Ka boje n dyqan naqe.... nderrohena fillpapapa..pikalosh....snuk me pelqen..e dua brun..te gjate te bukur..po qe kshu..po e mar munimin me u menu..tjeter..sma mush cyrin
Per nje do e tradhetoja ... jam betuar se fundmi![]()
Ka boje n dyqan naqe.... nderrohena fill
Shtoj pika me shume e dal pak i kuq...dr :918 said:po pikat e surratit me ca i heq![]()
Shtoj pika me shume e dal pak i kuq...
ke harruar dicka te tjera marrim keshtu eshte shprehja e plote ...Tradhtia eshte nje nder gjerat qe ne jete urrej me se shumti,eshte shum e ulet, definitivisht per mua eshte e pafalshme. Nese dashuria eshte e vertet nuk ka kurrsesi te ndodh.. Kshu qe kur vet perpara i shprehesh tjetrit qe e do mos provo te besh nje gje te tille sepse te kushton shum rende. Pastaj eshte edhe kjo qe ka konfikte midis ciftit dhe vendosin te ndahen nga njeri tjerit.. ehe.. te tjerem duam dhe te tjere na duan..
Tradhtia eshte nje nder gjerat qe ne jete urrej me se shumti,eshte shum e ulet, definitivisht per mua eshte e pafalshme. Nese dashuria eshte e vertet nuk ka kurrsesi te ndodh.. Kshu qe kur vet perpara i shprehesh tjetrit qe e do mos provo te besh nje gje te tille sepse te kushton shum rende. Pastaj eshte edhe kjo qe ka konfikte midis ciftit dhe vendosin te ndahen nga njeri tjerit.. ehe.. te tjerem duam dhe te tjere na duan..
Kjo teme u mor vesh shumica tradhetojne ka mbet njeri pa tradhetuar ... po i afrohemi me duket shifres 0![]()
Skerkoi njeri detaje ... mos jep shume info ... megjithate bej ca te ndjesh jo ca te del para ....S'kam tradhtuar asnjehere nga mesi e poshte..vetem nga mesi e lart..
Skerkoi njeri detaje ... mos jep shume info ... megjithate bej ca te ndjesh jo ca te del para ....
Ndoshta e morra gabim .. ke te drejte eshte thjeshte problem qe secili e ka per vete dhe e mban brenda vetesPse detaje jan!..pse i merr kaq seriozisht!..asnjehere s'flas per veten personalisht ne podtime..po flas sipas kendveshtrimit tim..personalja sic e kam thene eshte e imja..dhe vetem e imja..dhe e ruaj me fanatizem..