A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove???

disku

UNI
Re: A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]pa i met qefi ndokujt.Ai osht kriminel me shkoll,i laureurar ne krim tek shkolla e notes.
une vet se njoh po njoh nja dy shok te tij qe e pohojne vet sesi ky tipi i hyni me shpi serbve ene tua kete vjedh dashin qe prite kopen,dhe tja u kete therrur mu perpara syve.
He tani c'mendoni?eshte apo s'eshte kriminel hashim thaqi!?
po mos e vini shme ujin ne zjarr o poplli i nerum i krahins se llapashtices se eperme ene asaj te poshme.lufta ka vite qe ka marueeee!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
AMIN O PUTRAK /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe dajeni menjen ju kosovaret...kush o i mire apo i keq??rrugova apo thaci....

Sejsej

Primus registratum

Bravo te qofte o Plisi o burre Kosove per ato fotografi qe i ke sjellur ne kete forum.
Le te shohin Rugovnianet fytyren e vertete te Tradhtarit dhe Deshtakut te tyre.

skobali

Primus registratum

Hashim thaqi a eshte kriminel, jo kriminel po dhe krejt i paster nuk eshte ka kushe te merret me ate problem po ti o Plis mjaft me ato fyerjet e tua ne se je aqe izoti, sa ta merre mendja ty se je ,tregohu ne ndonje parti , ka mjafte vende edhe per ty ,se kjo nuk te qon askund e nuk je kah ben asgje me ket ,esa per ato foto Thaqi nuk ka pas shanes te takohet me as nje kryetar shteti ,se Thaqi eshte shume i vone,se gjithe bota e din se si ka shku Rugova,e ne qfar rrethanash ka shku kete e dime te gjithe ,mjafte se llapjanet se kan tradite te pergojoen njerzit e mbrrime, se me dukesh je i vogel, ende dhe i pa pjekur rritu edhe pake, e meso ndoshta mesohesh ti respektosh intelegjencen kosovare ,ju te Shqiperis mos o perzieni ne qeshtjen e Kosoves ,se me duket keni mjaft per qka te diskutoni per Shqiperin merruni me problemet tuja thone e shef mizen e kojshis e buallin ne shpi te vet nuk e shefe ,pra paqe ku do qe jeni o shqipetare.

bengu

Primus registratum

O Plis trimi, e paske harru ate foton e Thacit me Georgievskin, ish-kryeministrin maqedon, qe i bombardonte fshatrat shqiptare ne Maqedoni.
Jo per gje, po vec me ta pasuru koleksionin.

*Plisi*

Primus registratum

Per te Brengosurin Beng!!!

FT.jpg

disku

UNI

pse nuk thoni qe te dy nga nje vorbull kane dale...met njeri sharre tjetri..
dajeni menjen sa te keni politikane te tille me keq se sala me tosin skeni me pas na iher stabilitet

