A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

shkodrani80

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Fillimisht postuar nga Alibaba:
[qb] Po jo ore jo, kam respekt per Shkodren e shkodranet, vetem dua te dij a e konsideroni veten mendjemedhenj apo jo, sepse pjesa tjeter e Shqiperise ashtu e mban Shkodren, si qyteti i mendjemedhenjve (qe do te thote se jane mendojne per veten me mire se c'jane realisht); psh: njeri pak perpara thoshte qe kemi inteligjencen, kulturen, te tjere qe kam njohur une thone humori, bukuria e qytetit (qe une e kam pare me qindra here dhe nuk eshte i bukur) etj etj. Per kete lloj mendjemadhesie e kam fjalen une. :kiss: :kiss: :kiss: per shkodranet sepse sa here kam qene atje kam pare vajza shume te bukura (po jo me te bukurat ne Shqiperi, mos te filloje njeri avazin tani, te thote qe shkodranet jane me te bukurat ne bote /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]
Alibaba! Qe jena te humorit mendoj qe nuk ke nevoje te t'a perseris une se kete duhet t'a dish shume mire.Qe jena inteligjent mund te vertetohet thjesht me faktin e humorit.Kurse kur themi qe kena bukurine e qytetit nuk kena parasysh se cfare asht ba me kte qytet qe te ngjaje i tille (sepse kjo nuk mvaret vetem nga shkodranet)por kena parasysh pozicjonin e mrekullushme natyror me tre lumenj, liqenin dhe detin shum afer gjera qe rrale kund mund t'i gjesh.Persa i perket pytjes tande "dashamirse" qe a jena mendjemedhenj mendoj qe duhet te kesh kriju nji lloj ideje per ne tashme perderisa paske qene me qindra here ne Shkoder.Kaq kisha. FUND

Elsi

Forumium praecox

Avash he burre se nuk e kisha me te keq... Pse merrni zjarr keshtu, nuk e marr vesh... Une e kuptoj se per cdo njeri vendi ku ka le e ku eshte rritur mbetet gjithmone me i miri, por me duket se ju shkodranet ekzagjeroni, ketu e kisha llafin une. Nuk kam asgje personale, mund te kisha hapur edhe nje teme si psh "A jane gramshiotet komunista?", ose "A jane gjirokastritet pak kopraca?"... Te gjitha qytetet e Shqiperise e kane nga nje nofke, Shkodra ka kete te mendjemadhesise...
Pastaj shih se si shprehesh ti: "qe kena humor kena, dhe kjo do te thote qe jemi inteligjente"... Kjo eshte shprehje tipike mendjemadhesie... Kush tha qe shkodranet kane humorin me te mire (se keshtu pretendoni)?

leonora

Primus registratum

Me vjen shum keqe qe i konsideroni shkodranet mendjemedhenj, ju te qyteteve te tjera. :mad:

Por do ju thoja qe ne jemi 50% me pak se juve. /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe ate mendjemadhesi qe kemi, kemi te drejte ta kemi se jemi me te aftet. :thumbsup:
Kuptohe duke pase parasyshe se kemi gjithe Shqiperine kunder, dhe ne prape fitojme. :smash:

Pasta ne nuk kemi vetem vajzat te bukura por jemi tegjithe! Se na zbukurone bukuria shpirterore. :angel: :angel:

Kini parasyshe ate qe thote SHKODER80 se jane tegjitha te verteta OK?!! :tipsy: Bravo SHKODER80! :thumbsup:

samanta

Primus registratum

Tana t'mirat /pf/images/graemlins/smile.gif na i ka dhane zoti,po vec njata rruge Shkodres s'po ja ban robi :cry:

no_way_TuTo

Primus registratum

Ej megjithmen pse jane kaq pordhace shkodranet ?
Nejse besoj qe ka dhe me mendjemedhej se shkodranet ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Ej megjithmen pse jane kaq pordhace shkodranet ?
Nejse besoj qe ka dhe me mendjemedhej se shkodranet ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Psh TI :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
Nejse besoj qe ka dhe me mendjemedhej se shkodranet ne shqiperi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Psh TI :lol: [/qb]
hehehhee shif kjo , mire mendjemedhej por te japin dhe urdhera hajt e merri vesht :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Para marsh :lol: [/qb]
si urdhero shoqja komandante /pf/images/graemlins/laugh.gif

hey po mua me pelqenme shume prapa !!
Pse duhet para marsh :lol:

samanta

Primus registratum

[qb]

