Ae keni ndjere ndonjehere veten kurve?

Sweet_Baby

Primus registratum
Re: Ae keni ndjere ndonjehere veten kurve?

Hallal, per komentarin Zonjëza në gjëmba.
Ato lloj femrash(qe vetem shfrytezojne,qe ne pergjithesi gjemojne
burra qe kan benza te medhenj dhe portofol te trashe) e meritojne
qindperqind fjalen "Kurve e keqe".
Kurse per ata lloj burrash qe pershkrove, i uroj cdo kujt
"Mos pac ndonjehere te besh me te tille".
Ke harruar dhe dy tipare tipike te ketyre lloj njerezve,
kane ne pergjithesi sy te vegjel(qe eshte gjeja me e shemtuar)
si dhe buze te holla. Dhe merre me mend duke i shtu dhe tiparet
qe pershkove me pare se cfare pilafi del ne fund, tamam gje e peshtire.
Prandaj burra nje lutje: mundohuni te qendroni burrrrrra se ashtu
do fitoni zemren e asaj qe doni, se femrat jane vete femra dhe s'kane
nevoje per burre-femer.

astronaut

Primus registratum

Mua me pelqejne keto temat me kurva dhe homoseksuale.
Edhe programet ne mbremje i ndjek sidomos me ato homoseksuale.
O nene o nene sa kenaqesi eshte.
Pershendetje i dergoj hapesit te temes duke i hapur zemren per ti derguar mesazh dhe pm njeri tjetrit.
Do te kisha deshire te njihesha me hapesin e temes. :kiss: :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

ou kety doli qe ter kurvat jan te ndershme kshu qe ky L-R ta mari nusen kurv se vdes per nje cik ndeshmeri :smash:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] ou kety doli qe ter kurvat jan te ndershme kshu qe ky L-R ta mari nusen kurv se vdes per nje cik ndeshmeri :smash: [/qb]
Po pate ndonje moter a kushurir beqarke ti une sjom kondra :)

Last edited by a moderator:

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]
[qb] ou kety doli qe ter kurvat jan te ndershme kshu qe ky L-R ta mari nusen kurv se vdes per nje cik ndeshmeri :smash: [/qb]
Po pate ndonje moter a kushurir beqarke ti une sjom kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ua mos kaloni ne ofeza tani aman...
eshte nje shprehje e popllit tone..pac fatin e kurves /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Une s'ofendova njeri, dhe per me teper jam gjithmon dakort me popllin /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

[qb] Une s'ofendova njeri, dhe per me teper jam gjithmon dakort me popllin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: ok pra kjo ka rendesi

P.S ahhh qe sjam icik mignota(se kurve tingellon keq)

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Kam pershtypjen se kjo tema po trajtohet gabim.

Nese behet fjale per cilesi karakteri jeni te gjithe jashte teme, nese e keni fjalen per menyre sjelljeje duhet trajtuar ndryshe.

Nje femer quhet "kurve" kur cenon me paraqeitjen e saj, menyren se si vishet, si flet, si reagon, si terheq vemendjen me pak fjale, eshte provokuese ne cdo aspekt.Une quaj nje femer te tille ate qe per arsye dinake perdor cdo "dhunti" femerore per te arritur qellimet e saj duke shkelur mbi te tjeret.Te tilla femra nuk kane karakter, kane vetem qellime perfitimi dhe jane te paskrupullta.Nuk do quaja kurre te tille nje femer qe shkon me disa meshkuj, fundja kjo s'perben paqendryeshmeri karakteri, aspak.paqendrueshmerine e karakterit e percaktojne cilesi te tjera.

Me e keqja fare eshte nje mashkull "kurve", tipa te tille jane te neveritshem, jane dinake, provokues, te ndyre madje.Tipa te cilet kane sy te ujshem, te lengshem, duket sikur lundrojne ne dinakerine e tyre.Meshkuj qe sperdridhen, jo ne sensin fizik, ne ate figurativ, nuk ua kupton kurre fillin e bisedes dhe aq me shume qellimin.Gjithnji fshehin dicka, nuk mundesh t'i trajtosh kurre si meshkuj, kam parasysh figuren krenare dhe burrerrorre qe ngjall respekt (per mua figura tipike e respektuar mashkullore), kane nje ze te holle dhe rrenqethes.Mah, jane shkurt acarues, dhe c'eshte me e keqja nuk mund t'i gjuash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Zonjeze..."A e ke ndjere ndonjehere veten kurve" per kete pyetet ketu...

AnilaM

Primus registratum

Se kur bej qejf dhe
kenaqem nuk behem pishman sikur te jete dhe i njeqindi.

