Vella, ti ja fillove me historianet! Tani historianet jan te mire a? Me te mire se sa ata te anglise a? Çka tani?Fillimisht postuar nga Damastion:
[qb]Baton
argumentet e tua jan argumente te nje femiu.po nuk eshte me rendesi se cka mendon te per yllin se a eshte cifut a nuk eshte.fakte fakte tregojn te verteten.te lutem mos me fol pallavra per historian te kosoves se nuk paske lidhje.e sa i perket clirimit po kush irakin juve ju cliroi a.a e din se sa persona kane luftuar nga kosova.pallavra pallavra.o ti vella shko lexo histori je jo pallavra te nje grup banditesh me mentalitet te nje personi debil.
une mendoj hahahhaha kujna iraki po i ja nin se cka po mendon ti ku irakin i ki fakte.retard [/qb]
Keto fjale qe thua ti misstirana mund ti te degjosh edhe po te hysh ne nje chat te Shqiperise, kjo ndodhe edhe po ketu ne Albforum, kur shume pavetdije thone fjale jo te mira per Kosoven, per Shqiperine disa aq larg shkojne sa kosovaret i quajn serb etj. Por kjo nuk duhet te mirret si baze per te treguar se deshirojme te jemi bashke apo jo.Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] Kete teme e kam hapur, sepse spesh her me ka ndodhur qe kam qene ne chat me shqiptar te kosoves edhe qe me kan thene qe SHQIPERIA me KOSOVEN nuk kan lidhje bashk ... edhe pse neve kena nje gjuhe te perbashket ...jena nuk jena nje komb ???
tani desha te dija mendimin tuaj edhe te Shqpitareve te shqiperise edhe te kosovareve !!!!! [/qb]
E nderuara misstirana me sa po shihet si shume po mirreshi me thashetheme qe nuk qendrojne dhe jane shume te paverteta,... te lutem shume nese ke fakte argumentoje e mos fol si me qene ne kanagjegj.Fillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] pershendetje gjithashtu baton 84...meqe kena a arritur te historit....un kam degjuar nje histori qe me te vertet me ka bere te mendoj shum ...
Kur filloj lufta , nje familje kosovare me me shum se 20 persona i trokiti deres e nje shqiptarit te maqedonis. zoti i shtepis i futi brenda edhe i premtoj qe do ti mbaj deri sa ata te duan edhe te ken nevoj, zoti i shtepise ishte ne gjendje edhe ne fillim nuk e kishte te veshtire ti mbante edhe ti ushqente mystafiret e vet ...por mbas nje kohe te gjat gati 6 muaj, leket qe kishte nuk i mjaftoshin edhe vendosi te shiste makinen e vet por pa i thene mystafireve qe mos ta nishin veten fjator per kete... pa i thene mystafireve te vet u nis per ta shitur makinen...vetem kur i del nje nga mystafiret e vet perpara edhe i thot: Ku po shkon? Do shkjo te shes makinen thot!!! E pse e pyet ai ?
Sepse nuk na dalin leket tha qe mos te ngelim pa buk duhet me e shit makinen !!!
Mystafiri vet e pyet e sa do me e shit ? 5.000 marka thot zoti i shtepis !
Ani i thot , po ma shit mu makinen ne vend se po ti jap un 5.000 marka!!!!!!!!!
Ia edhe kjo ka ndodh ... edhe them qe kjo eshte nje gje ANORMALE !!!!!!!!!!
te hapi nje njeri deren , te ushqej edhe te vi deri ketu qe eshte agti me shitur makinen duke pasur ti lek aty !!!!! [/qb]
Me vjen shume rende dhe me vjen shume keq kur degjoj shprehje te tilla per vendas te mij apo per bashkekombas, por nje gje qe dua te ju them eshte:Fillimisht postuar nga Guri:
[qb] Kjo ngjarje qe dikush e tregoi :
Fillimisht postuar nga misstirona_15:
pershendetje gjithashtu baton 84...meqe kena a arritur te historit....un kam degjuar nje histori qe me te vertet me ka bere te mendoj shum ...
Kur filloj lufta , nje familje kosovare me me shum se 20 persona i trokiti deres e nje shqiptarit te maqedonis. zoti i shtepis i futi brenda edhe i premtoj qe do ti mbaj deri sa ata te duan edhe te ken nevoj, zoti i shtepise ishte ne gjendje edhe ne fillim nuk e kishte te veshtire ti mbante edhe ti ushqente mystafiret e vet ...por mbas nje kohe te gjat gati 6 muaj, leket qe kishte nuk i mjaftoshin edhe vendosi te shiste makinen e vet por pa i thene mystafireve qe mos ta nishin veten fjator per kete... pa i thene mystafireve te vet u nis per ta shitur makinen...vetem kur i del nje nga mystafiret e vet perpara edhe i thot: Ku po shkon? Do shkjo te shes makinen thot!!! E pse e pyet ai ?
