AF PARTY!!!

Shqiptarja

Primus registratum
Re: AF PARTY!!!

Xhoni, mendoj qe 82-shkos i ke borxh nje tango, e mua lerem rehat si beqare te zgjedh vet ke te dua!
Prit te shoh cilin nga cunat ta thirri...hmmm, me duket permendi dikush ate vallen me shpata allashqiptarce, e at do e zgjedh une! /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

cardin_5.jpg
:cool:

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Prit te shoh cilin nga cunat ta thirri...hmmm, me duket permendi dikush ate vallen me shpata allashqiptarce, e at do e zgjedh une! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kadal moj se rauli e ka fjalen per shpata tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hori /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Meqe xhoni paska vu rrjet per peshkaqent, po vij e kcej pra se delfinat i kam qef, se edhe nuk te kafshojn dreqnit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Prit te shoh cilin nga cunat ta thirri...hmmm, me duket permendi dikush ate vallen me shpata allashqiptarce, e at do e zgjedh une! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kadal moj se rauli e ka fjalen per shpata tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Roza... /pf/images/graemlins/laugh.gif , edhe ti qenke dreq mi, po e di, e di une per car shpatash e ka fjalen, po e din ti Roza se i kam mesu edhe lojrat e shpatave une duke shikuar filmin "Zoro"!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Meqe xhoni paska vu rrjet per peshkaqent, po vij e kcej pra se delfinat i kam qef, se edhe nuk te kafshojn dreqnit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aiii Roza, po nuk u dihet moj ketyre dreq meshkujve, mund te kene vu rrjeten per te zene "peshqi"...e kupton, andaj ruaju edhe ti nga rjeta!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

C'me dha nje ide kjo Rozalina!!

Sot ka PARTY, por i nje tjeter lloji, pra le te vijne ketu te gjithe ata qe deshirojne te dalin ne fushe te mejdanit, por mos haroni shpatat e!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une jam gati, i mbledh dhe ca shoqe te miat qe jane eksperte ne kete loje, si p.sh Rozalina.. /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ia fillojme zbavitjes!!! :thumbsup: :cool:

roman_girl.jpg

Sa per ilustrim po postoj nje foto me njerin qe e fitove para ca kohe.., ne fakt u dorezu i gjori, s'ia dilte dot me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif :

zoro.jpg

xhoni

Primus registratum

ragazze.jpg

si thoni???
Ti marr dhe keto gocat ne partyn qe do zhvillojme sonte mbrema :idea: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

amon qa gocash te rrezikshme qe jon kta moj mami. :smash: te kuptojn akoma pa e nxjerr.....shpaten. /pf/images/graemlins/laugh.gif
shqiptare fillo me pjanon ti,se un po ja filloj me gjezin apo si thoni ju tupanin.
rozalina gati?je veshur me veshje tradicionale ashu si te du un.. dum da da dum,dummmmm daaaa dummm.. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] I heard there's a party in here????? :eek: :eek: [/qb]
ke zerin e mir ti zemra sepse jom duke formuar grupin
DUDUMII NGA ALBFORUMI..
organo ose kitar kemi indjanin se i fut ritem indjansh.
fiona,kengetare,ate dite qe erdh haberi dilni se erdhi enveri.kengetare me expirienc..
moira ka me i ra klarinetes se duket se eshte fuqishme dhe me pervoj...
shqiptarja, do i bjer fiellit se i ka pas ren kur ishte me bagetij.
xhoni dhe 82shko kan me hedhur vallet nga me te ndryshmet,si psh.tango,rock,napuloni,vallzim,etj.
rozalina do te shes biletat ne sportel.. :lol: :lol:

RAUL

Primus registratum

Mir se vini tek<DUDUMII ALBFORUMI> /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Hahahahaha :lol: :lol:
Raul,vdiqa tuj qesh.I vure te gjitha ti bien veglave gojore....me fal....frymore :lol:

RAUL

Primus registratum

me ka ngelur DOLCE pa vegel musikore,si thua ti japim gajden?. :lol:

xhoni

Primus registratum

Kemi thirr Bujar Qamilin dhe Irma libohoven.
E di qe do kenge te tjera ti prandaj po therres dhe nje grup tjeter qe te kendoje ate kengen:
shtepite me tulla,o sa kane lezet.....ose ..o berat ce pate fat :lol:

Kurse nga mizika e lehte eshte vetem Ricky Martin dhe Jenifer Lopez :shrug:

He si thu?? do vish????? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Shqiptare thyja moj shpaten raulit, me shpaten tende,

na ban edhe si trim ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
Fillimisht postuar nga fiona:
[qb] I heard there's a party in here????? :eek: :eek: [/qb]
ke zerin e mir ti zemra sepse jom duke formuar grupin
DUDUMII NGA ALBFORUMI..
organo ose kitar kemi indjanin se i fut ritem indjansh.
fiona,kengetare,ate dite qe erdh haberi dilni se erdhi enveri.kengetare me expirienc..
moira ka me i ra klarinetes se duket se eshte fuqishme dhe me pervoj...
shqiptarja, do i bjer fiellit se i ka pas ren kur ishte me bagetij.
xhoni dhe 82shko kan me hedhur vallet nga me te ndryshmet,si psh.tango,rock,napuloni,vallzim,etj.
rozalina do te shes biletat ne sportel.. :lol: :lol: [/qb]
DUDUMI ALBFORUMI :lol: :lol:
do te na keni nder per kte grup :goofy:
por man mos te behmi shum te famshem se me ran gishtat cop duke ber autografe /pf/images/graemlins/tongue.gif

susana

Primus registratum

une do kendoj kengen "Partizani vogel Velo" dhe "Na bashkoi kenga popullore" duet me Raulin /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :kiss: