Agjencia E Martesave

TEA

Forumium maestatis
Re: Agjencia E Martesave

apapapappa

o Issy TEDI per te miren e popllit munohet /pf/images/graemlins/laugh.gif apo jo TEDO :smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

Isabelle o i muhabet qe u bo Online n chatin e forumit . PRanej se me thane qe nuk ta themi kush o molla dhe pastaj kishin vene postimin ketu dmth me e identifiku me sponte ... Une vura masnej pergjigjen qe mollen do e kafshoje ai qe do e shijoje jo une ... Ty Te Pelqe Burri qe te Zgjodha ... /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]Alinoso, ka hike re?

Se mos harroj me te thone, dje n'darke te kom pa n'onder sikur te kishte gjet Ema i burre, ose i kishe gjet ti asaj nuk e maj men mire ime.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qyqe pse s'thu ti nela beqare tan jeten, se m'kan than se andrrat dalin per se prapthi /pf/images/graemlins/wink.gif
C'halli /pf/images/graemlins/laugh.gif

FALKO

Forumium maestatis

Eshte martuar ndonjeri deri tani mo apo vetem lafe keni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FALKO:
[qb]Eshte martuar ndonjeri deri tani mo apo vetem lafe keni ju /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po njifena re çun, s'martohet robi per 7 faqe forumi..... /pf/images/graemlins/wink.gif

H

harap

Guest

ja psh une po kerkoj te njifem /pf/images/graemlins/smile.gif
ej po ato qe u martuan e morret vesh ju nga axhensia e vjeter???

Jo une nuk di gje,kush jane?

Penelat,si te duash lal,nuk ta kerkon njeri me ngut /pf/images/graemlins/wink.gif .Por une thjesht doja te te ngrija ne pozite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Por e shof qe dashke administrator,do me be ndonje rreng ketej nga forumi me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif po mire mire si te duash une kot per mos me ja prish tedos po thoja. :rockband:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]Jo une nuk di gje,kush jane?

Penelat,si te duash lal,nuk ta kerkon njeri me ngut /pf/images/graemlins/wink.gif .Por une thjesht doja te te ngrija ne pozite /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif .Por e shof qe dashke administrator,do me be ndonje rreng ketej nga forumi me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif po mire mire si te duash une kot per mos me ja prish tedos po thoja. :rockband: [/qb]
Aiiiiiiii, une e bona me te provoku icik , me pa sa i vendosur qe je, kurse ti u terhoqe mbrapsht.Po prit, se s'e preva me thike une.... une thashe as keshtu e as ashtu... s'i dihet.. kushedi cfare me lind ne zemer me kalimin e kohes..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo pra nuk jam dorezuare,por doja te shihja reagimin tende /pf/images/graemlins/wink.gif ishte pozitiv edhe mu me behet qefi.
tani une ketu jam kur te kesh kohe te lire me beje nje ze te bejme ndoje dor muhabet.

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HaRaP:
[QB]ja psh une po kerkoj te njifem /pf/images/graemlins/smile.gif

ty ter jeta ty njoft do te shoj me /pf/images/graemlins/tongue.gif e se ke mire keshtu se do te rrish si sopata pa bisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

pranaj mlidh kallaballekun :smash: :smash: :smash:

H

harap

Guest

po hajde mo ti se po te pres per dasem /pf/images/graemlins/smile.gif
nusja ime spo duket gje sot /pf/images/graemlins/smile.gif
mos i kam bere masazh gabim /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

mos me te paska fik deren Stellina /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Penelat e van gogut*:
[qb]Asson jo, se osht tirons..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
S'i pelqejne mamit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Preferencat:
1) Jo i bukur, por simpatik
2) Jo shitmens, por realist.
3) Nga evropa mundesisht...
4) T'kete sense of humor, ( po pati edhe benx, s'prish pune /pf/images/graemlins/laugh.gif )
5) Ti bjere çiftelise /pf/images/graemlins/laugh.gif
6) Room-antik ne ide /pf/images/graemlins/wink.gif
7) T'paraqitet n'takim me nji serenate.
8) E pres tek Vorri i Bomit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un kam lind ne Durres mi goce ca jan kto th&th qe qekam tirons une...Masnej kto kushtet e funit i plotsoj te gjitha une /pf/images/graemlins/tongue.gif SAidomos ate punen e benzit e kam e ka pa edhe Tedi Te vorri Bomit s'ke nevoje me me prit fare se aty afer e kam shpine...Cifteline e qaj...Pa si qekam sikur ma ke vu gishtin muve

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Artui:
[qb]
[qb]Asson jo, se osht tirons..... /pf/images/graemlins/tongue.gif
S'i pelqejne mamit.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Preferencat:
1) Jo i bukur, por simpatik
2) Jo shitmens, por realist.
3) Nga evropa mundesisht...
4) T'kete sense of humor, ( po pati edhe benx, s'prish pune /pf/images/graemlins/laugh.gif )
5) Ti bjere çiftelise /pf/images/graemlins/laugh.gif
6) Room-antik ne ide /pf/images/graemlins/wink.gif
7) T'paraqitet n'takim me nji serenate.
8) E pres tek Vorri i Bomit. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Un kam lind ne Durres mi goce ca jan kto th&th qe qekam tirons une...Masnej kto kushtet e funit i plotsoj te gjitha une /pf/images/graemlins/tongue.gif SAidomos ate punen e benzit e kam e ka pa edhe Tedi Te vorri Bomit s'ke nevoje me me prit fare se aty afer e kam shpine...Cifteline e qaj...Pa si qekam sikur ma ke vu gishtin muve[/qb]
Une s'du nji qe rrin tu ma dredh me gjithe gocat e Klubit te tirones, mer tironso... se t'ishe durrsak, vishe e shkrushe edhe tek tema e durrsit..... /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

O Lal un thashe Kam lind ne Durres nuk thashe jom durrsak...Kshu i ra rruga plakes teme anej edhe sme majti dot mo...,kjo me jep te drejten te hudh poshte teken e plakes tate qe si do tironsit...Bojm icik me hile.Masnej un jo se ja luj gocave po kom qeif me i vu ne dukje mirsite qe kane...

PS. Edhe kur ato s'kan fare /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb]He se po pre une pra?[/qb]
Cfare do bojme te shtunen?
Une dua kinema, me pa Xhejms Bond..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

[qb]Mashtrues gocash..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo ishte per Asson.... /pf/images/graemlins/tongue.gif

assassino26

Primus registratum

[qb]
[qb]Mashtrues gocash..... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo ishte per Asson.... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Edhe kte ma the :confused: ?S'ma kishte thene njeri kete perpara... :mad: Nuk e duroj kte turp te madh qe me ke thene :mad: Te ftoj ne duel :smash: Dueli eshte i thjeshte kush martohet me shpejt....