152059.jpeg

*Plisi*

Primus registratum

Mesazhi i kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi
thaci.jpg

Qyetarë të nderuar,

Festa tradicionale e Vitit të Ri përmbyll një vit përpjekjesh, rezultatesh, gëzimesh dhe shqetësimesh si në rrafshin individual ashtu edhe në atë shoqëror, dhe na sjell vitin tjetër, atë të shpresës dhe vullnetit të ri.
Viti që po lëmë pas, për Kosovën ishte vit i rezultateve, por edhe i problemeve të ndryshme, që kërkojnë zgjidhje të drejtë për ta lehtësuar jetën e qytetarëve.
Në bashkëpunim me Bashkësinë Ndërkombëtare u shënuan rezultate në zhvillimin e proceseve demokratike. Subjektet politike treguan vlera solide politike, shkallë të duhur të emancipimit demokratik, ndërsa qytetarët më tepër pjekuri, përgjegjësi dhe kulturë politike.
Viti që vjen Kosovës do t’i hap perspektiva të reja dhe thellim të më tutjeshëm të demokratizimit të jetës politike, qytetare e ndëretnike, zhvillim ekonomik, vende të reja të punës, thellim të reformave në të gjitha fushat e jetës, sipas standardeve perëndimore.
Investimi i madh moral, ekonomik, politik dhe ushtarak i Perëndimit, vetë shoqëria kosovare, institucionet dhe vullneti i qytetarëve në mënyrë të natyrshme duhet të shkojnë në drejtim të integrimit sa më shpejt të Kosovës në strukturat ndërkombëtare.
Përfaqësuesve të UNMIK-ut, KFOR-it, OSBE-së, pëfaqësuesve diplomatik, të shoqatave joqeveritare, ua uroj Vitin e Ri, duke i falënderuar për punën dhe angazhimin e palodhshëm për ta bërë jetën sa më të sigurt, më të lumtur dhe më të pasur në Kosovë.
Vitin e Ri ua uroj familjeve të dëshmorëve, invalidëve të luftës, mërgimtarëve, pjesëtarëve të TMK-së dhe SHPK-së, me dëshirë që ky vit të jetë më i suksesshëm.
Një urim të veçantë ua drejtoj të rinjve, pensionistëve dhe familjeve me gjendje të dobët sociale me besimin, se institucionet tona do të bëjnë gjithçka, që ata ta gëzojnë një jetë më të mirë.
Me dëshirën, që viti 2003 të jetë vit i realizimit të synimeve tona të përbashkëta, i pavarësisë dhe demokratizimit të Kosovës, edhe njëherë të gjithëve Gëzuar dhe me fat Vitin e Ri.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga *Plisi*:
[qb] Mesazhi i kryetarit të PDK-së, Hashim Thaçi
thaci.jpg

Qyetarë të nderuar
Hani pini dhe kendoni
kshu ka thone lale gjoni
ne atomaja rripa rripa
ku here ma hypet dhe here ja u hipa.....

Ahuhhhhhhaaaaa!!!ky i paska thek nja dy kana dhe nje tre gota.qekan tu i ik syte per lesh..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gëzuar dhe me fat Vitin e Ri. [/qb]

receli

Primus registratum

o Tasi persheshi !

Ti je dhe i mencur dhe nuk e kuptoj kte shkrimin tend:

#################

"Fillimisht postuar nga Guri:
Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove???

-----------------------------

O Guri, o trim me fletë,
Ta zeme se ke te drejte.

E meqe ti je i bindur se eshte kriminel, perse nuk hyn ne ndonje forum serb dhe beje atje denoncimin per krimet qe ka bere ai e ku di une se kush tjeter, gjithmone sipas teje.

P.S. Mos posto te njejtat opinione ne nick name te ndryshem duke i dhene te drejte vetes, se merret vesh edhe nga stili si shkruan dhe sa e njeh quhen shqipe, edhe nga nje e dhene teknike.

##################

Tasi , sic lexon aty behet fjale per shqiptare te vrare ne ambjente shqiptare.
Gazetari eshte vrare ne Tirane e pikerisht sic u tha dikur ne ate apartament ku strehoej dhe Hashimi.
Ahmet Krasniqi eshte vrare ne Tirane dhe mbas nji telefonate kercenuese bere atij nga po Hashimi.
Komandant Drini eshte vrare ne Prizrenin e mbas luftes nga persona te cilet gjykohen sot dhe jane njerez te afert te Hashimit.

Po keshtu dhe Xhemal Mustafa u vra ne rrug te Prishtines dhe ish ne listen e zeze te perpiluar nga miqte e Hashimit. po ashtu Luftari Uk Bytyci u vra nga militante te Partise Hashimit. Kjo eshte e faktuar.

Pra si mundet te sugjerosh ti "denoncim tek Forumet Serbe" per kta bij nenash Shqiptare?
Pse serbet qajne per bijt e Shqipes?
Nuk qan ti si shqiptar qe u vra Uka nji dit mbas zgjedhjeve lokale?
Nuk qan ti se komandant Drini u vra ne Prizrenin e cliruar ne der te Shpise?
Nuk ndjen ti pak turp si shtetas i Shqiperise qe Ahmet Krasniqi u vra ne Tiranen e Mejdanit e jo ne beograd te Sllobos?

Pse u dashka denoncim te Forumet Serbe?

