Agjencia E Martesave

TEA

Forumium maestatis
Re: Agjencia E Martesave

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Fillimisht postuar nga LLAPAQENI:
[qb]tedo po ahengun re ku e ke? epo je tu bo gjith kto dasma me marsh funeber do me i celebru o koke shpulle

ene me grun teme ske pune more vesh mora thuj[/qb]
burro pusho re - se jam me mision !!! Gjejme nji me pare, martohem une, e rref ti, i morrim paret ne !!!

Kshu bohen punet !!!

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:eek: kete ke per burr ti mi :rolleyes:

ateher duhet me te bo kerkes per te njoft vershtisi /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS : o tutkall migjo gocen re se din me shum se ty more vesht apo jo /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ore po ajo EDI me ke po me tradhton dini gje ju??

TEDI

Valoris scriptorum

Hey kjo eshte agjenci per martesa jo per debate dhe diskutime . Kush do te martohet te marre pjese debatet dhe komentet bejini diku tjeter ku tju pelqeje . NGa Stafi drejtues Ju Faleminderit... :smash:

mostro

Putraku

Tedo a bohet gjo nqs pys ene un fukaraja per nonji çup??
majaft te te jete e bukur e thjesht,bjonde po pate mundesi,syte dihet,bluuuuu,.te jete nga dere e modhe dhe familje me bollik te modh pasurie.te me pranoj kshu sic jam,i zi sterr?

hajde çcupa hudhuni,bojeni rradhen ndoshta i pelqeni nonji cik trumcakut!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

ehhh se harrova,una nuk jam 100%besnik ehhh!!jam nga pak dredhak!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

albana

Lara Croft

Mjaft refeve te tilla veti te karakterit se nuk te ze asnjera nga keto vajzat prej bishti.Do te te ngelet gishti ne goje nga gjithe ky sinqeritet. :rolleyes:

TEDI

Valoris scriptorum

Trumcako . TI i ke von synin nanjones . Nese po me thuaj te fillojme tratativat dhe te shohim cfare mund te qisim ne drite sepse ma do menja do jete nje qe te kete qejf ty ... :thumbsup:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]Mjaft refeve te tilla veti te karakterit se nuk te ze asnjera nga keto vajzat prej bishti.Do te te ngelet gishti ne goje nga gjithe ky sinqeritet. :rolleyes: [/qb]
amon mi se na kepute!!!ik ere gaxhije shif punen tate.se mos thashe una:HAJDE ALBANA HUDHU:Ti ne dac hudhu ne dac ene ti gishtin ne goje ene me sqetull.ihihihihiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif albana ti po qe qeke per mueeeeeeeee!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]Trumcako . TI i ke von synin nanjones . Nese po me thuaj te fillojme tratativat dhe te shohim cfare mund te qisim ne drite sepse ma do menja do jete nje qe te kete qejf ty ... :thumbsup: [/qb]
rrofsh e tedo rrofsh.po mendohem nji cik se ktu qe thu ti,ka nje mal me femra qe me pelqejn.
sidoqoft do te te them per cdo gje te re.flm shume..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

[qb]Trumcako . TI i ke von synin nanjones . Nese po me thuaj te fillojme tratativat dhe te shohim cfare mund te qisim ne drite sepse ma do menja do jete nje qe te kete qejf ty ... :thumbsup: [/qb]
tedi po ate kerkesen time akoma se more parasysh .... /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Ca Kerkese ke bo ti mi lal qe se paskam Pare une ... PErserite ene iher po deshe ene ta shqyrtojme ne Paria e Fshatit... :tipsy:

Guest

pse re na fshati qeke tina /pf/images/graemlins/laugh.gif

une tek tema e tironcave te kerkova nje burreeeeeeeeeeeeeee po ti spo merresh fare me ate pune me duket po menohesh me gjet gru per vete /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
tedi po ate kerkesen time akoma se more parasysh .... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e kuptova!proton e paska zon qymyri me mu!!!
ja tedo ku na doli balle per balle.dua te me besh proton....ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Proto:
[qb]
tedi po ate kerkesen time akoma se more parasysh .... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
e kuptova!proton e paska zon qymyri me mu!!!
ja tedo ku na doli balle per balle.dua te me besh proton....ihihihiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
qyqeeeeeeeeeee jo tedi jo dua nje tjeter une se me ket plas grushti qe ne 5 te mjesit hehehehe /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Tedi une dua nje qe te jete si ty :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

[qb]Si Tedi nuk ka.Po te duash Tedin ne rregull ndryshe mbete pa gje.[/qb]
ke shume te drejte ashtu eshte qenke dreq ti pr te lavderuar te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Nga e di ti qe nuk ka Si mua . Pse Unikum jam une Eshte dhe HArapi psh si une KEmi dhe Adamin eshte edhe Assassino dmth artui. Ka ka po te kerkosh gjen thote Populli . Proto Un n fillim do martoj popullin pastaj do mendoj per veten ... RRofsh per konsideraten por ne fillim popullin se jemi zemergjere dhe bojm ca lek me kte rast...

Guest

[qb]
Nga e di ti qe nuk ka Si mua . Pse Unikum jam une Eshte dhe HArapi psh si une KEmi dhe Adamin eshte edhe Assassino dmth artui. Ka ka po te kerkosh gjen thote Populli . Proto Un n fillim do martoj popullin pastaj do mendoj per veten ... RRofsh per konsideraten por ne fillim popullin se jemi zemergjere dhe bojm ca lek me kte rast...[/qb]
a me fut dhe mua ne ket biznes se jam tu kerku pune /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :thumbsup:

TDSH

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[qb]ore po ajo EDI me ke po me tradhton dini gje ju??[/qb]
Une e shkreta ne shkolle ky thote me cilin po ma dredh...Hey bela! Kam dy dite me grip e semure me temperature, ste vjen turp ske ardhe me me pa...me kerkon edhe per nuse!!!