A ka dallime midis shqiptareve dhe kosovareve?

debatiks

Primus registratum
Re: Kosova & Shqiperia

jo dajo jooo, se kisha me ty.
c'pune kam me kosovaret une qe ti urrej.

hajde me te mira

MLK

Primus registratum

Dashuria legjioni nuk kerkohet me zorr po meritohet!
Une per vete as i urrej e as i dua kosovaret pasi skam arsye te tille per me pas ndjenja te tilla.
As me kan ber ndonje gje ti urrej e as kane ber ndonje gje qe ti dua. Ka shume gjera qe me ndajne, dhe ka vetem nje gje qe me bashkon se flasin shqip.

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Dashuria legjioni nuk kerkohet me zorr po meritohet!
Une per vete as i urrej e as i dua kosovaret pasi skam arsye te tille per me pas ndjenja te tilla.
As me kan ber ndonje gje ti urrej e as kane ber ndonje gje qe ti dua. Ka shume gjera qe me ndajne, dhe ka vetem nje gje qe me bashkon se flasin shqip.

[/ QUOTE ]

Bravo /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

OROSHI

Primus registratum

MLK....ne fakt jane edhe disa gjera te tjera qe na bashkojne me "kosovaret/shqiptaret e Kosoves"...por nganjehere ti ja fut si e ema e Zeqos :=))

pinkparadise

Forumium maestatis

orosh mir qe nuk je dakort por argumento te pakten /pf/images/graemlins/laugh.gif
apo ke turp cheri /pf/images/graemlins/lol.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

.......MLK...Dashuria per Atedheun nuk Lind ate duhesh me Lind.Urrejtja nuk Lind urrejtjen e Lind.Pallavra ketu behen shume per Kosovaret.Na leni rehat,me duket ne te gjitha mesazhet na injoroni,ta dishe ti dhe te gjithe Zjarri shuhet me Zjarr.Rrespekt ndaj gjysmes se Popullit.

shkodranlover

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
.......MLK...Dashuria per Atedheun nuk Lind ate duhesh me Lind.Urrejtja nuk Lind urrejtjen e Lind.Pallavra ketu behen shume per Kosovaret.Na leni rehat,me duket ne te gjitha mesazhet na injoroni,ta dishe ti dhe te gjithe Zjarri shuhet me Zjarr.Rrespekt ndaj gjysmes se Popullit.

[/ QUOTE ]

Filluan kercenimet ketu. Ketu secili shpreh mendimin e vet mor burre, leri robt te shprehen. S'te pelqeu, ik.

shkodranlover

Primus registratum

Ja nje dallim mes shqiptareve e kosovareve:
Shqiptaret sillen gjithmone njesoj, mire apo keq, gjithnje ne menyre konstante, gjithnje veprime te lexueshme.
Kosovaret afrohen me shqiptaret vetem kur ndihen te kercenuar, vetem per interes. Kur jane zotet e vetes jane njerezit me indiferente ne bote dhe nuk te kryejne nje nder. Rrine gjithmone bashke, madje as nuk te flasin po nuk qene te interesuar. Te gjitha per ekperience personale.
E sheh se edhe ju keni ndjenjen "tuaj" te vecante kombetare. Ne disa vende jashte shteti ku jeni me shume se ne ne numer, silleni me "ato te Shqiperise" njesoj si me te huajt.

P.S. Gjithsesi punet e mia i kam kryer gjithmone duke u munduar mos ti kerkoj ndere njerezeve. Po ama kosovaret i njoh, se jeta te fut ne muhabet dikur (ne nje fare menyre).

TranofiljA

Primus registratum

Po te bazohesh ne eksperienca personale dalin te gjithe karaktere negative....pervec njerezve te shpise (edhe keta me pikepyetje). Kur i fut nje te pergjithesuar pastaj, mbetesh vetem.

Nganjehere duhet te pranosh qe thjeshte pate te besh me tipa te tille dhe se nuk ka fare te beje se nga jane.

