A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

tushi

Valoris scriptorum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Prodigy je tuj ba taman nji pune persmarit.Per sa m'perket mu te falenderoj. :thumbsup: Pse do t'thush ti shume i habitun :confused: Po ne tema idiote si puna e ksaj shume njerez nuk arrijn me kuptu se nuk kan asnji vlere pra, dhe vazhdojne e shkrujne pa pritim.Kshtuqe duhet nje superidiot qe te lozin rrolin e paljaços e ja shpif njerezve aq shume sa i man larg prej ktyne temave te deklacume.Bravo ke sakrifiku personalitetin tan per interesin e perbashket. :thumbsup: :wave:

leonora

Primus registratum

perderisa vazhdoni te pergjigjeni dhe ju do te thote qe tegjith njesoj jemi.

el_che

Primus registratum

akoma hapur kjo tema? :confused: :confused: :confused: mendoja se e kishin mbyll me kohe :smash: :smash: :eek: :mad:

SweetAngel

Primus registratum

Mendjemedhej?? Nuk e di.
Por,nuk rri pa permendur qe jane ( sidomos ata ne fshatra) injorant ( ju kerkoj 100 here falje per mungesen e taktit) por pas asaj qe pas mbreme ne TV , dhe se cfare i kishin bere asaj te gjores, :mad: dhe kjo vetem sa e perforcoi mendimin qe kisha per zonen malore. /pf/images/graemlins/frown.gif

Mjere ato qe marrin burra te tille( grat jane ndryshe sigurisht).

Juventini.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Mendjemedhej?? Nuk e di.
Por,nuk rri pa permendur qe jane ( sidomos ata ne fshatra) injorant ( ju kerkoj 100 here falje per mungesen e taktit) por pas asaj qe pas mbreme ne TV , dhe se cfare i kishin bere asaj te gjores, :mad: dhe kjo vetem sa e perforcoi mendimin qe kisha per zonen malore. /pf/images/graemlins/frown.gif

Mjere ato qe marrin burra te tille( grat jane ndryshe sigurisht). [/qb]
Shkodra dhe Shkodranet nuk jane njohur si injorante si ta dish ti cope e ndyre e kalbezimit te semure anti-veri.
Kriminel dhe injorante ka kudo, edhe ti ne kete te fundit je anetare me te drejta te plota.
Ti njeri pa pik morali (kushedi, ndoshta trotuaret shkelen nga ti) frymezohesh nga nje ngjarje dhe vjen dhe nxjerr vrer ketu, sikur nuk ndodhin ne krahinat tjera shqiptare gjera te tilla!
Hapi syte o ''debile'', lexo se kush eshte Shkodra, se ca i ka dhene Shqiperise.

Une e kam per nder qe jam Shkodran, ku ka me krenari se te jesh nga qyteti qe i ka dhene gjithcka Shqiperise por te verberit si puna jote nuk njohin asgje, pervec degjenerimit.

SweetAngel

Primus registratum

Zoteri, do te doja ta ktheja me te njenjten monedhe, por po ta le ty te tregosh kulturen dhe edukaten.
une nuk i fus njeresit te gjith ne nje kategori, por shumica e veriu ka ngelur e pa u zhvilluar, ky eshte fakt ( per te ardhur keq). nuk flas per qytetet, se ato jan paksa te zhvilluara, por per fshatrat. Dhe mos ti vije keq njeriu, sepse ky eshte realiteti. e verteta eshte e hidhur. Por nga cfare shohim dhe degjojme, dhe veprimet e njerezve te bejne te mendosh ato qe thashe.

Mos kujto se une jetoj ne hene, dhe jam ne gjendje te dalloj, zhvillim nga prapamendja.

Sa per moral, nuk ma ha qeni shkopi ( por s'ke faj nuk me njeh) dhe nuk ofendohem nga njerez qe kane ate kulture qe ti po tregon( ndoshta nga inati ). Cfare te ben te mendosh qe kam njohur trotuaret? :shrug:

tushi

Valoris scriptorum

[qb] Mendjemedhej?? Nuk e di.