Ne ket pike nuk pajtohem kurre,pse?
Pasi,...je lidhur me dike ,nuk te eci, u ndate ,do tentosh te lidhesh prap me dike ,prap nuk te eci,kur kalon 2-3 meson shum rreth karakterit mashkullor menyres se si te trajtosh nje lidhje me nje mashkull dhe eshte veshtire te gabosh ,pasi dhe nga pervoja do te kesh parasysh te kerkosh ate qe te pershtatesh,dhe kjo nuk don te thote se ju jeni kurve.
Shum here keto djem kur ndahen ,e quajne kete femer kurve ,perfaktin e vetem ,se nuk ishte e virgjer.Por keto vajza nuk kan pse te quhen kurva ,jo kurre,pasi fati i keq mund ti kete rastisur te lidhen me ndonje kurvar ,aventurier ,apo jo?!
Bashkohem ne disa mendime te kordeles dhe disa te tjerve rreth ketij mendimi,sikurse dhe tendin.
por....kur ti sweeet shprehesh keshtu ,
Se kur bej qejf dhe
kenaqem nuk behem pishman sikur te jete dhe i njeqindi.
jo ne ket pike ,mendim ,nuk pajtohem.
me thuaj e dashur se ku qendron ndryshimi me pas i nje kurve ,me te nje prostitute,?e para shkon per qejf si nje budallaqe ndersa e dyta pak me e "zgjuar" se merr para.
I bie te quhesh me t`vertet kuve ,si kurvaret ,si rrjedhoje e epshve aventureske,ose qeflije e mbarume per sex,ku te dyja karakterizojne nje figure jo te deshirushme shoqerore,ose normale per nje femer.

Erison700

Forumium maestatis

Ne fakt kur nje vajze del me shume djem quhet 'kurve' kurse kur nje djal del me shume vajza quhet 'cun i shkathet E jo eee! Quhet "Bir Kurve". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje vajze qe nuk del me asnje mashkull quhet 'goce e mire' kurse nje djal qe nuk del me asnje vajz quhet 'trap' Varen gjykimet ne kendveshtrimin tend.

Po te perdorej pak llogjika me shume se paragjykimet mbase do ndronin edhe gjykimet... Ti mire e ke, dhe e thua. po kujt ja thua?

Erison700

Forumium maestatis

iiii car teme e bukur ishte kjo mer zot por ja... me ner e dhj**.

O pipell mos analizoni kurvlliqet e te tjereve por hapni barkun me kurvelliqet e juaja, ose jo moderatoret te bejne detyren e tyre.

Belinea

Primus registratum

turp tju vij qe te gjithve :mad: Ku ka kurva shqiptare?? :angel:
Kurva jane vetem te jashtmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

it's me

Primus registratum

Nese behet fjale per cilesi karakteri jeni te gjithe jashte teme, nese e keni fjalen per menyre sjelljeje duhet trajtuar ndryshe.

Nje femer quhet "kurve" kur cenon me paraqeitjen e saj, menyren se si vishet, si flet, si reagon, si terheq vemendjen me pak fjale, eshte provokuese ne cdo aspekt.Une quaj nje femer te tille ate qe per arsye dinake perdor cdo "dhunti" femerore per te arritur qellimet e saj duke shkelur mbi te tjeret.Te tilla femra nuk kane karakter, kane vetem qellime perfitimi dhe jane te paskrupullta.Nuk do quaja kurre te tille nje femer qe shkon me disa meshkuj, fundja kjo s'perben paqendryeshmeri karakteri, aspak.paqendrueshmerine e karakterit e percaktojne cilesi te tjera.

Me e keqja fare eshte nje mashkull "kurve", tipa te tille jane te neveritshem, jane dinake, provokues, te ndyre madje.Tipa te cilet kane sy te ujshem, te lengshem, duket sikur lundrojne ne dinakerine e tyre.Meshkuj qe sperdridhen, jo ne sensin fizik, ne ate figurativ, nuk ua kupton kurre fillin e bisedes dhe aq me shume qellimin.Gjithnji fshehin dicka, nuk mundesh t'i trajtosh kurre si meshkuj, kam parasysh figuren krenare dhe burrerrorre qe ngjall respekt (per mua figura tipike e respektuar mashkullore), kane nje ze te holle dhe rrenqethes.Mah, jane shkurt acarues, dhe c'eshte me e keqja nuk mund t'i gjuash /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Sweet_Baby

Primus registratum

Ate punen e numrit njeqind e shpjegova njehere,
qe eshte numer jo reale se s'do e beja kurre,
por kam zbuluar dhe nje gje tjeter ku shpesh e pyes
vehten, po ky " kurvllik " eshte??
Nese je e/i lidhur(publikisht sic quhet ketu ne forum) dhe
takohesh diku(ose sheh) me nje njeri qe te terheq shume
dhe ne ditet e ardhshme(mu me zgjat 2 jave) e ke menjen vetem aty,
e sheh ne enderr, dhe skuqesh kur duhet te flasesh me te.
Deri diku kjo do te thote qe ke rene brenda, por kur je e/i lidhur me dike
kjo quhet qe ti me zemer e ke tradhetuar kete person, edhe pse
ne keto lloj situacionesh shpesh njeriu e ka te veshtire te dale jashte
ketyre ndjenjave qe si ka vete gjithmone ne dore(se endrat nuk komandohen,
dhe as ngjyra e kuqe ne fytyre). A do e quanit jo tek bashkeshortja/
bashkeshorti juaj kete gje kurvellik ??