Pse duhet para marsh :lol: [/qb]
Eshte urdher ushtar,pastaj nese ty te pelqen prapa gjej ndonje ushtar :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
[qb]

Pse duhet para marsh :lol: [/qb]
Eshte urdher ushtar,pastaj nese ty te pelqen prapa gjej ndonje ushtar :lol: [/qb]
iiii shif kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ok ok mos u nxe komondante se po vazhdoj nga para :lol:

leonora

Primus registratum

O djali mbaj gojen per fjaline e pare :mad:
Mos hin ne sherr pa pase nevoje... :smash:

the_white_panther

Forumium praecox

jam jam menemadh sjam sjam menemadh,jam per veten time.
Kuku per ju, si sdini me ca llap edhe na e qitni faqen e zeze, zoti ju rujte o njerez si sdini me qa me u marr.
Ej mas me thoni se jam menemadh ok. se ju ju baj me vra vedin me virusa.

shkodrani80

Primus registratum

(Pa asnje paragjykim, shume respekte per Shkodren).....

Alibaba!Paragjykimi i pare qe shprehe,eshte qe e gjithe Shqiperia na paska vene nofken e mendjemadhesise gje te cilen per here te pare po e degjoj packa se kam mundur te shetis ne shume qytet te tjera,te po kesaj Shqiperie.

"qe kena humor kena, dhe kjo do te thote qe jemi inteligjente"... Kjo eshte shprehje tipike mendjemadhesie...

Paragjykimi i dyte eshte qe mendjemadhesia eshte e barabarte me zgjuarsine,zgjuarsi te cilen un vetem per modesti e lidha me faktin e thjeshte dhe te fresket nga postimi yt i meparshem,me humorin e shkodres.Per rikujtim te fjaleve tuaja po te tregoj postimin tend te meparshem:
Fillimisht postuar nga Alibaba;
psh: njeri pak perpara thoshte qe kemi inteligjencen, kulturen, te tjere qe kam njohur une thone humori,....

Alibaba un nuk them qe kena humorin ma te mire,kena kultur ma shume,kena vajza ma te bukra por po te them qe Shkodra ka humor,ka kultur,ka vajza te bukra dhe te gjitha keto ne fund te fundit jane pasuri e tan Shqipnis dhe jo pjese e vecume per te tregu superioritet ndaj qyteteve te tjera.
Shpresoj qe ne arrdhmen syni jot te sherohet nga paragjykimet e palogjikshme dhe ta dalloje Shkodren me shkodrant dhe shkodranet ashtu sic asht ne te vertet,pa i shtuar dhe hequr asgja.

Pershendes te tan dhe ne vecanti shkodrant dhe shkodranet!

stellina_sister

Primus registratum

tesh me than t'drejten pak mendjemdhej jane shkodranet por edhe nqs jane te tille kane arsyet e veta..kshtu qe bajne mire :thumbsup:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 82-shko:
[qb]
O djali mbaj gojen per fjaline e pare :mad:
Mos hin ne sherr pa pase nevoje... :smash: [/qb]
Ahu , mesohu te marresh leje para me fol tine /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga tiger:
[qb]
[qb] Mos te ma shajn kush as Shkodren e as shkodrant :rolleyes: [/qb]
Don't worry kush shan ka share veten [/qb]
Tlumte goja :kiss: [/qb]
Te hengert goja m.. /pf/images/graemlins/laugh.gif mjalte