Mjere ato qe marrin burra te tille( grat jane ndryshe sigurisht). [/qb]
Sweety ajo qe thu ti nuk quhet mungese takti por per fat te keq trashesi me permasa astronomike dhe mes te tjerash na kallxon se emri qe i ke vu vedit s'ka te bajn aspak me ty.Nuk asht e leht per mu me tu pergjigj ne ket menyre por ne fund te fundit eshte kryesisht ne t miren tane.Po t'isha si disa do t'pysja per vendlindjen tane edhe te kisha pru material ma se te mjaftushem per te argumentu gjitha fushat(negative).Nqs njoftimet ne tv te bajne aq shume efekt te ti sa te humbesh kontrollin te keshilloj te mos e shikosh hiç.Heren tjeter na hajde me nji mendim ma te pjekun masi e ke ba rruge ket pune. :wave:

Juventini.

Primus registratum

[qb] Zoteri, do te doja ta ktheja me te njenjten monedhe, por po ta le ty te tregosh kulturen dhe edukaten.
une nuk i fus njeresit te gjith ne nje kategori, por shumica e veriu ka ngelur e pa u zhvilluar, ky eshte fakt ( per te ardhur keq). nuk flas per qytetet, se ato jan paksa te zhvilluara, por per fshatrat. Dhe mos ti vije keq njeriu, sepse ky eshte realiteti. e verteta eshte e hidhur. Por nga cfare shohim dhe degjojme, dhe veprimet e njerezve te bejne te mendosh ato qe thashe.

Mos kujto se une jetoj ne hene, dhe jam ne gjendje te dalloj, zhvillim nga prapamendja.

Sa per moral, nuk ma ha qeni shkopi ( por s'ke faj nuk me njeh) dhe nuk ofendohem nga njerez qe kane ate kulture qe ti po tregon( ndoshta nga inati ). Cfare te ben te mendosh qe kam njohur trotuaret? :shrug: [/qb]
Kjo teme eshte idiote por jo dhe aq skandal. Me nje fryme te paster humori mund te diskutohet ne lidhje me mendjemadhesine (gje qe eshte e pranishme te nje pjese e madhe shqiptaresh pa dallim qytetesh), por jo duke sjelle fantazmen e shpirtit te vrare...!
Ketu behet fjale per Shkodren/Shkodranet te cilet historishkisht jane ELITA Shqiptare, dhe per kete ka shume fakte. Ishin nga veriu dhe nga Shkodra shumica e atyre qe i ben balle asimilimit, ata qe shkruajten historine e lavdishme tonen. Ata qe njohen te paret artin dhe kulturen nga veriu/Shkodra ishin. Edhe sporti ne shkoder lindi,sido qe te rrotullohesh moj ''fisnike'' do dalesh me konkluzionin se: te jesh Shkodran/e eshte krenari e vecante.

Gjithsesi ti ke mendimin tend dhe ''tu befte pushka top'' se mua sdo me behet vone, UNE JAM KRENAR PER VETEN DHE SIGURISHT DHE PER QYTETIN TIM.

P.S. Te me falin moderatoret dhe anetaret e forumit qe shkrova jashte teme.

SweetAngel

Primus registratum

Tushi dhe juventini.

Ju e moret me zjarr, dhe e kuptoj ( do te beje te njenjten gje ) Nuk kish aper qelim te ulja asnje lloj vlerete shkodres apo shkodraneve. Dhe nuk eshte TV qe influencon ne gjykimin tim, por veprimet e vete njerezve.

po ti keni ndjekur lajmet tek Topi, jam e sigurt qe do te jeni indinjuar, dhe do ta kuptonit ku doja te dilja.

KUNATI RREH KUNATEN (nusen e vellait)

Me sa kuptova i shoqi i kesaj kishte shkelur marveshjen qe ishte: Asnje nuk duhej te kalonte ne rrugen qe keta kishin ndertuar pa lejen e lagjes.

Tani, kunati shikon kunaten tek kalon dhe e godet me lopate, e hedh ne kanal, e rreh dhe sikur te mos mjaftonte e terheq zvarr nga floket ne per gura ( kjo tregon vete historine ne spital)
Ajo ishte bere per te ardhur keq, mu mbushen syte me lot ( tek ne rrahja e femres eshte dicka e zakonshme). Nuk arrita te kuptoj ku ishte faji i kesaj gruaje.

