A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

SweetAngel

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Juventini

Burri im nuk eshte nga malsia, jemi nga shqiperia e mesme te dy. Ne qytetin tim nuk ndodhin gjera te tilla. Duhet pranuar qe ne vendet veriore ndodhin shume shpesh.

Une personalisht nuk urrej asnje, kam nga veriu disa shoqe ( jane nga qyteti) por dhe ato e pranoj se diferenca midis fashtit dhe qytetit eshte shume e madhe. Kur ne nje shport jane 2-3 molle te kalbura, nuk do te thote qe e gjithe shporta eshte e kalbur.

Sa per burrin, do te hakmerrej sigurish ( ai eshte djali i vetem) ndoshta nuk do ta vriste, por do ta bente qe te mos ngrihej nga krevati per je jave ( megjithese nuk eshte tip agresiv).

Why not make him try his own medicine?? :shrug:

tushi

Valoris scriptorum

Sweety prap insiston edhe pse deri tash ja ke kput si kau peles.E para Ngjarja ka ndodh ne Velipoje dhe nuk asht vend malor(ma fushe veç me hi n'det krejt) e dyta nuk asht zone e thelle etj etj pra po e sheh edhe ti vet se midis te t'tjerash je shume e dobt edhe ne gjeografi.Dhe ky eshte krim brenda familjes pra s'ka te bajne me zhvillim apo jo po me njerez me probleme psiqike(edhe njerez me kulture kan kry krime çnjerezore ne familje).Tash se ça ka t'bajne kjo me temen nji zot edhe ti e din se une s'arrij me e kuptu.Ti thu se ne qytetin tan nuk ndodhin kto gjana :angel: Aman na e kallxo at <<qytetin>> tan se e lash Europen e erdha fill aty :lol: Ose ma posto pak balte se do t'jet shum i amel(si ka than Naimi) Sweety me e hedh shkrimin si lopa baglen asht kollaj po duhet me mendu se ndoshta edhe te replikojne. :wave:

SweetAngel

Primus registratum

Tushi

Velipoje nuk eshte jug, keshtu qe i mbetet te jete verior. Une perderisa shkruajta prisja dhe replik. Vendi qe jetoj une nuk i do verioret. Keshtu qe mire je ku ndodhesh ( vazhdo te marresh kulture europiane :goofy: )
Me sa shohe ju i doni shume ofendimet ( une nuk po te ofroj asnje) nuk ma lejon edukata dhe kultura. Une dhashe mendimin tim, kujt nuk i pelqeu ose i dogji, u hodh.

bebi

Primus registratum

po cili na qenka ai vend i bekuuur qe nuk na dashka moj xhan? :cry:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Tushi

Velipoje nuk eshte jug, keshtu qe i mbetet te jete verior. Une perderisa shkruajta prisja dhe replik. Vendi qe jetoj une nuk i do verioret. Keshtu qe mire je ku ndodhesh ( vazhdo te marresh kulture europiane :goofy: )
Me sa shohe ju i doni shume ofendimet ( une nuk po te ofroj asnje) nuk ma lejon edukata dhe kultura. Une dhashe mendimin tim, kujt nuk i pelqeu ose i dogji, u hodh. [/qb]
Te kerkoj te falun Sweetushe po nuk po m'rrihet pa tu pergjigj edhe nji her /pf/images/graemlins/laugh.gif .Ti thu edukata dhe kultura nuk te lejon te ofendosh nga ana tjeter thu qyteti jot nuk i do verioret /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif
Megjithate po me ra rasti jo vetem qe do t'shkoj ne qytetin tan po edhe mund te shoqnohem me ndonje bashkqytetare tanen me kusht qe te jete pak ma e holle se ti(besoj s'ka me ken zor).Ne Shkoder Sweetushe kan ardh shume jugore edhe shumica e tyne me detyra ne polici e ushtri pra si xhandar te nje sistemi qe Shkodra se ka dasht kurr.E megjithate Shkodra jo vetem qe nuk ka shfaq ndjenja armiqsore ndaj tyne po i ka prit aq mire sa edhe sot e ksaj dite jane aty.Sikur dikush te marrin ne konsiderat shkrimet tuja ne vend thot:- po cili do t'jete ky qytet i famshem qe si paska qejf verioret /pf/images/graemlins/frown.gif a thu do t'jet me rrezik me kalu anej qofte edhe tranzit :confused: .Swetushe ke lan kokrren e namit po mos u merzit ransi ka qe t'nxjerresh mesim se ktu ndyshon edhe nje normal prej nji budallet.Njeriu normal gabon po nxjerr mesime kurse budalla i shkret boll ka qejf po s'din me e nxjerre. :wave:

tushi

Valoris scriptorum

Blue per nji minut ma ke hedh a smujte me prit edhe 60sek ti e din se s'munem me shkru shpejt :lol: :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Blue ,je e mirepritur ti e dashur te vish e te rrish. doja te ngacmoja tushin.

