AF PARTY!!!

RAUL

Primus registratum
Re: AF PARTY!!!

fiona eshte kusherir e katert /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu qe si bjer asigjo /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
apo je xheloze ti tani dhe na nxjerr probleme.. :smash: :smash: :lol:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] gjyshes se fiones se do te martohet me gjyshin tim ke te fundjave... te pelqeu eee? tani jom duke perpunuar nje kenge per fionen se un dhe ajo do te martohemi nje jav mbrapa.[/qb]
wwwwwwwwwww me ke de mu martu ti te keqen motra :eek: nuk te ka pa lujt menja me na korit :smash: :smash:
deri ne 5 bres shqiptari nuk martohet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

une dhe Rauli, jemi kusherinj te trete, jo te katert :smash: :smash: :smash: martese s'ka. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

:lol: ta hodhi raul fiona, jo po ne doren teme ke mbet skam ca me te ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

raul :smash: :smash: :smash: sa her te kom then mesohu ti propozosh femrave,ulu ne gjunj kur ti kekosh doren femres,prap ti smerr vesh. /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: :smash:

RAUL

Primus registratum

82 shkodrane[/QUOTE]wwwwwwwwwww me ke de mu martu ti te keqen motra :eek: nuk te ka pa lujt menja me na korit
deri ne 5 bres shqiptari nuk martohet /pf/images/graemlins/tongue.gif [/QB][/QUOTE]

po jo motra se nuk eshte keshtu. /pf/images/graemlins/laugh.gif ky gjyshi im donte me u martuar me kontrat 6mujore vetem me hequr njollen :lol: kurse e imja eshte ndryshe se eshte love stori.. :tipsy: :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] :lol: ta hodhi raul fiona, jo po ne doren teme ke mbet skam ca me te ba /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
un du divorci more vesh..se ne duar tuaja nuk hy mo se ti ishe shume e but ne....une dua nje te eger. :tipsy: :lol: :kiss:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] raul :smash: sa her te kom then mesohu ti propozosh femrave,ulu ne gjunj kur ti kekosh doren femres,prap ti smerr vesh. /pf/images/graemlins/frown.gif :smash: [/qb]
Hajde nje kenge per RAUL-in meqe ia pranoi vehtes kete gje, dmth se s'merr vesh nga femrat ai!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Orkestra jeni gati?!
Raul, merre tupanin, meqe je protagonisti i kesaj ngjarjeje, xhoni ti gitares, viloncelin do ja japim INDIANOs! GATI?!
Fillojme:
music-smiley-018.gif

Une ja filloj kenges
music-smiley-024.gif
:

Hajde ta valojna, ta valojna,
me vasha t'bukura jeten ta kalojna,
vishe mori vishe,
fustanin qe kishe,
ate fustan te bukur oooooo...!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Tani nje kenge per shqipetaren:
:rockband:
Ke porta ne kala
dil 1 here se du me te pa
du me te pa 1 here me sy
cme ka marre malli per ty

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Tani nje kenge per shqipetaren:
Ke porta ne kala
du me te pa 1 here me sy
:rockband: [/qb]
:smash: :smash: :smash: :smash:

xhoni

Primus registratum

HAHAHAHAHAAAAA
SDU TJA DI HIC
KUJTON SE JEMI BURRE E GRU AKOMA. :lol: :lol:
RRI URTE SE TE NXORRA JASHTE

leonora

Primus registratum

ka nxjerr jasht ti mor
mos harro se te kam rraf ma shum kur jena ken te dashurum e per njat me ke dal doret tesh ti mua :mad:
por duhet me ja nis prep :devil:

RAUL

Primus registratum

ky quhet:AF PARTY DHE JO AF DAJAKU.. :tipsy: /pf/images/graemlins/smile.gif

soni2

Primus registratum

party i af une thashe se mos i ka shku nai menje e keçe na kujt me ba nai party me anetaret e af edhe thashe ti shofim touti belle e bruti tallem
por nje party e af me ato qe kane deshire te vijne a mund te organizohet

duhen 3 nje per europe nje per usa nje per shipni

si thoni o popull

hot

Hotgirl

aaaaaaaa keni bo party e sme keni ftu ne muve??!!! :smash:

a ka ene noj ven per muve ne shishen e rakise mre?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] Tani nje kenge per shqipetaren:
Ke porta ne kala
du me te pa 1 here me sy
:rockband: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif xhoni....mos ma ben xheloze naqen se tani te erdha atje!!!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

PIPLLA, une jam e mendimit se duhet me e organizu nje FAREWELL PARTY (Party lamtumire) te perkohshme per INDIANO-n dhe xhoni-n meqe do na mungojne per ca dite...deshta te them, jave....e do jene ne pushim (SHYQYR MOOO, do jemi i cik vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif )!!!

party-smiley-048.gif

Orkestra kur te vij me lajmeroni?! :wink:

leonora

Primus registratum

pse nuk thu ti naqe qe na paskme super party :devil:
he kur do lem ta bejme se nuk e hum kte rast une mos me ardhe pa dek /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

hajde goca, cuna nje PARTY per nder te nje anetari te ri SANTANA qe na u shtu!

SATANA, care deshire muzikore ke, trego qe ta kendojme per ty?! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

S6T6N6

Forumium maestatis

Parapelqej muziken house, me jep ritem jete, kercej si i shfrenuar kur jam ne shoqerine e saj... adrenalina kap limitet sa qe ndonjehere ate ritem e barazoj me kokainen /pf/images/graemlins/laugh.gif