Tani me thoni ju mua, si ta quaj une kete. Nje person me kulture, nuk ve dore mbi nje femer ne kete menyre, a quhet burreri apo trimeri, te rrahesh nje femer ( qe eshte njesoj si te rrahesh je femije) te pambrojtur?? E di, jo te gjithe jane keshtu, por nje pjese e mire, PO.

Kur e pa kete burri im tha " ta kishin bere ty kete une e vrisja". Te njenjte gje thane dhe te afermit e asja gruas. Kjo eshte nje arsye qe vendi yne nuk ben perpara.

Dhe sa ka histori te ngjashme si kjo. Dhe kjo eshte arsyeja qe fshatrat e thelle kane ngeur prapa. Dhe kete nuk e them vetem une qe jam nga jugu por e kam degjuar nga goja e vete atyre qe jane nga veriu ( nuk flas per qytetin se jane te shkolluar) se kam shume miq te tille.

Po e theksoj jo te gjithe futen ne te njenjten kategori , por shumica kane ngelur ne vend numero.

SweetAngel

Primus registratum

P.S

Dhe ju vete e dini qe nje nga qyteti qe ka mbaruar gjimnazi ( ose shkolle ne pergjithsi) ka me shume ngritje dhe njohuri se ata ne fshat, qe per arsyet e tyre nuk mund te ndjekin shkolle, dhe ju i keni pare tek Fiksi qe jane shume.
Dhe perderisa ata nuk dine te lexojen, do te thote qe nuk marri asnje njohuri, sidomas nga librat.

Besomeni, eshte vertet per te ardhur keq.

tola77

Primus registratum

Injoranca e fshatareve eshte thuajse e barabarte ne gjithe Shqiperine,sepse jane kushtet dhe edukata qe kane mare qe i bejne te tille.Dhe kjo nuk ndodh vetem ne Shkoder(si rreth dhe jo si qytet flas)por kudo behet pak perjashtime me fshatrat fushore dhe ato qe jane prane qyteteve.

SweetAngel

Primus registratum

Po pra, kjo eshte ajo qe doja te thosha. ne vendet veriore eshte me e theksuar, dhe shkodra futet ne vend verior.

Juventini.

Primus registratum

[qb] Tushi dhe juventini.

Ju e moret me zjarr, dhe e kuptoj ( do te beje te njenjten gje ) Nuk kish aper qelim te ulja asnje lloj vlerete shkodres apo shkodraneve. Dhe nuk eshte TV qe influencon ne gjykimin tim, por veprimet e vete njerezve.

po ti keni ndjekur lajmet tek Topi, jam e sigurt qe do te jeni indinjuar, dhe do ta kuptonit ku doja te dilja.

KUNATI RREH KUNATEN (nusen e vellait)

Me sa kuptova i shoqi i kesaj kishte shkelur marveshjen qe ishte: Asnje nuk duhej te kalonte ne rrugen qe keta kishin ndertuar pa lejen e lagjes.

Tani, kunati shikon kunaten tek kalon dhe e godet me lopate, e hedh ne kanal, e rreh dhe sikur te mos mjaftonte e terheq zvarr nga floket ne per gura ( kjo tregon vete historine ne spital)
Ajo ishte bere per te ardhur keq, mu mbushen syte me lot ( tek ne rrahja e femres eshte dicka e zakonshme). Nuk arrita te kuptoj ku ishte faji i kesaj gruaje.

Tani me thoni ju mua, si ta quaj une kete. Nje person me kulture, nuk ve dore mbi nje femer ne kete menyre, a quhet burreri apo trimeri, te rrahesh nje femer ( qe eshte njesoj si te rrahesh je femije) te pambrojtur?? E di, jo te gjithe jane keshtu, por nje pjese e mire, PO.

Kur e pa kete burri im tha " ta kishin bere ty kete une e vrisja". Te njenjte gje thane dhe te afermit e asja gruas. Kjo eshte nje arsye qe vendi yne nuk ben perpara.

Dhe sa ka histori te ngjashme si kjo. Dhe kjo eshte arsyeja qe fshatrat e thelle kane ngeur prapa. Dhe kete nuk e them vetem une qe jam nga jugu por e kam degjuar nga goja e vete atyre qe jane nga veriu ( nuk flas per qytetin se jane te shkolluar) se kam shume miq te tille.

