Mire bija ime vazhdo keshtu se je ne rrugeee te mbareeeeee....Hère tjeter mendo due per Atin gjeji nje shoqe se meta vetem n kishee tuj i râ kembanave e vetem plaka me pergjigjen....Me fal At..kam ber mekat..po e bera per dashuri....zemra nuk komandohet.....
hahahah po ne te gjitha temat kerkon mer hahahahhMire bija ime vazhdo keshtu se je ne rrugeee te mbareeeeee....Hère tjeter mendo due per Atin gjeji nje shoqe se meta vetem n kishee tuj i râ kembanave e vetem plaka me pergjigjen....
Mire bija ime vazhdo keshtu se je ne rrugeee te mbareeeeee....Hère tjeter mendo due per Atin gjeji nje shoqe se meta vetem n kishee tuj i râ kembanave e vetem plaka me pergjigjen....
Ne jemi te dashur me te gjithe ne kishe..... eksperienca jone eshte tu heqim e lehtesojm rrobat e renda njerzve que i la kap zagushija.....hahahaa..At..beson se njeriu dashuron vetem nje here ne jete..apo mund te dashuroj disa here?ti ke eksperience ne kishe?
Qoji te Popi grek ato....nuk kam shoqe..vetem shoke
Ku mo?[/quote]Ou mouote="Hektor12, post: 968159, member: 12350"]Ka be shume vape andej mer shoku![]()
andej pra nga kisha qe iu heq rrobat e trashaHektogarde-robe : 968165 said:Ku mo?
Po ou ka prift keq maj ?masanej n kishe nuk la wallon bukurije vetem arka e banka t zeza....un i veshun kam e kry n te zeze si vejan....Palo burra...na moret ment..
At...po te jesh i bukur..vij une rrefehem te ti
Hahahaha tullac,une jam floke kuq,pikalosh lekure i dal un bojenxirre pak koken ta shoh..se mos je noi tullac i shemtut..meiken romanca pastaj..