A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

leonora

Primus registratum
Re: A jane shkodranet pak mendjemedhenj?

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb] aman sa i ngaterroj keto temat une i ziu.ah pleqeria bene te veten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :tipsy: [/qb]
epra qa ti besh u plakme :wub:

Dua

Primus registratum

o "DUA" te keshilloj te shoqerohesh nje here me ndonje vlonjat.jane po aq serioza sa dhe te qeshur{po flas per ate qe kam njohur un eee*.

E du nje Vlonjat t'me vizatohet ketu. Shpejt! :mad:

/pf/images/graemlins/laugh.gif

D.

SweetAngel

Primus registratum

Raul!!

Tirasnit jo te gjithe jane mendjemedhenj, te pakten jo mamai im dhe fisi i saj. Pastaj ne shqiptareve ne pergjithsi na pelqen te shesim mend (te gjitheve u ka ndodhur, nganjehere /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Me sa di une Shkodra hyne ne trojet shqiptare, keshtu nuk ka pse te perjashtojme. :goofy:

RAUL

Primus registratum

:thumbsup: :kiss: (une hykam ne fisin e saj me duket. /pf/images/graemlins/laugh.gif )

ARVINA

Primus registratum

o "DUA" aman moj goce mos u nevrikos,je akoma e re,jeten para e ke so...do te qelloi te njohesh nje te tille. :wave: :wave: :wave:

Marina_Ni

Primus registratum

Une njoh disa shkodrane dhe vetem mendjemedhenj qe nuk mund ti quaj megjithate cfare sben vaki9 ndoshta dhe mendjemedhenj mund te jene ama kane humor e te kenaqin.I pershendes
Fillimisht postuar nga SIRENA NEVRIKE:
[qb] o "DUA" aman moj goce mos u nevrikos,je akoma e re,jeten para e ke so...do te qelloi te njohesh nje te tille. :wave: :wave: :wave: [/qb]

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Renea88:
[qb] jo sjan mendjemdhenj po i duket vetja se jan humorista.. [/qb]
jo se ju duket vetja por jan me te vertet humorista Shkodrant... dhe kyt nuk e themi vetem na por tan shqipnija naqe

RAUL

Primus registratum

une bashkohem me mendimin e 82 shko.vertet shkodranet jane humorista shume te mire,,,,
e keni harruar artistin e madhe TANO BANUSHIN, APO PAULIN SHKODRANI,ZEF DEDA, APO A ERDHEN ATAAA(EDMOND HALILI)SILIHA MILOTI ETJ.
JANE VERTET YLLAT E HUMORIT SHQIPTAR.

ladouce2005

Primus registratum

po ti sailor, vetem shtove numrin e postimeve dhe vete, se pergjigje nuk solle as ti /pf/images/graemlins/tongue.gif

SweetAngel

Primus registratum

Baxhella?? :shrug: Nuk e kuptoj kete fjale, del ndonje vullnetar ta shpjegoj?? Nuk ekam hasur ndonjehere.

RAUL

Primus registratum

fjord une nuk mendoj qe duhen ofenduar shkodranet ne ke te fare menyre... /pf/images/graemlins/laugh.gif

leonora

Primus registratum

:lol: :lol: qeit lehin por karvani ec para :goofy: :goofy:

SweetAngel

Primus registratum

Me sa kuptoj nuk eshte kompliment, po te pakten na e thoni c'eshte qe ta kem parasysh kur ta has serishte kete fjale.

Elsi

Forumium praecox

Qyqe qyqe qyqe, akoma ekzistoka kjo tema? Nuk e mendoja se mund te arrinte kaq shume (14 faqe), kur e hapa kete teme, megjithate, faleminderit, rekord personal /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po boll o njerez, nuk eshte teme kaq e rendesishme sa t´i kushtoni 14 faqe... une qe e hapa dhe u lodha qe tek faqja e trete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hajt shnet e t´mira...

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Me sa kuptoj nuk eshte kompliment, po te pakten na e thoni c'eshte qe ta kem parasysh kur ta has serishte kete fjale. [/qb]
kur te thot ndonjeri keshtu plasja turive sepse e meriton.. ok..

OROSHI

Primus registratum

Per ata qe e dine,kush kan qene ata qe kan pas thane:pare s'kimi por tangordhek kimi /pf/images/graemlins/laugh.gif