Ae keni ndjere ndonjehere veten kurve?

Thamina

Papirus rex
Ketu ku jetoj une te te therrasin kurve eshte compliment.Bitch do te thote e zonja,e gjalle,e zgjuar...etj..
Kurve ne shqiperi ka dy kuptime.
Nese behet fjale per fjalin e pare po e kam ndjer e e ndjej mos te them perdit...;)

Al-Punk

Still here
Tema ka ca diskutime shume interesante nga faqja 2-3.
Pyetja mund te kete dy kuptime. A jeni ndjere ndonjehere aq keq sa do ndjehej nje kurve!? dhe a e keni ndjere ndonjehere veten Kurve ne anen seksuale.

Termi eshte pak i rende, por ndjesine jam i sigurt qe shume kush e ka ndjere.
Te tille mund ta ndjeje veten dhe nje mashkull, pershembull kur le apo ben te vuaje nje vajze... Ate ne krevat nuk e ndjejne dot meshkujt :p, por femra sic thone shkodranet duhet te jete zonje ne rruge e dicka tjeter ne krevat.

Balahk

Locus omnem
Edhe une ndaj te njejtin mendim me @Al-Punk,qe ky term eshte i perbere ne dy kuptime.1- qe shkon me kedo,nuk i bejn syte drite per sexy-n
2- nje femer e shkathet qe nese nuk do,nuk ja hedh lehte.dhe me pelqejn njerezit e tille ne fakt (2)

Por nje pyetje brenda pyetjes kam?
Si mund te quajm nje femer qe ka pasur me shume se 5 lidhje,te njepas njeshme dhe jo njeheresh.une nuk di cfare emertimi t'i veje,ju si e quani?

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Edhe une ndaj te njejtin mendim me @Al-Punk,qe ky term eshte i perbere ne dy kuptime.1- qe shkon me kedo,nuk i bejn syte drite per sexy-n
2- nje femer e shkathet qe nese nuk do,nuk ja hedh lehte.dhe me pelqejn njerezit e tille ne fakt (2)

Si mund te quajm nje femer qe ka pasur me shume se 5 lidhje,te njepas njeshme dhe jo njeheresh.une nuk di cfare emertimi t'i veje,ju si e quani?
Po mire nje mashkull si mund ta quajme se mundet te kete 4-5 lidhje te meparshme e aktualisht mundet te jete i lidhur ka dhe dashnore??
AMAN ma thuaj icik se jam kurioze???:D

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit

ehhh AVENTURISTE :)

Balahk

Locus omnem
Nuk i kam paragjykuar ndonjehere,jeta eshte e tyrja,dhe te bejn c'te duan.

Por ajo qe une e kam nxit,eshte kur jane te tilla dhe hiqen si te "moralshme,ndershme"