Po e theksoj jo te gjithe futen ne te njenjten kategori , por shumica kane ngelur ne vend numero. [/qb]
SweetAngel (Nick i bukur por per ta mbajtur te pa ''cenuar'' duhet t'i pershtatesh)!
Se eshte krim makaber e di moj ''zemer'', jam njeri dhe s'besoj se je ti me humane se une!
Gjera te tilla besoj se ndodhin dhe ne qytetin/fshatin tend, sepse ska mbetur vend ne Shqiperi qe filmi ''horror real'' nuk eshte ''luajtur''!
Nuk besoj se i pershtatet krimi i bere temes ne fjale, dhe duket qarte se vetem dashakeqi mezi pret te gjeje nje arsye ta nxjerre gjithe vrerin.
Une (ashtu sic di dhe ti) di shume krime makaber te ndodhura dhe ne lagjen/qytetin apo fshatin tend (s'kam ide se nga je), por nuk behem objekt urrjetjeje sepse nuk e kam ne shpirt nje gje te tille.
Une nese nuk pelqej nje njeri/qytet, nuk e urrej por thjesht mbaj distancen duke i qendruar me dhjetra km larg.
Ai/ajo qe e meriton shoqerine, respektin tim nuk e therras nga emri i qytetit sepse individi (1 person) eshte nje % shume e vogel e tij, aq me shume nje njeri normal nuk e ka gje kriminelin.

P.S Burri yt nuk eshte nga veriu dhe eshte cudi qe mendon per ''hakmarrje'', apo ishte humbje kontrolli e momentit sepse harroi qe shteti/ligji (formal apo...) egziston?!

Tana t'mirat.

zog

Primus registratum

po dhomet pse i keni te prish ju shkodranet, heee?
uji (shkoderloces, plot me elektricitet /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ja u prish apo qeshja.

ps; e di ça keni te mire te vetme ju, qe nuk e kallzoni hajdutin, ose ate qe ka hesape me la me pushtetin.

per kete bravo, nga fisi im nuk e hengren nga komunizmi veç ata qe emigruan ne shkoder. por kjo miresi ka dhe anet e erreta sepse zhvillon korrupsionin duke vrare jeten kolektive.

eh ça me bo, dy te mira s'qendrojne bashke.

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] po dhomet pse i keni te prish ju shkodranet, heee?
uji (shkoderloces, plot me elektricitet) ja u prish apo qeshja.

ps; e di ça keni te mire te vetme ju, qe nuk e kallzoni hajdutin, ose ate qe ka hesape me la me pushtetin.

per kete bravo, nga fisi im nuk e hengren nga komunizmi veç ata qe emigruan ne shkoder. por kjo miresi ka dhe anet e erreta sepse zhvillon korrupsionin duke vrare jeten kolektive.

eh ça me bo, dy te mira s'qendrojne bashke. [/qb]
kush t'ka than ty se na i kena dhamt e prishun mor? :mad: /pf/images/graemlins/tongue.gif Un per vedi i kam rruze t'bardha :cool:
shkodra ka pas fatin e keq se asht lan mbas doret e per ma teper asht shtyp prej DULLES. ne shkoder ke gjithcka, humor, pijaneca, spektakle, det, liqe, mal, koder, lum, art, muzike, letersi, romance, lulishte /pf/images/graemlins/laugh.gif
n'shkoder ka dialekt simpatik, ka oborre t'bukra me lule, rrugica t'vogla qe kur laget asfalti prej shiut lshon nji arome :wub:
shkodra ka rruge me gropa :wub: mashtrusa te lezetshem /pf/images/graemlins/laugh.gif femna maje takave qe rrxohen kry 10 metrash...
shkodra ka plot provincial qe si ne historine qe tregon sweetangel kane ba nji shpi ne shkoder e vetquhen shkodran...
shkodra ka gjimnazistat e studentet e luigjit qe s'bajne 2 ore msim rresht se e kan mendjen te qejfi. shkodra ka dashni, po shum dashni...
:wub:

---------------
ta hangsha zemren shkoder, ca m'ka marr malli!