Kadal moj se rauli e ka fjalen per shpata tjera /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Prit te shoh cilin nga cunat ta thirri...hmmm, me duket permendi dikush ate vallen me shpata allashqiptarce, e at do e zgjedh une! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Roza... /pf/images/graemlins/laugh.gif , edhe ti qenke dreq mi, po e di, e di une per car shpatash e ka fjalen, po e din ti Roza se i kam mesu edhe lojrat e shpatave une duke shikuar filmin "Zoro"!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]Kadal moj se rauli e ka fjalen per shpata tjera /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Prit te shoh cilin nga cunat ta thirri...hmmm, me duket permendi dikush ate vallen me shpata allashqiptarce, e at do e zgjedh une! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Hori /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Aiii Roza, po nuk u dihet moj ketyre dreq meshkujve, mund te kene vu rrjeten per te zene "peshqi"...e kupton, andaj ruaju edhe ti nga rjeta!!! /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Meqe xhoni paska vu rrjet per peshkaqent, po vij e kcej pra se delfinat i kam qef, se edhe nuk te kafshojn dreqnit /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke zerin e mir ti zemra sepse jom duke formuar grupinFillimisht postuar nga fiona:
[qb] I heard there's a party in here????? [/qb]
Jepja mer shpejt!!!! :lol:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] me ka ngelur DOLCE pa vegel musikore,si thua ti japim gajden?. :lol: [/qb]
DUDUMI ALBFORUMI :lol: :lol:Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]ke zerin e mir ti zemra sepse jom duke formuar grupinFillimisht postuar nga fiona:
[qb] I heard there's a party in here????? [/qb]
DUDUMII NGA ALBFORUMI..
organo ose kitar kemi indjanin se i fut ritem indjansh.
fiona,kengetare,ate dite qe erdh haberi dilni se erdhi enveri.kengetare me expirienc..
moira ka me i ra klarinetes se duket se eshte fuqishme dhe me pervoj...
shqiptarja, do i bjer fiellit se i ka pas ren kur ishte me bagetij.
xhoni dhe 82shko kan me hedhur vallet nga me te ndryshmet,si psh.tango,rock,napuloni,vallzim,etj.
rozalina do te shes biletat ne sportel.. :lol: :lol: [/qb]