Une nuk fola per Arkanin e as Karaxhicin.
Per ata po, qahen hallet tek forumet Serbe.
Per Shqiptaret e vrare nga duar te zeza po shqiptaresh denoncimi behet ne publikun shqiptar.
Kjo eshte normale.
Keshilla juaj eshte anormale, cinike dhe idiote.

Pse Tasi ja kepute kot kte radhe?

Nuk besoja se shprehja nen shkrimet e tua se "kafshimi Nanos eshte i keq etj" ka te beje me ate se Ti urren Nanon se hoqi Klosin.
Mbas ketij reagimit tend ti te bind se Nanon nuk e do jo nisur nga ndonji princip demokratik por se je Pro Klos e pra dhe Pro-Xhavit e pro Hashim te cilet jane personat te cilet jo une po shumica i mendojne si Trurin e atentateve te llojit qe une permenda me lart.
Ato hetuesit e tjera per mua skane vlere sepse diskutojme faktet dhe pikpamjet politike ketu e jo nickat e tu e te mia.
Akoma me zhbirilime spiunesh lagjesh meresh ti?

tang dhe tung.

Te hidhemi tani tek cifti Rugova - Thaqi.

Para luftes:

Rugova jetonte ne Prishtinen e okupuar nga Serbet.
Thaqi jetonte ne Tiranen e Berishes ose Mejdanit ose ne Zvicren demokratike.
Ka deri ketu ndonji "lavdi" tek Thaqi e "turp" tek Rugova?
Jo, dihet se ishte me i lire ne Zvicer e Tirane Hashimi se Rugova ne Prishtine.

Fillon lufta:

Rugova vazhdon jeton ne Prishtinen e okupuar dhe nen veshgimin e policise Serbe.
Thaqi jeton perseri ne Tiran ose Zvicer dhe neper fshatrat e Drenices ku nji popull ishte Bodygard i nji grushti luftetaresh mes te cilve vepron dhe Thaqi.

Edhe per kete mund te thuhet se me veshtire ishte qendrimi i Rugoves ne Prishtine se shetitjet e Hashimit neper Drenice ku tek tuk patrullonte ndonji kerr policije serbe.

U ndez lufta:

Rugova jeton ne Prishtine ku egersia e policise Serbe eshte shum fishuar kurse nji ekspedite aserbe shkon nji dite mjes heret rrethon Adem Jasharin ne Prekaz dhe asgjeson ate me 50 njerez te tjere te familjes dhe iken.
Asnji Hashim , Xhavit, Ernest Lum e Daut Haradin nuk gjendet ne krah te Ademit te rrethuar me femij djepi e gra te mjera ate dit te zeze.

Pra edhe deri ketu perseri nuk kemi pse te japim medalje trimerie Hashimit dhe te varim Rugoven.

UCK shpall lufte Serbise:

Hashimi e Jakupi shpallin se ka nji UCK te fuqishme dhe se kjo Uck ka qindra brigada dhe "ftojne" ne dyel Serbine.
Per te bindur opinionin boteror ata i bejne te gjitha yzmetet qe vertete ka nji UCK qe i thote bujrum Serbise.
Ata permendin numra brigadash me tre shifra, ata permendin policira e seksione te ndryshme te kesaj Uck-je. Ata nuk harrojne te permendin vendodhjet e formacioneve, numrin e burgjeve qe disponojne per "armiqte". Burgosen politikan te prishtines qe bejne vizit ne Drenice. Dkumentare e reklama kudo neper bote shperndahen per te bindur boten se ketu ne Drenice ka nji guerile te fuqishme qe eshte gati te perballet me Ushtrine e Jugosllavise se mbetur e treta(mbas Rusise dhe Frances) ne Europe ne kohen e luftes ftohte.
Hashimi e Jakupi nuk harrojne qe cdo dite te reklamojne parada ushtarake ne Zonen e Cliruar te Drenices.
Ne malet e Tropojes kane filluar ardhjet nga ikjet masive te banorve autoktone kosovare.

Rugova ashtu si dhe shume te tjere duke ditur megallomanine e sharlatanve qe kishin ozurpuar Uck-ne eshte i shqetsuar per keto permasa qe merr legjenda "uck" sepse e kupton se nji Tragjedi e tmershme po afron.
Ai deklaron.
Nuk ka "uck" por jane grupe atdhetaresh qe mbrojne shtepijat e femijet nga terrori policise Serbe.

