Moira Anderson
AtEoS
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?
/pf/images/graemlins/tongue.gif aman vejeni kapakun ketu... :lol:
/pf/images/graemlins/tongue.gif aman vejeni kapakun ketu... :lol:
Shkodra dhe Shkodranet nuk jane njohur si injorante si ta dish ti cope e ndyre e kalbezimit te semure anti-veri.Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Mendjemedhej?? Nuk e di.
Por,nuk rri pa permendur qe jane ( sidomos ata ne fshatra) injorant ( ju kerkoj 100 here falje per mungesen e taktit) por pas asaj qe pas mbreme ne TV , dhe se cfare i kishin bere asaj te gjores,dhe kjo vetem sa e perforcoi mendimin qe kisha per zonen malore. /pf/images/graemlins/frown.gif
Mjere ato qe marrin burra te tille( grat jane ndryshe sigurisht). [/qb]
Sweety ajo qe thu ti nuk quhet mungese takti por per fat te keq trashesi me permasa astronomike dhe mes te tjerash na kallxon se emri qe i ke vu vedit s'ka te bajn aspak me ty.Nuk asht e leht per mu me tu pergjigj ne ket menyre por ne fund te fundit eshte kryesisht ne t miren tane.Po t'isha si disa do t'pysja per vendlindjen tane edhe te kisha pru material ma se te mjaftushem per te argumentu gjitha fushat(negative).Nqs njoftimet ne tv te bajne aq shume efekt te ti sa te humbesh kontrollin te keshilloj te mos e shikosh hiç.Heren tjeter na hajde me nji mendim ma te pjekun masi e ke ba rruge ket pune. :wave:Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Mendjemedhej?? Nuk e di.
Por,nuk rri pa permendur qe jane ( sidomos ata ne fshatra) injorant ( ju kerkoj 100 here falje per mungesen e taktit) por pas asaj qe pas mbreme ne TV , dhe se cfare i kishin bere asaj te gjores,dhe kjo vetem sa e perforcoi mendimin qe kisha per zonen malore. /pf/images/graemlins/frown.gif
Mjere ato qe marrin burra te tille( grat jane ndryshe sigurisht). [/qb]
Kjo teme eshte idiote por jo dhe aq skandal. Me nje fryme te paster humori mund te diskutohet ne lidhje me mendjemadhesine (gje qe eshte e pranishme te nje pjese e madhe shqiptaresh pa dallim qytetesh), por jo duke sjelle fantazmen e shpirtit te vrare...!Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Zoteri, do te doja ta ktheja me te njenjten monedhe, por po ta le ty te tregosh kulturen dhe edukaten.
une nuk i fus njeresit te gjith ne nje kategori, por shumica e veriu ka ngelur e pa u zhvilluar, ky eshte fakt ( per te ardhur keq). nuk flas per qytetet, se ato jan paksa te zhvilluara, por per fshatrat. Dhe mos ti vije keq njeriu, sepse ky eshte realiteti. e verteta eshte e hidhur. Por nga cfare shohim dhe degjojme, dhe veprimet e njerezve te bejne te mendosh ato qe thashe.
Mos kujto se une jetoj ne hene, dhe jam ne gjendje te dalloj, zhvillim nga prapamendja.
Sa per moral, nuk ma ha qeni shkopi ( por s'ke faj nuk me njeh) dhe nuk ofendohem nga njerez qe kane ate kulture qe ti po tregon( ndoshta nga inati ). Cfare te ben te mendosh qe kam njohur trotuaret? :shrug: [/qb]
SweetAngel (Nick i bukur por per ta mbajtur te pa ''cenuar'' duhet t'i pershtatesh)!Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Tushi dhe juventini.
Ju e moret me zjarr, dhe e kuptoj ( do te beje te njenjten gje ) Nuk kish aper qelim te ulja asnje lloj vlerete shkodres apo shkodraneve. Dhe nuk eshte TV qe influencon ne gjykimin tim, por veprimet e vete njerezve.
po ti keni ndjekur lajmet tek Topi, jam e sigurt qe do te jeni indinjuar, dhe do ta kuptonit ku doja te dilja.
KUNATI RREH KUNATEN (nusen e vellait)
Me sa kuptova i shoqi i kesaj kishte shkelur marveshjen qe ishte: Asnje nuk duhej te kalonte ne rrugen qe keta kishin ndertuar pa lejen e lagjes.
Tani, kunati shikon kunaten tek kalon dhe e godet me lopate, e hedh ne kanal, e rreh dhe sikur te mos mjaftonte e terheq zvarr nga floket ne per gura ( kjo tregon vete historine ne spital)
Ajo ishte bere per te ardhur keq, mu mbushen syte me lot ( tek ne rrahja e femres eshte dicka e zakonshme). Nuk arrita te kuptoj ku ishte faji i kesaj gruaje.
Tani me thoni ju mua, si ta quaj une kete. Nje person me kulture, nuk ve dore mbi nje femer ne kete menyre, a quhet burreri apo trimeri, te rrahesh nje femer ( qe eshte njesoj si te rrahesh je femije) te pambrojtur?? E di, jo te gjithe jane keshtu, por nje pjese e mire, PO.
Kur e pa kete burri im tha " ta kishin bere ty kete une e vrisja". Te njenjte gje thane dhe te afermit e asja gruas. Kjo eshte nje arsye qe vendi yne nuk ben perpara.
Dhe sa ka histori te ngjashme si kjo. Dhe kjo eshte arsyeja qe fshatrat e thelle kane ngeur prapa. Dhe kete nuk e them vetem une qe jam nga jugu por e kam degjuar nga goja e vete atyre qe jane nga veriu ( nuk flas per qytetin se jane te shkolluar) se kam shume miq te tille.
Po e theksoj jo te gjithe futen ne te njenjten kategori , por shumica kane ngelur ne vend numero. [/qb]
kush t'ka than ty se na i kena dhamt e prishun mor?Fillimisht postuar nga zog:
[qb] po dhomet pse i keni te prish ju shkodranet, heee?
uji (shkoderloces, plot me elektricitet) ja u prish apo qeshja.
ps; e di ça keni te mire te vetme ju, qe nuk e kallzoni hajdutin, ose ate qe ka hesape me la me pushtetin.
per kete bravo, nga fisi im nuk e hengren nga komunizmi veç ata qe emigruan ne shkoder. por kjo miresi ka dhe anet e erreta sepse zhvillon korrupsionin duke vrare jeten kolektive.
eh ça me bo, dy te mira s'qendrojne bashke. [/qb]