MLK

Primus registratum

Legjioni,
une nuk kam ber studime te veçanta per popujt e botes, e as per Kosoven e kosovaret. Ketu sjell eksperiencen time personale keshtu qe kjo qe them angazhon vetem personin tim e asnje tjeter. Nga eksperienca qe kam pas ai eshte mendimi im, keshtu qe ti nese ke mendim tjetr, jep tendin, po timin se gjykon dot se nuk ke pas te njeten eksperience si e imja, ndaj sak se si te jete e njeta.
Zjarrin shuaje dhe me barut po deshe zgjidhja jote, une jam per boten e lire.
As po te them ne ndonje vend qe shqiptaret e shqiperise jane me te mire, me kinga e me inteligjente.
Juve ju duket sikur gjithe bota ju ka inat se jeni me te miret e kjo eshte shenje kompleksi, e per kete ste ndihmoj dot.

Legjionixx

Forumium maestatis

......shkodranlover.....Na paske gjuhen e gjate xhanem,dhe me mend e shkurta,me ke shkon ashtu behesh,atehere edhe ti qenke si ata Kosovaret konstant-e dhe indiferent-e,,mvaret se ne c'e shoqeri jeni indiferente apo konstante,me fjalet e tua shihet qe ke eksperience personale,dhe shihet qartaz te ti eksperienca personale,indiferente,konstante,une thash edhe me larte ,na leni rehat ,po thuaj ne te gjitha mesazhet na injoroni se ne jemi keshtu e ashtu,por fjala e Popullit tho gjarperi si tregon kembet e veta

Legjionixx

Forumium maestatis

.....MLK.....une shoh qe moti eksperiencen personale te ti ,por ne shume msazhet e tua i nencmone Kosovaret,perse valle.Jo vetem ti,por edhe ata si ti dallon shumesin dhe njejsin,

MLK

Primus registratum

Po se eshte e thjeshte fare Legjioni, ata qe une kam pas rastin te takoj e te frekuentoj ne jete kan qene te tille, edhe kaq se kupton! Une skom dal ne forum mi i kref bishtin robeve, po me thene ate qe mendoj te bazuar ne ate qe di e kam jetuar.
Ti nese ke ekpserienca te ndryshme je i lire ti sjellesh e te japesh mendimin tend, me duket e thjeshte fare!

shkodranlover

Primus registratum

Legjion faleminderit per antitezat e pasura qe perdore per te pershkruar personazhin tim. /pf/images/graemlins/lol.gif
Nese e lexon shkrimin me vemendje, un thashe se nuk shoqerohem me ta. Mandej ti mund te mos perfaqesosh gjithe kosovaret ne diaspore, mbase ti je ndryshe.
Gjithsesi s'kam ca te them... Ideja mbetet e njejte.

era100

Primus registratum

Perhere kalohet ne individualizma nderkohe qe qellimet mbeten deri aty tek fillimi i temes max deri ne tre postime me tutje. Ata jane shqiptare si neve flasim te njejten gjuhe bukes buke e ujit uje. Kuptohet kane jetuar tjeter jete ne krahasim me ne ketej po kjo nuk do te thote qe te dyja palet matane dhe ketej kufirit te kene dallime aq te medhaja.

kameleoni

Primus registratum

KOSOVARET (NUK MUND TI QUAJ SHQIPTARE DERISA PO NDRYSHOJNE IDENTITETIN SE SHQIPTARI KURRE NUK E KA MOHUAR FLAMURIN KUQEZI PER NJE COPE LIRI) JANE TRADHETARE TE KOMBIT DHE PER KETE ATA DUHEN PUSHKATUAR.T'U VIHEN TAKSA QE TE MOS HYJNE NE SHQIPERI,TU VIHEN EMBARGO NGA SHTETI SHQIPTAR.TE MOS KENE TE DREJTE PER PUSHIME NE BREGDETIN SHQIPTAR,TE PUSHKATOHEN TRADHETARET SI RUGOVA (EMER SLLAVOFIL) DHE TE RROJE SHQIPERIA E LUMTUR DHE E TRASHEGUAR NGA BIJTE E VERTETE TE SHQIPES