JOOOOOOOO bertet LPRK-ja e sigurimit stalinist, Rugova genjen, KA UCK dhe bile te fuqishme.

Dhe kjo do te thote as me shume as me pak por, EJA SERBI me Ushtrine tende te fuqishme dhe Bjeri Drenices me gra e femije se qashtu ka than Baca Adem se duhet pak stervitje atyre mutave te katundeve se jan plogeshtue.

Bota cuditet me kte Auto-Gol te papare ne Histori. Ata duan te qeshin po s'munden sepse ku qeshet me nji "beteje" ku njera pale ka tanke e topa e tjetra bereta te kuqe e ushtar elegant qe i gezohen uniformes tuj shetit rrugve te Prekazit.

Juve jepini medalje trimerie Thaqit per kete faze dhe denoni Rugoven. Une per vete nuk i jap deri ketu Thaqit asnji LAVDI per kete idiotesi historike. Rugoven e vleresoj per qendrimin realist e largpames.

Fillon beteja UCK-SERBI:

Vjen Serbia mbas fteses se Jakup strategut.

Cfare kemi ne kte faze te "luftes"?

Avullojne beretat e Kuqe, nuk duket me Thaqi e Jakupi ne ceremoni ngritjesh flamuri. Vendin e rreshtave pafund te luftareve te UCK ne kronikat televizive te Tiranes dhe Botes e zene Tymi, Zjarri ne fshatrat e Drenices dhe mijra gra,femije e pleq pa asnji mbrotje qe marrin malet ne tmerr e presin nga Zoti ndihme.
Ata pak reportere direkt nga lufta bejne thirrje per ndihme sepse Serbia po masakron cdo gje te gjalle shqiptare.
Dauti qe doli me maske i pari si UCk bredh mejhaneve te Tropojes e Tiranes.
Ku eshte Shtabi i UCK-se ne kte Kohe?
Ku jane ato parade ushtarake ne oborret e shkollave te Drenices?
Ku eshte Jakupi hartuesi i komunikatave?
Ku eshte Ernest Luma e Adem Demaci e Rexhep qosja te krahut "luftarak"?

Ndersa Rugova vazhdon te jete ne Prishtinen e Kosoves mes ujqerve Serb prane popullit te tije "trimat" iken ne Tirane.
Ernest Luma bashk me mijra te tjere del ne han te elezit e iken ne maqedoni, Qosja i rruar iken ne Tirane e Thaqi me Jakupin fillojne hedhin komunikata tashme jo nga Drenica e Prekazit te masakruar qe digjet ne tym e flake por nga dhomat e ngrohta me dush e vask te Hotelit Rogner ne Tirane.

Vazhdimin te gjithe e dini.
Dhe Zotin (NATON) qe erdhi shpetoi rracen shqiptare nga asgjesimi e dini.

E kush ka tani te drejte te kerkoje LAVDINE?
Rugova nuk kerkon Lavdi. Ai postin si president e kerkoi nga Votat.
Lavdine dhe me lavdine dhe pushtetin e kerkojne me Force pikerisht Hashimat me shoke per te cilet edhe te duash ti lavderosh nuk ke per cfare ti lavderosh.

Kjo eshte e verteta.

*Plisi*

Primus registratum

Per GURIN
Ore trim perse nuk e dergon ket shkrim tek gatetat serbe se ata per keso shkrimesh te shperblejn???!!!
Po ketu mundohesh kot te genjesh se ka njerz qe jan deshmitar te gjall te ngjarjeve e te luftes e nuk te shiten hiq ama bash hiq.

Sejsej

Primus registratum

O Guri o faqezi.Ty te te vij turp kur hedh balte mbi figuren e UCK-se o sharlatan.
Po edhe sikur kriminela te kishin qen ata te UCK-se mjafton qe sollen NATO-n ne Kosove se po te ishte per ate Ibro'n tend sot ai ndoshta do e kish bashkuar edhe LDK-ne e tij me sherbimin sekret te Serbise.
As Beng E Dardania nuk e paskan fytyren e flliqur si tenden.

bengu

Primus registratum

Ti te shkosh e te qihesh atje ne Beograd ku te kam thene me kohe, se nuk me duhen komplimente prej teje, e more vesh?!?!

