te gjitha qeniet njerezore bashkohen ne nje pike ne shpirt. Pikerisht aty ne shpirt ska ndarje ska diferencime ska urrejtje. Aty gjendet qetesia e plote, aty gjendet dashuria , aty gjendet dituria, aty gjendet pajtimi njerezor enddra dhe rruga drejt se ciles synojme qe te shkojme.
rremuje, zhurma, zera, njerez qe vene e vijne, makina, kamione, tym, pluhur, teknologji, konkurence, urrejtje, intrige, zhvillim, revolucin shkencor, luftra, monotoni...dashuri..... a ekziston valle.
jam mes erresires se nje tuneli tpafund ku une kam vrapuar gjith kohen per te arritur ngrohtesine e diellit por sa me teper me duket se afrohem kesaj ngrohtesie ajo me largohet une perseri vrapoj por forcat po humbin shpirti po plaket para kohe e vetmja qe sndryshon eshte terri.
Ndjesi abstrakte thellesi akustike kateder gjykimi deshmi gabimi qe gjykon distancat tona korniza intime vonesat moderne stacion pendimi bekim udhetimi me drejt.... me drite.... me dashur... si ti tani qe zbret per faqe onde me falje krejt frymen zbathur vorbull urrejtje bashke pa radhe.... pa fjale... pa amen... me titull pa titull hyjnore kapituj ... tempull latuar me shemb mua shemb ty e gjith besimet ndryshe pertej ta dish ta ndjesh....
Dua te flas sa shume dua te flas dhe filloj te flas me mikun me tmire.... Vetveten, a po harrova dhe goten qe e kam mik tpa ndare. Flas me ta dhe clirohem ne shpirt. Sepse vetvetja dhe gota arrijne tme kuptojne me se miri.
Mendo per nje moment per lotet qe ke derdhur deri me sot. Do te duhen shume, pafundesisht shume buzeqeshje per t'i kompesuar, per te krijuar nje kunderbalance lumturie. Fillo qe tani, te lutem: Buzeqesh!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.