A keni tradhetuar partnerin/en?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
A keni tradhetuar ndonjeher part erin/en,te pakten nje her te vetme ?treguhuni te sincerte due arsyen prse e bête kete ?

s'jam genjeshtare ...e pranoj qe kam tradhetu...por arsyet nuk i di...po ti dija arsyet, ndoshta nuk do kisha tradhtuar!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
seriozisht, nuk e kam menduar asnjehere ja vleu apo jo...eshte diçka qe e kam harruar...por nuk i di arsyet pse e qysh e bera....thjesht ishte momenti...bera nje veprim per te cilin nuk jam pishman...dha kaq! ju pergjigja spontanisht temes...sepse eshte gje qe me ka ndodhur! por kjo s 'do te thote qe s 'jam e ndershme ne nje relacion :)

Hektor12

Locus omnem
nuk tha kush qe je e pandershme ... ama je tunduar ta besh apo jo mendon se nuk jane njelloj njehere me raste te perseritura , andej nga jam thone sikur edhe ta cosh ndermend njelloj sikur e ke bere eshte

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
po nese e mendojme...ti thu qe eshte njesoj si te tradhtosh...mos thuj qe s te ka shku ndermend tani as edhe je here tek dikush tjeter; kur ke qene i lidhur; se njerez te gjalle jemi

Hektor12

Locus omnem
Shume e gjate mund ta permblidhje me shkurt ... mendoj se eshte gabim , njeriu sduhet te udhehiqet nga instiktet por nga ndjenja ... kjo eshte e gjitha

scadarsko

Locus omnem
seriozisht, nuk e kam menduar asnjehere ja vleu apo jo...eshte diçka qe e kam harruar...por nuk i di arsyet pse e qysh e bera....thjesht ishte momenti...bera nje veprim per te cilin nuk jam pishman...dha kaq! ju pergjigja spontanisht temes...sepse eshte gje qe me ka ndodhur! por kjo s 'do te thote qe s 'jam e ndershme ne nje relacion :)
Normale.......

dr love

Locus omnem
Sipas popullit edhe sikur ta cosh neper mend quhet trathti..i bie qe une te trathtoj gjith diten..edhe kur shoh ndonje aktor bukurosh...ne tv..edhe kur "flirtoj "me noinjonin ktu..edhe pse se bej fizikisht.....prap trathti eshte???..se besoj....

Hektor12

Locus omnem
se paske kuptuar thashe eshte thenje e popullit. une thashe te ndjeke ndjenjat zemren jo instiktin a me kuptove kjo ishte thelbi