shkodrani80
Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?
Alibaba! Qe jena te humorit mendoj qe nuk ke nevoje te t'a perseris une se kete duhet t'a dish shume mire.Qe jena inteligjent mund te vertetohet thjesht me faktin e humorit.Kurse kur themi qe kena bukurine e qytetit nuk kena parasysh se cfare asht ba me kte qytet qe te ngjaje i tille (sepse kjo nuk mvaret vetem nga shkodranet)por kena parasysh pozicjonin e mrekullushme natyror me tre lumenj, liqenin dhe detin shum afer gjera qe rrale kund mund t'i gjesh.Persa i perket pytjes tande "dashamirse" qe a jena mendjemedhenj mendoj qe duhet te kesh kriju nji lloj ideje per ne tashme perderisa paske qene me qindra here ne Shkoder.Kaq kisha. FUNDFillimisht postuar nga Alibaba:
[qb] Po jo ore jo, kam respekt per Shkodren e shkodranet, vetem dua te dij a e konsideroni veten mendjemedhenj apo jo, sepse pjesa tjeter e Shqiperise ashtu e mban Shkodren, si qyteti i mendjemedhenjve (qe do te thote se jane mendojne per veten me mire se c'jane realisht); psh: njeri pak perpara thoshte qe kemi inteligjencen, kulturen, te tjere qe kam njohur une thone humori, bukuria e qytetit (qe une e kam pare me qindra here dhe nuk eshte i bukur) etj etj. Per kete lloj mendjemadhesie e kam fjalen une. :kiss: :kiss: :kiss: per shkodranet sepse sa here kam qene atje kam pare vajza shume te bukura (po jo me te bukurat ne Shqiperi, mos te filloje njeri avazin tani, te thote qe shkodranet jane me te bukurat ne bote /pf/images/graemlins/tongue.gif ) [/qb]