Sepse nuk na dalin leket tha qe mos te ngelim pa buk duhet me e shit makinen !!!
Mystafiri vet e pyet e sa do me e shit ? 5.000 marka thot zoti i shtepis !
Ani i thot , po ma shit mu makinen ne vend se po ti jap un 5.000 marka!!!!!!!!!
Ia edhe kjo ka ndodh ... edhe them qe kjo eshte nje gje ANORMALE !!!!!!!!!!
te hapi nje njeri deren , te ushqej edhe te vi deri ketu qe eshte agti me shitur makinen duke pasur ti lek aty !!!!!
---------------------------------------------
eshte afer se vertetes..
edhe ne Shqiperi ka ndodhur nje gja e tille.
Shum familje te Shqiperise strehuan familje Kosovare. Disa familje te shqiperise i mbajten familjet kosovare me buk e gjithcka pa i u marre atyre asnji mark ose dollar.
Disa perkundrazi i trajtuan sipas ligjevete biznesit..pra sa do rrish do paguash per fjetje e ushqim dhe me kte menyre shum te Shqiperise u pasuruan.
Kjo nuk ka ndodhur ne Iliride. Aty Kosovaret jan mbajt pa asnji Mark.
Mirpo dhe ne Shqiperi disa familje kosovare qe mbaheshin falas nga ata te Shqiperise kur dilnin ne pazar blenin akullore e veshje luksi e nuk kujtoheshin ti jepnin te zotit te shtepise ndonji Lek ose dojcmark megjithse e shikonin se i zoti Shtepise sakrifikonte shume per ta.
Kam pare familje te Shqiperise me origjin Tirane Durresi ose Vlore qe kan mbajt nga 20-30 kosovare dhe nuk u kan marre asnji dojcmark dhe kam pare se komshiu i tyre me origjin Kosovare por banues ne Shqiperi nuk ka pranuar asnji Kosovar ne shpi bile as uj nuk u ka len te mbushin ne cezmat e tyre.
Kjo tregon se ne te dy anet e kufirit kemi te mire dhe te keqij.
Psh ne Kukes sic kishte qindra familje Kuksiane qe i mbajten falas kosovaret kishte dhe kuksian me Maska qe i perdhunuan ose i vodhen familjet Kosovare.
Ky eshte populli yne. Ka ashtu dhe keshtu.
Vitet kaluan. Ajo cka bie ne sy eshte se Shumica e familjeve Kosovare te cilat u mbajten falas nga familjet e Shqiperise nuk jan kujtuar as tu cojne nje kartolin mirnjohjeje atyre strehuesve te tyre e jo me tu a shperblejne materialisht gjith at lodhje e shpenzim.
Me mire u doli atyre Shqiptareve te Shqiperise qe Kosovareve qe ne fillim u a morren dojcmarkat ashtu sic ti merr nji kamarier Hoteli kudo ne Bote.
Pra kaq kushton buka kaq qumeshti kaq dysheku..hidh ktu dojcmarkat vlla i dashur se keni juve..
A eshtee mire kjo.. naturisht qe jo por dhe mosmirnjohja si disa nuk durohet.
100 kosovare mbajti im vella gjat luftes pa ju marre asnji koker leku .
Asnjeri nuk u kujtua ti coj qofte nje "te fala". [/qb]
po ka si ska, te kujtohet Shoku Sillo /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] SKA PYLL PA DERRA !!!
[/qb]
Te lumte goja,fjalet e tua ne vesh te zotit ishallahFillimisht postuar nga Betina:
UNE VETEM MUND T'JU THEM ZOTI I BEKOFTE TE GJITHE ATA QE NDAN CDO GJE QE KISHIN ME NE, NE ATO MOMENTE TE VESHTIRA E DASHTE ZOTI QE KETO TE MIRA TU SHPERBLEHEN ME TE MIRA. [/QB]
hehheehehheheh okay :thumbsup:Fillimisht postuar nga BENG:
[qb]po ka si ska, te kujtohet Shoku Sillo /pf/images/graemlins/tongue.gifFillimisht postuar nga misstirona_15:
[qb] SKA PYLL PA DERRA !!!
[/qb]
p.s. me falni per daljen nga tema [/qb]