqare tan jeten, se m'kan than se andrrat dalin per se prapthi /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Alinoso, ka hike re?
Se mos harroj me te thone, dje n'darke te kom pa n'onder sikur te kishte gjet Ema i burre, ose i kishe gjet ti asaj nuk e maj men mire ime.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po njifena re çun, s'martohet robi per 7 faqe forumi..... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga FALKO:
[qb]Eshte martuar ndonjeri deri tani mo apo vetem lafe keni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aiiiiiiii, une e bona me te provoku icik , me pa sa i vendosur qe je, kurse ti u terhoqe mbrapsht.Po prit, se s'e preva me thike une.... une thashe as keshtu e as ashtu... s'i dihet.. kushedi cfare me lind ne zemer me kalimin e kohes..... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]Jo une nuk di gje,kush jane?
Penelat,si te duash lal,nuk ta kerkon njeri me ngut /pf/images/graemlins/wink.gif .Por une thjesht doja te te ngrija ne pozite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Por e shof qe dashke administrator,do me be ndonje rreng ketej nga forumi me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif po mire mire si te duash une kot per mos me ja prish tedos po thoja. :rockband: [/qb]
Fillimisht postuar nga HaRaP:
[QB]ja psh une po kerkoj te njifem /pf/images/graemlins/smile.gif
ty ter jeta ty njoft do te shoj me /pf/images/graemlins/tongue.gif e se ke mire keshtu se do te rrish si sopata pa bisht /pf/images/graemlins/laugh.gif
pranaj mlidh kallaballekun :smash: :smash: :smash:
Un kam lind ne Durres mi goce ca jan kto th&th qe qekam tirons une...Masnej kto kushtet e funit i plotsoj te gjitha une /pf/images/graemlins/tongue.gif SAidomos ate punen e benzit e kam e ka pa edhe Tedi Te vorri Bomit s'ke nevoje me me prit fare se aty afer e kam shpine...Cifteline e qaj...Pa si qekam sikur ma ke vu gishtin muveFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Asson jo, se osht tirons..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
S'i pelqejne mamit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Preferencat:
1) Jo i bukur, por simpatik
2) Jo shitmens, por realist.
3) Nga evropa mundesisht...
4) T'kete sense of humor, ( po pati edhe benx, s'prish pune /pf/images/graemlins/laugh.gif )
5) Ti bjere çiftelise /pf/images/graemlins/laugh.gif
6) Room-antik ne ide /pf/images/graemlins/wink.gif
7) T'paraqitet n'takim me nji serenate.
8) E pres tek Vorri i Bomit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Une s'du nji qe rrin tu ma dredh me gjithe gocat e Klubit te tirones, mer tironso... se t'ishe durrsak, vishe e shkrushe edhe tek tema e durrsit..... /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Artui:
[qb]Un kam lind ne Durres mi goce ca jan kto th&th qe qekam tirons une...Masnej kto kushtet e funit i plotsoj te gjitha une /pf/images/graemlins/tongue.gif SAidomos ate punen e benzit e kam e ka pa edhe Tedi Te vorri Bomit s'ke nevoje me me prit fare se aty afer e kam shpine...Cifteline e qaj...Pa si qekam sikur ma ke vu gishtin muve[/qb]Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Asson jo, se osht tirons..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
S'i pelqejne mamit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Preferencat:
1) Jo i bukur, por simpatik
2) Jo shitmens, por realist.
3) Nga evropa mundesisht...
4) T'kete sense of humor, ( po pati edhe benx, s'prish pune /pf/images/graemlins/laugh.gif )
5) Ti bjere çiftelise /pf/images/graemlins/laugh.gif
6) Room-antik ne ide /pf/images/graemlins/wink.gif
7) T'paraqitet n'takim me nji serenate.
8) E pres tek Vorri i Bomit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cfare do bojme te shtunen?Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]He se po pre une pra?[/qb]
Kjo ishte per Asson.... /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Mashtrues gocash..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Edhe kte ma theFillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Kjo ishte per Asson.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Mashtrues gocash..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]