A eshte per t'u nevrikosur?

moonlight

Primus registratum
Re: A eshte per t'u nevrikosur?

Qyqa sa dramatik qe behesh ne ti! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po shif, e quajte 'i dashur' ate bandillin e jo 'shok' prandaj puna ndryshon.
Sidoqoft, imi do ishte parafytyrim shume i pakapur pasi raste te tilla nuk kane shanse te ndodhin. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Nqs ti ke aftesi te kontrollosh nje mashkull atehere une jam princi Karl. /pf/images/graemlins/laugh.gif muno vec 2 gjonave te them un mos me i besu kur thone te verteten ..
mashkullit edhe femres. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Perulem para princit Karl! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me kete qe genjehesh kollaj. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Prap se kape shakan...doja me dal aty qe meshkujt jane te paparashikushem.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Thjesht sme pelqen ideja qe ju e paragjykoni ate cunin duke ditur vetem versionin e 'viktimes'.. Je e sigurte ti qe ajo po thote te verteten?? je e sigurte qe shoku ishte shok dhe vetem shok? /pf/images/graemlins/laugh.gif
nejse nejse se e shof po i merr gjonat personale..Typical of a woman. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Jo, jo e ke gabim. I could care less about adding such nonsense to my daily personal account.
Jena tu be 'muhabet'. Paragjykimet jane te tjera; kendveshtrimet nuk pritet t'i kena te njejta.
Mua me pelqejne lojrat e fjaleve, prandaj no worries. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kont_Vrana

Primus registratum

Rregullat e shoqerise vine me moshe dhe eksperience, si cdo aspekt tjeter jetesor. Eshte logjike qe nje adoleshent nuk e koncepton gabimin e ketij veprimi.

Cdo gje ka kohen e vete. Ne kete rast koha i ishte dedikuar shoqerise dhe jo "peshkimit", aq me teper qe ke qene e shoqeruar me dike. Nese do ishin dy cuna ose dy goca me vete, peshkimi edhe tolerohej deri diku (pavarsisht se nese kishit dale per peshkim apo jo. Kur je me nje mashkull ne krah, pavarsisht se cfare e ke ate qe ke ne krah, tregon mungese respekti ndaj tij dhe e ul ate kur flirton ne prezencen e tij. Personi me te cilin ti po flirton nuk e di nese ti ate qe ke ne krah e ke shok apo te dashur. Rrjedhimisht, do mendoje "cfare viktime qenka ky humbamenua". Njekohesisht ti perderisa i kushton plotesisht vemendje dikujt tjeter, padashur i tregon sa pa vlere eshte ai qe ke ne krah.

Nese shef dike me te cilin ty te duhet absolutisht te flirtosh, kerko ndjese, leviz nga tavolina dhe shko ulu prane tij. Perderisa je me mua ne tavoline, perqendrimi yt duhet te mbetet kryesisht tek mua dhe anasjelltas.

Ti je me fat qe personi ne fjale eshte tolerant dhe te ka dhene nje mundesi tjete. Dikush tjeter dhe mund te te kishte hequr fare nga rrethi shoqeror. Shoqeria nuk eshte vetem qef dhe gaz, eshte mardhenie me rregulla. Po nuk ishe ne gjendje ti kuptosh dhe tu permbahesh, hapi rrugen dikujt tjeter.

fairy

Primus registratum

Eshte e vertete qe shoqeria ka rregullat e saj, por mbi te gjitha, rregulli kryesor eshte T'ia kalojme mire dhe te merremi vesh me njeri tjetrin me ciltersi dhe pa inate. Per mua, te jesh ne nje mjedis pubi dhe te flirtosh me dike qe te pelqen (flirtim se te para ne sy, me te buzeqeshura, pa egzagjerime dhe skadalozira), nuk do te thote se nuk respekton shoqerine ose njerezit me te cilet je. Po te jemi realiste, nuk e veshtire te pranojme qe shume njerez ne shume situata ( sidomos ne efektin e pijes) edhe flirtojne...eshte normale sidomos kur je single dhe pa impenjime, madje une di shume raste qe shoqeria i ka nxitur flirtimet, sidomos per personat e turpshem. Nqs djalit ne fjale, nuk i pelqeu flirtimi i shoqes se tij, do te ishte me normale ta kishte marre pak vecant e me te bute t'i thoshte se kjo sjellje e bezdiste. Kjo do te ishte me njerezore, me shoqerore dhe e thene ne momentin e duhur e jo sic e beri, te nesermen, mbas pilafit dhe i inatosur ne kulm duke perdorur lloj lloj llafesh, dreqi e mori dhe pa piken e te drejtes. Eshte per t'u nenvizuar fakti se kjo histori nuk eshte midis adoleshenteve, nerezve te rritur e qe punojne (si gocat edhe cunat). Ne fakt kete teme e hapa me teper per t'i thene vetes per te 100-ten here se cunat shqiptare nuk jane si ky tipi, tere komplekse e ndjenja inferioriteti.

zog

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mocja me namuz:
[qb] Imagjinoni nje situate te tille:
Nje grup shoqeror prej 4 vetash, 2 cuna e dy goca, darken e nje te shtune ikin ne pub per te defryer e per te hequr mendjen nga streset e problemet e perditshme te punes. Njera nga gocat pi pak me teper se zakonisht dhe ne fun e siper, flirton ose gjuan me veshtrime nje mashkull tjeter qe eshte ne pub. Njeri nga cunat e grupit, bezdiset shume nga sjellja e goces ne fjale dhe kete sjellje e merr per mungese respekti dhe deri ne fund te darkes rri hunde e buze dhe me lloj lloj mendimesh te egra ne koke. Te nesermen, merr gocen ne telefon dhe e ben per 2 lek duke i "perplasur" sjelljen e saj jo te denje.
Si e mendoni kete lloj situate? Si ju duket reagimi i ketij cunit. Per mua eshte i egzagjeruar. Eshte vertete per t'u nevrikosur fakti se shoqja (shoku) juaj single, gjate darkes have fun duke flirtuar? [/qb]
duket veprim normal, nje djale me seder, aq me teper SHOK me ate gocen, eshte me se normale mos ti vije aspak mire nga nje trajtim i llojit.

nga ana femres ka mungese te THEKSUAR respekti, kur dalim me dike (aq me teper SHOK) nuk gjuhet dikush tjeter, kurveria nuk ka brire.

tjetrin gjuje kur te jesh vetem. po ta majti.

psh, ne nje rast tjeter, shoku e shtyu shoqen ne krahet e dikujt, megjithese e dinte qe ai me gocen s'e kishte seriozisht.
e ky eshte veprim I ULET.

ps; nji keshtu raul!

zog

Primus registratum

me duket se te dogji heee! .........lyje me kos /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

vallaj zog me kos lyhet jevgu gjithandej kur s'ka pa kos me sy, e ku ia japin qyl.

zog

Primus registratum

moce digjo goc.

zakonisht nje femer e BUKUR (pra femer prej verteti) nuk ka nevoje te gjuaje (bile dhe e pire ajo gjithmone eshte e ndergjegjshme per bukurine e terheqjen e saj).

gjuajne vetem buçet. pra femrat e shemtuta ose ato te cilat MENDOJNE se jane te tilla.

prandaj tek veshja e nuses, kemi VELLON, kjo i mundeson asaj ta fshehe bukurine e saj nga veshtrimi MBYTES dhe epshor i meshkujve te tjere ose veshtrimi ziliqar i femrave te tjera.

e kjo eshte TRADITA.

ps; nuk di a eshte i vlefshem kursi kulturor per fyçkat (ose arrat boshe). /pf/images/graemlins/laugh.gif

fairy

Primus registratum

Merru vetem me "arrat plot" atehere, te mbulume me vello e si t'i dush ti, do jete me e thjeshte dhe me rehatshme per ty.

Dua

Primus registratum

nga ana femres ka mungese te THEKSUAR respekti, kur dalim me dike (aq me teper SHOK) nuk gjuhet dikush tjeter, kurveria nuk ka brire

Ashtu thua ti e ? E tani lind pyetja pse jane shoket e shoqet? Per te te ndihmu, per te te perkrahur... mua ne pergjithesi ne Shqiperi s'me ka pelqyer kjo menyra te them "zyrtare" e te te sjellurit me shoqeve dhe shokeve. Del me shoqen ose shokun dhe ata leshojne hunden nese ti rri me dike tjeter qe e takon paptritmas dhe s'e ke pare me muaj. :eek:

Cfare te keqe ka ketu? Ti del me shoqerine dhe nuk planifikon qe do shohesh mu ate nate dike qe to t'pelqeje, kjo gje keshtu vjen, Zoti e-maila paralajmerues nuk te dergon para se te dalesh per pije, ke do ta takosh e ke do ta shohesh. Nejse, dhe ti e sheh filanin/anen, ne anen tjeter je me shoqeri, pse te mos ikesh e ti afrohesh atij/asaj? Gjerat vijne ashtu spontanisht dhe ne pse mos ti kapim? Sipas konceptit tend te kurvarise zog, une qenkam kurve dhe jo vetem une por shumica e femrave qe kam njohur qenkan te tilla. Mire, sa seriozisht e merke jeten! /pf/images/graemlins/laugh.gif Une qenkam kurve sepse kur pelqej dike ia them dhe nuk pres te plakem o te me vereje ai. Une qenkam kurve sepse nuk pres te me pelqejne, por pelqej une vete, vendos une ke ta puth, e nuk pres "fatin" te me vije te kembet. Ketu bukuria s'ka te beje fare. Sa per info, une jam vajze e bukur, shume mashkuj deshirojne te njihen me mua, puna eshte a deshiroj une me te vertete ti njoh ata me mire? Puna eshte ke deshiroj une ta kem? Jo kush me deshiron mua. Dhe kjo s'ka te beje me kurveri hiq. Shko e beji pak refresh mendjes se te ben mire.

Moce, ai djali paska deshmu veten si Shqiptar "i denje", mire s'ka bo hiq po hajde se i falet, njerezit rriten dite per dite. Tekefundit kush eshte ai t'a gjykoje nje vajze, per me shume te gjykoje shoqen aq rrepte?! Pppffff pune e ulet me duket kjo mua, e jo ajo e vajzes. Njerez, pastroni mendjet tuaja nga gjykimet e paragjykimet, do ta keni me lehte. Relaksohuni dhe kenaquni me jeten tuaj.

Tjeter gje eshte puna qe ky djali mund te jete dashuruar ne ate vajzen, e t'a mbaje ne heshtje. Per kete pune s'do kisha diskutuar.

D.

fairy

Primus registratum

eh mi Dua mire e ke ti, po kujt t'i thuash se...

ajo nuk beri dhe ndonje gje te madhe, i hodhi nja 2-3 veshtrime e kaq, por ketij tipit alla shqipderr iu duk obobo.

Dua

Primus registratum

Moce, harroje. Eshte per tu nevrikosur, por s'ia vlen te shkoje kaq gjate me nervat. Kemi gjera me te rendesishme per te bere, apo jo? Psh, jo per t'i hedhur 2-3 veshtrime atij qe te pelqen, por per te pire nga nje campari juice me te, e ku i dihet /pf/images/graemlins/wink.gif

D.

Kont_Vrana

Primus registratum

Per sa i perket ndjenjave dhe karakterit nuk mund te pergjithesosh. Eshte absurde te mendosh se shumica e cunave do reagojne si ai. Pastaj nuk mendoj se reagimi i tij, vjen si pasoje e ndjenjes se inferioritetit. Ndoshta ai i shef mardheniet shoqerore ndryshe nga ty, ndoshta atij i ke hyre ne zemer apo ndoshta dhe nuk i pelqeu menyra si u trajtua. Duke mos e ditur cka eshte ne mendjen e tij nuk mund te flasesh. Ti me teper se cdo njeri tjeter duhet ta kuptosh ku i ref cekani.
E shof qe e paske ndare mendjen dhe ja ke vene fajin atij per cka ndodhi, une do thosha analizo dhe nje here veprimet e tua, dhe mos u nxito ne vendim. Bie dakort me ty qe mund te te kishte mare menjane ate nate e te kish biseduar me ty, por dhe arsyet per te mos e bere kane te njejten peshe. E para do prishte naten jo vetem per ty e per te por dhe per pjestaret e tjere te grupit, se dyti duke mos ditur reagimin tend, nuk donte te ishte katalizatori i ndonje "skene", dhe se fundmi disa gjera thuhen me qarte kur je i kthjellet. Pastaj po ta kish thene aty, argumenti yt do kish qene, "s'mund te priste deri neser".