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga it's me:
[qb]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: [/qb]
Po ata meshkuj me syte e zinje dhe qe i kane bythet mbrapa, a ja asoj qe the ti?
Rujuni breee se e paska picku miza e djalit.
Me falni. Ashtu, miza e kalit.

Kjo tema m'u duk vertet interesante ,ndaj hapa fjalorin dhe lexova si me poshte:
Kurvë
Përshkrimi
1)Element bamirës i shoqerise. Shquhet per ndjenjat e saj kundrejt disa personave njeheresh (kryesisht meshkuj).
2) Ka prirje te siguroje bllokimin e te gjithe vrimave qe disponon, njeheresh.
Funksionet
a) Ndikon ne uljen e moshes mesatare te virgjerise.

b) Aksesor plotesues i martesave monotone.

c) Stabilizues i sistemit hormonal.

d) C'rregullues i sistemit nervor (tek femrat)

e) Ndikon ndjeshem ne rritjen e shitjeve neper butike, dyqane celularesh, sallone makinash etj.

Përdorimi
Duhet ta dini vete, dhe ne rast se nuk e dini mos e rruni se do keni reagime te menjehershme nga krijesa ne fjale...

Sinonime

buce

bushter

baxhelle

kucke

zuske

rruspie

stacion autobuzi

Tani me sa lexuat dhe vete them se JO /pf/images/graemlins/smile.gif

Erison700

Forumium maestatis

Ej po he si vazhdon pastaj?
A ka ndonje tjeter njeri qe te na tregoje si zgjedhohet fjala kurve?
A ka ndonje tjeter njeri te na tregoj tiparet e kurvave?

Kush e shiti shokun e vet tek hasmi,ai eshte kurve.
Ai qe shtiu ne nje makine ku ishin tre veta vetem per te vrare hasmin e vet pa pyetur kush jane ata dy te tjeret, ai eshte kurve.

Ai qe shkon dhe vjedh e grabit te varfrit, ai eshte kurve.
Ai qe shkon e vret per para ai eshte kurve.
Ai qe nuk ka bese dhe te pret, ai eshte kurve.
Ai qe mundohet te haje gjithmone ne kurriz te te tjereve, ai eshte kurve.
E plot e plot kurvelliqe te kurvave.

Mjere ai (per disa) qe i jep zoti tiparet jo te pelqyeshme nga disa persona, ja vune pusullen nga mbrapa. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Une nuk kam bere ndonjehere kurvelliqe dhe nuk ndihem i tille.

Ela_001

Primus registratum

sipas meje (pa te drejta autori /pf/images/graemlins/smile.gif kurvlliku qendron ne mendje apo ne menyren e te menduarit, e nese kjo tema do kapej ne kete prizem athere e pranoj, jam e tille.

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Xander:
[qb] Ej po he si vazhdon pastaj?
A ka ndonje tjeter njeri qe te na tregoje si zgjedhohet fjala kurve?
A ka ndonje tjeter njeri te na tregoj tiparet e kurvave?

Kush e shiti shokun e vet tek hasmi,ai eshte kurve.
Ai qe shtiu ne nje makine ku ishin tre veta vetem per te vrare hasmin e vet pa pyetur kush jane ata dy te tjeret, ai eshte kurve.

Ai qe shkon dhe vjedh e grabit te varfrit, ai eshte kurve.
Ai qe shkon e vret per para ai eshte kurve.
Ai qe nuk ka bese dhe te pret, ai eshte kurve.
Ai qe mundohet te haje gjithmone ne kurriz te te tjereve, ai eshte kurve.
E plot e plot kurvelliqe te kurvave.

Mjere ai (per disa) qe i jep zoti tiparet jo te pelqyeshme nga disa persona, ja vune pusullen nga mbrapa. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Une nuk kam bere ndonjehere kurvelliqe dhe nuk ndihem i tille. [/qb]
Vdeksha une, he se Revaku je dhe ti qelbcin. :kiss:

helibak mucogllava

Primus registratum

[qb]
Po pate ndonje moter a kushurir beqarke ti une sjom kondra /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une skam per fat te keq po ti keeeeeeeeeeee?moter ose ca te kehs boll gjinia femerore dhe te jet rasati yt :confused: