A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

vlera

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Te jam mirenjohese pra, dhe nuk me hidheron aspak, do mundohem te ndryshoj ne favor timin pra qe te behem vajze sa me e mire. /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

harrova edhe kete

Mendoj se nje verejtje me vend eshte me e mire se njeqindt kompilmente vend e pa vend

thAci

Primus registratum

Me vjen mire Orosh qe din ti permendesh traditat edhe trashgimnin e shkodres por me keqardhje po te them ate shprehjen e vjeter:"Ste pyet kush se si ke qene por se si je". :cry:

rosela

Primus registratum

:mad: :mad: :mad: !!!
i kam te forte te kam thene /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodrani80

Primus registratum

Orosh!

E ke keqinterpretu postimin tem t'maparshem sepse prej Betines nuk kam vu re ndonje ofendim nga ana e saj ndaj shkodranve. Kte gja e vertetojn dhe fjalet e mija nga postimi ku kam than qe mendimet e saja jan shum edukuse.

Po citoj dhe disa rreshta nga po ky postim i jem per qartsim:

3. Per mendimin tand te tret mund te tham qe asht ma shum nji mendim i ri ne kete rast sesa e lidhun me temen sepse vet kjo tem e hapun asht nji pytje pa takt duke e qujt te zotin e shpis i cili e mikpret, si mendjemadh nderkoh qe vet ky prototipi akuzus nuk mund ta mohojn qe jena te shoqnis te humorit e beses.

Shpjegim: Per mendimin tand te tret ..... sepse vet kjo teme e hapun (d.m.th. nga krijusi i temes, zt.Alibaba) asht pytje pa takt.....
Prandaj Orosh, ktu je gabu se kto fjale sic verehet qart s'kan asnji lloj drejtimi nga Betina por ndoshta nga shpejtsia e leximit ka ndodh kjo mosmarveshje.

H

harap

Guest

higlander sje tek erosi ketu.

rosela

Primus registratum

o harap hiqju highlanderssit se asht tu i ba lamsh temat!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Shkodrani 80,oke vlla,nuk pata si qellim me i ra krese Betit,por u mundova me dhan mendimin tem ne lidhje me temen,dhe jam mundu me dhan disa fakte historike,ktyne fakteve historike mundesh me i shtu edhe ti naj gja :thumbsup: :wave:

RAUL

Primus registratum

une nuk jom shkodran,por une i respektoj se jon per tu respektuar, tani pyll pa derra nuk ka.
ka edhe mendjemedhenj po ka edhe njerz te rrafsht dhe te zgjuar.
pershendes te gjith shkodranet qe jon ketu ne forum.. :thumbsup:

rosela

Primus registratum

o vllaznia po ndaji tifozat gjermane nga shkodranet aman!!!

naqja

Primus registratum

nuk jena mendjembedhej jena shume te mire e me zemer te madhe dhe mendjen me rregullu te tjeret e kurr veten bajme shum per te tjeret...kaq kisha hajt shnet