A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

rrok deda

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Mund te shkruhen 600 faqe pa u zorite shume,por jo per mendjemadhesine,por per krenarine e shkodraneve.Shkodra asht qyteti qe e ka ba Shqiperine te njohur ne bote dhe çdo gja e re (perveç komunizmit)ka hi ne Shqiperi nga Shkodra.Nuk ka qytet ne bote me pozite gjeografike si Shkodra dhe jane shume te rralle qytetet ne bote me histori 2500-vjeçare.Shkodranet kane te drejte te jene krenare per qytetin e tyre.Shkodra eshte djepi i qytetarise dhe kultures shqiptare ne çdo aspekt...

rosela

Primus registratum

O TY TE LUMTE GOJA!!!!

P.S. ballack hera e pare qe po me pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (shaka)

rosela

Primus registratum

o prodigy mekati origjinal eshte nje i vetem!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

gabim prodigy
eshte mendjemadhesia jo krenaria mekati me i madh dhe i preferuar i djallit
/pf/images/graemlins/wink.gif
krenaria eshte tjeter gje mendjemadheisa eshte tjeter gje /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

rrok deda

Primus registratum

O milet,kur te flitet per shkodranet duhet la mire e mire goja me mjalte,kur te shkruhet per ta duhen parfumuar duart,mos harroni qe Shkodra i ka dhane emen Shqypnise,i ka dhane kulture,sport,tregti,lidhje me Europen e zhvillume.Per her t'pare flamurin per pavarsi prej turkut e ka cu Ded Gjo Luli n'Deciq,per here t'dyte Pjeter Deda n'Bardhej dhe mandej ishte Luigj Gurakuqi ai qe organizoi ngritjen e flamurit n'Vlon dhe trupat qe e mprojten ishin prej veriut.Pos ksaj Shkodra ka vajzat ma t'bukra n'bote,(djemte s'jam n'gjendje me i percaktu mos t'ju vine keq),nder ato 6-7 shtete qe kam shetite un per vedi askund s'kam pa varza aq t'bukra dhe aq shum sa shihen veres ne pijacen famoze t'Shkodres.I ftoj te gjith ata qe i konsiderojn shkodranet mendjemdhaj,t'mendojne se kush jan t'part ne cdo fushe t'jetes dhe ti konfrontojn me shkodrant,besoj se do ndrrojn mendim,po deshten te nxjerrin emra dhe do i jap per cdo emen 5 emra shkodranesh te t'njejtes fushe,qe jane ma nelt se cilido prej pjeses tjeter t'Shqypnis,kur t'doni e hapim sfiden.P.S.Miss o'Hara a ta bana qefin prap?

Prodigychild01

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband: :rockband: :rockband: /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrok deda

Primus registratum

Normalisht mendimet e mija i shfaqi me fjale dhe jo me karikatura,por nejse,kur njerzit nuk kane cfare te thone me goje ose me shkrim i shprehin "mrekullinat" e veta ne menyren e vet te thjeshte dhe primitive.Kete menyre te shkruari mesa di une e kane perdorur indianet e Amerikes para rreth 150 vjetesh,nese ke ecur ndopak perpara pergjigju me shkrim se une s'mund te kthehem ne ameriken e para 150 vjeteve.

rrok deda

Primus registratum

O indiono,kom le n'Evrop una dhe s'e morr vesh ate shkrim prodigioso.Fatkeqsisht m'kon msu shkrim e knim e jo me gishta se s'jom pagojc,po nejse mo u merzit me pak durim e tyj vu n'pune londen e perhime qe ke mun t'ja arrish ene ti,provoje 1 here noshta del dicka.Para se me fillu kyt pun t'munimshme boni 1 kontroll Q.I. se noshta lodhesh kot e o gjynof me e cu munin dom..............

vllaznia 2001

Primus registratum

Ma mir shko e flej e mos hin ma ktu se ke lan vesht mren se ke hi ne KIRAS,ma mir ik sa ste gersiti e sdin gja as prej ka te vjen

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jane ... :confused: si nuk e kam thene me pare... /pf/images/graemlins/tongue.gif

befanajuventina

Primus registratum

Pershendetje te gjitheve,perveç Prodigy*.Ballak gojen sheqer e paske,po ku e gjen kurajon ai prodigy me fole keq per shkodranet qe jane si shpirta.Me duket se Prodigy qenka inaçor i madh.Prodigy,mos ke kalu ndonje eksperience ne te cilen ndonje vajze,qe te ka pelqy ka zgjedh shkodran e jo ty?E imja eshte veç nje pyetje e thjeshte.Se edhe une kisha ba te njejten gja. /pf/images/graemlins/wink.gif

rrok deda

Primus registratum

Eeeecccc aaatttyyyy,pergjigje fantastike,flm ne emer te gjithe djemve shkodrane.E kam thene edhe ma siper se djemte s'di me i percaktu,por meqe vajzat shkodrane jane ma te bukurat ne bote,edhe djemte shkodrane duhet te jene terheqes(thjesht konsekuence logjike).Vetem te lutem ndrro nick-un se je hala e re me kene befane,mandej nese je shkodrane s'ke si mos me kene e bukur......