Perderi sa kam shoqe nga veri do te thote qe nuk i urrej aspak. Kunatin e kam nga veriu gjithashtu.

Tushi, nuk jam e merzitur nga ofendomet e tua, dhe kjo per faktin se ti nuk me njeh, po te me njihje nga afer , besom do mendoje sh. me ndryshe. Prandaj nuk dua te te them te njejta gjera ty, nuk te njoh, dhe nuk mund te krijoj nje opinio ( te mir a te keq) nga keto qe shkruan ( se me dukesh pak i nevrikosur) nejse.

Jam e sigurt qe nuk do ta besoje, qe jam shume e dashur si person, dhe nuk i gjykoj njerezit, sidomos nga gabimet e te tjereve.

bebi

Primus registratum

uhh, u lirova se per pak me kapi zemra.
shyqyr ta marrsha, se gati gati me mbeti pike ne zemer qyteti jot. flm eee, ta paca borxh ftesen.
po s'me the se ku ishte, qe ta di te vi ball'hape se me ka ftu suitanxheli. :rockband:

tushi

Valoris scriptorum

O Swetushe po vetem kur thu qe nuk i urren shoqet prej veriut asht e trishtushme nje gja e tille normalisht as nuk duhet te vehej ne diskutim.Po kunati jot a din gja per kto shperthimet tuja intellektuale.Te betohem se nuk jam aspak nervoz por krejt e kunderta me ke ba me qesh /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe mos rri tuj than se t'kam ofendu para se me shiku shkrimet tuja.Sa per at me u njofte nga afer me knaqsi Sweety :thumbsup: :wave:

bebi

Primus registratum

pash besen prodigy a ban me ta ba nji pyetje?
pse ke munges komunikimi, dmth shprehesh vetem me shenja konvencionale?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Tushi, mos u entuzjasmo shume. nuk ishte ftese per takim balle per balle ( te ha ndonje te share balle per balle. jo thanx). /pf/images/graemlins/laugh.gif Kunati im e di ( burri kunates me sakte) Qe une respektoj njeriun qe me respekton, pavaresisht eshte nga jugu apo veriu. Per sa kohe qe me repketjone ja kthej repektin me kenaqesine me te madhe.

Isha paksa e indinjuar nga ngjarja. Keto kohet e fundit shohim vetem dhune.

Blue, e dashur c'fare rendesie ka qyteti. megjithate gjeje...mami tiranse babi beratas, jetoj ne durres. Nuk e di nga jam /pf/images/graemlins/laugh.gif bej shaka. te vish me ball hapur, se me kane thene jam shume mikpritese. /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Nahar*:
[qb] drù e di gabim un po qershia osht femnore n'taljonçe! [/qb]
indrit, la cigliegia asht fruti, ndersa il cigliegio asht pema. /pf/images/graemlins/smile.gif

njejes - shumes
la cigliegia - le cigliege
il cigliegio - i cigliegi

:wave:

ps: un thash se ke ardh me levdu shkodrant ktej, po edhe ti me kritika /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb]
Blue, e dashur c'fare rendesie ka qyteti. megjithate gjeje...mami tiranse babi beratas, jetoj ne durres. Nuk e di nga jam /pf/images/graemlins/laugh.gif bej shaka. te vish me ball hapur, se me kane thene jam shume mikpritese. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
edhe ti emrigrante eee.
keq me vjen me t'than, por tana vendet i kam shetit, me kan prit boll mir, por kohen qe kam kur te shkoj ne shqiperi e kam te kufizume vetem per shkoderlocen teme :wub:
kisha ardh per plazh, por edhe plazhin e kena ma t'mir /pf/images/graemlins/tongue.gif
ne berat kisha ardh me jua shndrit kalldremin iher /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
qeshi, por mos me shaj ma shkodren se baj namin :smash:
:wave:

SweetAngel

Primus registratum

Bej nam sa te kesh deshire, nuk i ben dem njeriu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

TONY

Primus registratum

nuk ma merr mendja qe shkodranet te jene mendjemedhenj pasi kush ka mendjen e madhe ka trurin e vogel keshtu qe shkodranet se besoj te jen te tille

BISOU

Primus registratum

KAM RA NE DASHNI ME NJE SHKODRAN POR ESHTE MEMEC /pf/images/graemlins/frown.gif
SI TIA BEJ :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: /pf/images/graemlins/tongue.gif :angel: