A eshte per t'u nevrikosur?

iliriano

Primus registratum
Re: A eshte per t'u nevrikosur?

Ma thoj dhe mu nr e tel.. te asaj vajzes /pf/images/graemlins/laugh.gif

pippo

Primus registratum

sa gjynof ky tipi edhe kur njera qe kan dal bashke e leshon pak veten( alcol) dhe gjithçka mund te kaloj me soft shkon e fiksohet me nje tip tjeter duhet te sjelli nje ters ky tipi

ilva

Primus registratum

Qyqa si paska bo ai i paska prish edhe rastin e fundit qe ka pas. Dreqi ta haj keq ti marresh e keq mos ti, marresh keta burra me vete.

fairy

Primus registratum

S6, ti s'e ke idene as kush ishte kjo e jo me kush ishte ky.

Beba nuk eshte muhabet dashnie jo, eshte muhabet macoje shqiptar fshatar se te tille sjellje dhe mendimi nuk e ka pasur vetem ne kete rast dhe vetem me kete gocen, kjo ishte historia me flagrante.

:wave: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

moce po mos mbaj keshtu lloj shokesh afer...se me thuaj me ke rri, te te them se ksuh je...i thone nje llafi /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

fairy

Primus registratum

Oh LD, nuk eshte problemi im jo, une jam rehat se i kam shoket flori. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Thjesh e degjova dhe me beri shume pershtypje si muhabet.

:wave: :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

good for you :kiss:
shoket zgjidhi me te mire se veten(thote populli) :devil:
megjithese gjyshja ime thoshte : mos bej njeri me te mire se veten /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wink.gif

fairy

Primus registratum

LD shoket valaj i zgjedh te miret si veten, kurse shoqet i dua me te mira se veten, se keshtu nuk me kane zili per asgje...kam vene re se zilia i prish shoqerite mes seksit te njejte. /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

pippo

Primus registratum

Zila i ka shekuj qe shkatron kombe te tere e jo me nje shoqerit, ne kohet e moderne shoket e shoqet vijne e ikin pa lene gjurme jane te paket miqte e vertet ndoshta nje dy .

xhoni

Primus registratum

Ho me se e ka pas nga pija .
U ka nez e shkreta.Ai qe ka pas afer do kete qene i cik i vonum :shrug: /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

une kam pasur fat me shoqet deri tani :wub:
asnjehere nuk kam patur probleme xhelozie...
kam akoma shoqeri shume te vjetra, qe ne 8 vjecare, qe e kane zjarrin te ndezur si shoqeri te fresketa :wub:
i adhuroj shoqet e mija :wub: :kiss: per te gjitha

me shoket pastaj kam patur vetem nje problem te madh, shume kohe me pare :shrug: ai ra ne dashuri me mua dhe tani nuk me flet me, meqe une nuk e dashurova dot kurre :shrug:

RAUL

Primus registratum

per mendimin tim ai cuni ka ber shume gabim qe eshte nxehur,sepse ne fund te fundit ajo nuk eshte motra apo e dashura e tij,ata jan vetem shoke.... ajo goca ka qefin e vete bene c'far ti doj b...tha....

ai cuni qenka nje pall ariu si se paska shokun.. :smash:

moonlight

Primus registratum

Meshkujt ne Shqipri kane krenari te tepruar!!!
Ai djali mendoj se u ndje 'i ofenduar' qe packa se ishte thjesht shok, vec fakti qe ajo ishte e shoqeruar me te duhet ta permbante kete te fundit te mos haperdehej me te tjere pasi meshkujt perreth mund ta shihnin ate djalin si qulls. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne kete rast, djali nuk eshte shok i vertet pasi eshte teper egoist e mendje ngushte. Do ishte pune tjeter nese thjesht do t'i jepte keshille miqesore vajzes qe mbase e teproi ne nje vend publik shqiptar.

disku

UNI

Fillimisht postuar nga moonlight:
[qb] vec fakti qe ajo ishte e shoqeruar me te duhet ta permbante kete te fundit te mos haperdehej me te tjere [/qb]
haperdAhej

Pse se merrni si xhelozi ju kete. Ju femrat jeni te keqija se te shifni te dashurin tuaj te shoqeruar me nje "shoqe" do i cirrni surratin te dyve. /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

Uni e kisha vene me 'e' pasi mu kujtu se ishte dEhur cupka. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj, xhelozia nuk shprehet duke e ulur personin ne ate fare.

disku

UNI

Mendja eshte kokerr gruni muno. Pastaj kur kokrra e grunit eshte e infektuar me ndjenjen dashuri ilacet mungojne edhe cdo ngacmim i jashtem e bo situaten gjendje koma. /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Une mendoj se pikerisht raste te tilla 'delikate' e shpalosin me se miri karakterin e dikujt pasi eshte veshtire te shtiresh gjate reagimit impulsiv.

disku

UNI

Sa do doja te isha vezhgues kur ti te shifje te dashurin tat me nje shoqe tu sqaru qeshtjen e gjirit persik. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe jane te pakte ata qe e kane selfcontrol ne nivele aq te larta muno. Prap edhe ata kontrollojne veten per 'momentin' ama mos harro prapaskenat edhe pasojat mbrapa jane mbase me katastrofike sereagimi i castit. /pf/images/graemlins/tongue.gif