Po mire nje mashkull si mund ta quajme se mundet te kete 4-5 lidhje te meparshme e aktualisht mundet te jete i lidhur ka dhe dashnore??Edhe une ndaj te njejtin mendim me @Al-Punk,qe ky term eshte i perbere ne dy kuptime.1- qe shkon me kedo,nuk i bejn syte drite per sexy-n
2- nje femer e shkathet qe nese nuk do,nuk ja hedh lehte.dhe me pelqejn njerezit e tille ne fakt (2)
Por nje pyetje brenda pyetjes kam?
Si mund te quajm nje femer qe ka pasur me shume se 5 lidhje,te njepas njeshme dhe jo njeheresh.une nuk di cfare emertimi t'i veje,ju si e quani?
Ehhhhhhhhhhh donzhuanPo mire nje mashkull si mund ta quajme se mundet te kete 4-5 lidhje te meparshme e aktualisht mundet te jete i lidhur ka dhe dashnore??
AMAN ma thuaj icik se jam kurioze???![]()
Se nuk me shuajte kuriozitetin timPo mire nje mashkull si mund ta quajme se mundet te kete 4-5 lidhje te meparshme e aktualisht mundet te jete i lidhur ka dhe dashnore??
AMAN ma thuaj icik se jam kurioze???![]()
JO ore...Ehhhhhhhhhhh donzhuan![]()
ehhh AVENTURISTEEdhe une ndaj te njejtin mendim me @Al-Punk,qe ky term eshte i perbere ne dy kuptime.1- qe shkon me kedo,nuk i bejn syte drite per sexy-n
2- nje femer e shkathet qe nese nuk do,nuk ja hedh lehte.dhe me pelqejn njerezit e tille ne fakt (2)
Por nje pyetje brenda pyetjes kam?
Si mund te quajm nje femer qe ka pasur me shume se 5 lidhje,te njepas njeshme dhe jo njeheresh.une nuk di cfare emertimi t'i veje,ju si e quani?
Apo e do ne nje term me te shqiptarizuar?JO ore...![]()
Jo jo,une mendoj,thjeshte nuk i ka ec te shkretesehhh AVENTURISTE![]()
Po po ne term shqiptare e duamApo e do ne nje term me te shqiptarizuar?![]()
AMAN..po pse ore ata meshkuj qe 'paska nderru ajo' ca ii bien te jene aman?????Jo jo,une mendoj,thjeshte nuk i ka ec te shkretes![]()
KurvarPo po ne term shqiptare e duam
AMAN..po pse ore ata meshkuj qe 'paska nderru ajo' ca ii bien te jene aman?????
sa paragjykuesss bowwww![]()
LOOOOOL...ee daiiKurvar![]()
![]()
![]()
E deshe shqip ti apo jo?LOOOOOL...ee daii![]()