A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

luani

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Ika un :wave: se po me shesin :smash: [/qb]
hahahahahah mos i beso shume ktyre maj se dhe ate pune e bajne ,a po sje dhe sexy ti /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta

Primus registratum

Ooooooo largqofte se po mi vjedhin vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif e mi te bukur

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga CooLHanD:
[qb]
Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] shpejt se kam dhe pune leksh une skam kohe te pres deri neser /pf/images/graemlins/laugh.gif jam puntor une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ejjjjjjj se mos merresh me droge ti :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kush merretme droge knej , shpejjt ANTIDROGA ketu :lol: [/qb]
ai merret me femna ma se dini ala ju a, eshte kurvazhi i keq ai mos u merrni me te /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ashtu jam ne fakt po jam goxha simaptik dreqi e marrte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Primus registratum

[qb]
hahahahahah mos i beso shume ktyre maj se dhe ate pune e bajne ,a po sje dhe sexy ti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me vjen keq per ty lale po une samanten se kam pare akoma ca malli eshte thjeshte me duket simaptike ne muhabet kaq /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] shpejt se kam dhe pune leksh une skam kohe te pres deri neser /pf/images/graemlins/laugh.gif jam puntor une /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ejjjjjjj se mos merresh me droge ti :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kush merretme droge knej , shpejjt ANTIDROGA ketu :lol: [/qb]
ai merret me femna ma se dini ala ju a, eshte kurvazhi i keq ai mos u merrni me te /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ashtu jam ne fakt po jam goxha simaptik dreqi e marrte /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hehehhehe

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Ooooooo largqofte se po mi vjedhin vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif e mi te bukur [/qb]
Vesht e tu te une jan ete sigurte , sti kafshon asnjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb] Ooooooo largqofte se po mi vjedhin vesht /pf/images/graemlins/laugh.gif e mi te bukur [/qb]
Vesht e tu te une jan ete sigurte , sti kafshon asnjeri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ok me ruaj nga veshet eeeeee :lol:

samanta

Primus registratum

[qb]
[qb]
hahahahahah mos i beso shume ktyre maj se dhe ate pune e bajne ,a po sje dhe sexy ti /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
me vjen keq per ty lale po une samanten se kam pare akoma ca malli eshte thjeshte me duket simaptike ne muhabet kaq /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
High te paste naqja mire qe s'me ke pa se kur te me shihni s'po me leni ma ne Belgj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tanja

Primus registratum

nejse...... ato qe dojne em fol per shkodrant na marshin te kqijat ....jo se kemi te kqija kund po nejse

DJ-Mondi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga stellina:
[qb]
Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb]
Fillimisht postuar nga stellina:
[qb] Pak?? Un kisha ba pytjen: "A jane shkodranet shum mendjemedhenj?" /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prandaj u fejove ne Shkoder ti ... [/qb]
ka perjashtime :rolleyes: [/qb]
Ti mar {comova* keke inteligjint edhe nqf se jena mendjemdhej kena pse me ken edhe ti ske pse me na sha.
Ate histori qe e ka Shkodra asht e veshtir me e kuptu ti, e jo vetem ate, por edhe shum e shum gjana te tjera.
Lutju zotit qe ishte njaja Shkoder edhe te bani ty me dal edhe me pa boten se na paske shkru edhe ne Espana e,se mas te ishte njaja Shkoder me ju dhan demokracin kishe met edhe 25 mas vdekjes t`Enver Hoxhs tu u struk neper bira si ndejti Turku prej Gjergj Kastriotit (Skenderbeu*.
Prandaj na e kan inad shum qytete se na e ken lakmi per bukurin e kti qyteti, per kulturen e kti qytiti,dhe dashamirsin qe kan Shkodrant per tan shqiptart,por shumica e shqiptarve e urrejn Shkodren se ju duket mendjemadhe.
Nejse ky asht tjesht mendimi jem .
Qonu mar shkodran prej gjumit qonu se na myten ........?te pa best.

Me falni se fola pak si shum por me duket se e miritojn.

Me respekt D_J_Mondi
Para Shkodraaa si gjithmon.

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]
me vjen keq per ty lale po une samanten se kam pare akoma ca malli eshte thjeshte me duket simaptike ne muhabet kaq /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
High te paste naqja mire qe s'me ke pa se kur te me shihni s'po me leni ma ne Belgj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
ja nje tipike mendjemadhe shkodrane HAHAHAHAHAHAHA
ketu desha te dilja dhe ja dola yhy moj samanta sa dele si puna e jote dalin ketu neper tiran aq te mira qoshin yllo /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

samanta

Primus registratum

Hahahahah ik anej mor ujk i marre se meta un me ma var ti :lol:

Primus registratum

pse te ka rrejt ndonjeher mendja qe jam duke ta var /pf/images/graemlins/laugh.gif kshu /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol: :lol:

samanta

Primus registratum

Uffffffffffffffffffffffffffffffff e per ke me me rrejt menja per ty :eek:

Primus registratum

[qb] Hahahahah ik anej mor ujk i marre se meta un me ma var ti :lol: [/qb]
ma spiego pak ket please /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

Zemra

Primus registratum

SIGURISHT
QE SHKODRANET
JANE
MENDJEMEDHENJE.
POR KANE
ARSYE
DHE TE
DREJTE.
MOS HARRONI
SE SHKODRANET
NUK E PERDORIN
ATE.
POR
JANE NE
FAKT.
MENDOJ SE
TE JESH
MENDJEMADH
NE FAKT
POR
PRAKTIKT DHE I
THJESHTE
NE JETE
ESHTE
CILESI
E RRADHE
SHKODRANE.

SHENDET DHE PARE TE TJERAVE JA U BAJM HALLIN...
EC PERPARA........

westside

Primus registratum

Po ku e kena njihere ate filozofin qe ka thane se shkodranet jane mendjemedhej ?
Pa te me dalin njihere,e ta ndij une njihere.
Te shohim cfare provash po na jep dhe ke ka njofte prej shkodret qe i keka duke mendjemadh.
Shikoni pa ju jap nje keshille dhe ta mbani mire mend.
Mos u merrni me femrat qe jane prej shkodret qe jane ne kete forum se duket qarte se nuk jane puro shkodrane ose kan dicka qe nuk shkon ne shkodrandhekun e tyre.
Du me i degju pak keta filozofa se me ka marre madhi per filozofina qe nxjerrin keta filozofat e rinj tani,perikli mo perikli.Kane kryer me dhjetra universitete dhe kane dhene me dhjetra teza.