AF PARTY!!!

RAUL

Primus registratum
Re: AF PARTY!!!

fiona ne jemi ne party dhe jo ne koncertin e kengeve te luftes.. /pf/images/graemlins/tongue.gif populli don te argetohet. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ta perpunoj une ate kengen e velos iher. /pf/images/graemlins/wink.gif
o velo o trim vdiqe virgjin,
ike e shkove ate se provove.

u tha i shkreti zeqo (velo) /pf/images/graemlins/wink.gif

susana

Primus registratum

auuuuu sa modest qe je mor aman. /pf/images/graemlins/laugh.gif kam gjetur nje kenge per party, qe vdesin te tere shqiptaret, " Xhinxhile". na i remix icik, kur te te vij frymzimi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

xhinxhle moj xhinxhile une ta lipaaaaaa eeeee ooooo tiiiii smaaaa dheeeeeeeeeeeeeeeee
ato kofsha me terbuan ,syt perde po me bojn muaaaa
o pupupu o nananana je e bukur per sefdaa,
gjyshi im po qa me lote
se xhinxhileja nuk ja dha doteeeeee
ohohoho iiiiiiiiiihhh ihhiiiiiii uuuuuu iiiiii

o moj xhinxhile e bukureeee
jepja mojjjjj gjyshit se do te vras veteneeeee
ohoooooooooooooooooooaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

me iku zoni qafsha komshien. /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Hej popull! PO sa mire pakeni kaluar mer ne PARTY! Hallal i qofte "DJ Sweetie"-t se paska bere nje alamet atmosfere!!! /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

Une s'erdha dot, por premtoj qe ne party-n e ardhshem me keni aty, patjeter, por RAUL, aman mos me jep t'i ie fyellit se s'ja bej dot me te, e kam haru qe nga koha kur isha me bagetite neper fusha...!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif TAsh eshte kohe moderne, edhe une jam bashkekoheore!!! :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja plotesoj deshiren Rozalines:

Roza ja si dukesha une pas ngadhenjimit ne lufte kunder RAULIT:

girl_with_sword_baner.jpg

Nderkaq ja si dukej RAULI pas disfates:

dom_lolly.jpg
:lol:

Shqiptarja

Primus registratum

costumed-smiley-019.gif
LAJMERIM!LAJMERIM!

Fillimisht postuar nga INDIANO-XHONS:
[qb]
JDW04882-L.jpg

E gjeta me ne fund edhe dashnoren time te pare se me kishte tradhetuar :kiss: :kiss: [/qb]
SOT do behet PARTY per nder te INDIANO-s, se me ne fund e gjeti dashnoren qe e kerkonte me vite, ehuuu!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

party-smiley-019.gif
party-smiley-027.gif

Guest

Shqipetare shko bo gati nje dhome te pire tek <Hani> se kjo Dashnorja ime vdes per te bere dashni tek stalla e derrave :lol: :lol:

arusha e bardhe

Primus registratum

po ku e ke gjetur mor amani kete dashnore...<indiane> mund te thuash..po kaq nuhatje te madhe paska ajo sa i pelqen <stalla e derrave> :goofy: :goofy: :goofy:

Shqiptarja

Primus registratum

Arusha e bardhe, mos ia ze per te modhe se e di une ca shije (gusto) ka ky INDIANO, ani se eshte INDIAN, po shijen e ka te ketille, per shembull:

story.pamela.anderson.afp.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif
E sa per ate dashnoren e pare qe ai ka gjetur me ne fund, eshte vetem sa te kete nje femer ne krah se i shkreti ka qene pa hic fare deri me tani!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol:

POr INDIANO, edhe me kete qe une kam dhene si shembull, te preferoj mos shkosh me te, sepse shih se c'thone gazetat per te:

"Pamela Anderson expects death in a decade

NEW YORK (AP) -- Actress Pamela Anderson says hepatitis C, which she was diagnosed with in 2001, will probably kill her in a decade".... :rolleyes:

Do vdes e shkreta se shpejti...!!! /pf/images/graemlins/frown.gif :shrug:

Guest

éééééééh sikur ta beni dhembin kaq /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk e nderroj indianen me asnjeri, mos ju rrehet mendja kot se jam indian mendjemadh une nuk jam do kodo.

Shqipetare po ti njehere a e bone gati stallen e derrave se kesaj as nuk i pritet jo per noj gjo por e kam shume qeflije :lol: :lol: :lol:

Shqiptarja

Primus registratum

INDIANO, nuk e nderron me INDIANEN thua?!?!S'te besoj, une e di qe ti fshehtas le qe e nderron INDIANEN tende po e STERnderon madje!!! :lol:

"HANI" eshte hotel me 5 yje INDIANooo, a thua te kete shtalle kfshesh neper ashu hotelesh ore?! :wink: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hajde se e kam rezervu dhomen "007", me e dit c'dhome osht, ka me te ra te fiket...jo ore, desha me thane se ke me rrene ne nje gjume te thelle e s'zgjohesh dot me!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[QB] INDIANO, nuk e nderron me INDIANEN thua?!?!S'te besoj, une e di qe ti fshehtas le qe e nderron INDIANEN tende po e STERnderon madje!!! :lol:
Amon mo se ma qite bojen dhe ti mo por se ke keq jo, ej me qe ra llafi po kjo Arusha e Bardhe a eshte noj fare seksi se Hani eshe i madh dhe ka vend per te gjithe me i........dmth: me i rraf me dajak :smash: :smash:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] xhinxhle moj xhinxhile une ta lipaaaaaa eeeee ooooo tiiiii smaaaa dheeeeeeeeeeeeeeeee
ato kofsha me terbuan ,syt perde po me bojn muaaaa
o pupupu o nananana je e bukur per sefdaa,
gjyshi im po qa me lote
se xhinxhileja nuk ja dha doteeeeee
ohohoho iiiiiiiiiihhh ihhiiiiiii uuuuuu iiiiii

o moj xhinxhile e bukureeee
jepja mojjjjj gjyshit se do te vras veteneeeee
ohoooooooooooooooooooaaaaaa /pf/images/graemlins/smile.gif

me iku zoni qafsha komshien. /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
o zot ma kpute shpirtin me kte keng :lol: :lol:
po kuj ja ke knu mor te keqen motra /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

leonora

Primus registratum

Shqiptare une nuk vije ne party qe do beni,,,,, nuk e duroj dot muziken INDJANE /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Princesha

Primus registratum

He more ku e kam raulin se du me kcy, apo ka shku me ja lyp kujt... spaten me pre drute /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

gjyshes se fiones se do te martohet me gjyshin tim ke te fundjave... :tipsy: te pelqeu eee? tani jom duke perpunuar nje kenge per fionen se un dhe ajo do te martohemi nje jav mbrapa. :kiss: :lol:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] He more ku e kam raulin se du me kcy, apo ka shku me ja lyp kujt... spaten me pre drute /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ketu jom rozalina,qa vallje don qe te kercejm. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol:

Princesha

Primus registratum

Me kë do martohesh more, te martosha me ujq, po fionen e ke kusherin, ptuh turp te kesh /pf/images/graemlins/laugh.gif