Guri, pajtohem me pjesen me te madhe te asaj qe e the...

Prizreni

Primus registratum

Po vazhduam keshtu tema do te mbyllet,Le te mundohemi me fakte ta justifikojme pohimin tone,per figuren e Hashim Thaqit.Si duket ne ketu kote polemizojme derisa Rugova me Hashimin qdo dite pine kafe se bashku.

Prizreni

Primus registratum

Le ti leme sharjet per nje moment.
Me lejoni te tregoj nje barcolete: Cdo dite Rugova delte para "Grandit"me e ndez nje cigare,dhe perballe aty eshte permendorja e Zahir PAJAZITIT,Zahiri cdo dite i ankohet prezidentit "O zoti prezident,a ka mundesi edhe mua te me gjesh nje kali se mbarova ne kebe?",prap te nesermen del Rugova ne pauze dhe e ndez nje cigare,prap Zahiri po i qahet "Ka mundesi edhe mua nje kali si Skenderbeut se nuk mundem dot me qendruar me ne kembe"Po mire thote Rugova po e parashtroj kete problem ne mbledhje dhe te shofim cfar thone te tjeret,ne mbledhje H. Thaqi i drejtohet Rugoves "zoti prezident me vjen keq por kjo nuk eshte e mundur" po mire i pergjigjet Rugova "Te nesermen do te dalim bashk para "Grandit" dhe do te bindesh,dhe dalin te nesermen, Thaqi dhe Rugova,Zahiri i drejtohet prezidentit"Zoti prezident une te kerkova kali e jo GOMAR"ha ha ha ha .

Tasi

Primus registratum

Guri,

mundet qe une mos kem te drejte dhe nuk eshte ndonje çudi e madhe.
Por po ta permbledh opinionin tim.

Une nuk jam as anti Nano dhe as anti Rugove, ca me pak pro tyre. Une ne kete forum jam qe prej dites se tij te krijimit dhe kam patur qendrim konstant lidhur me keto figura kur eshte dhene rasti per t`u shprehur.
Ky forum eshte krijuar ne ate kohe kur ne Kosove nuk kishte internet per perdorim publik dhe ne ate kohe ishte Klosi shef i zbulimit, dhe Nano kryeminister, apo kryetar i PS.
Ti nuk mund t`i kesh ndjekur opinionet e mija duke i marre me mend, vetem per faktin e thjeshte qe une kam nje qendrim jo aprovues per Rugoven.

Une i bazohem kesaj filozofie ne forum: Mos hesht kur te tjeret genjejne.
Une nuk futem tek grupi i atyre personave qe kaloj apo bej pjese ne grupe me individe te kontestuar nga te gjitha palet qofshin ata.
Normalisht pergjigjem vetem per ato qe bej vete.

Une ketu shpreh opinionin tim qe mundet te mos jete i drejte.
Tema e ketij topiku eshte A eshte Hashim Thaqi nji kriminel? .

Po kur shikoj qe egzistojne te tilla opinione, me vjen nder mend ofensiva e medias serbe nga viti 1998 e deri ne vazhdim , per te klasifikuar luften e popullit te Kosoves si lufte terroriste e financuar nga organizata terroriste dhe Sherbimi Informativ Shqiptar.

Kush i del ne mbrojtje kesaj teze edhe per komandantet qe e udhehoqen ate, ben pune antishqiptare.
Ja perse tema eshte denje per nje forum serb.

Nese ti do te nxjerresh te tilla argumente atehere mua me duhet te pohoj qe eshte kote te humbas kohe t`ju pergjigjur postimeve te ketij lloji.

Me respekt per aq sa e meriton.

Tasi me pershesh

skobali

Primus registratum

E popull hapeni syte qka jeni duke bere ,kur do te mbledhim mend ne shqipetaret ,po shkojem kahe humenera ,shkau na vrau na ndjeku pore prape mbijetuam e tani po vrasim vllau ,vllaun si i thone kesaj pune ,nuk po mundem te kuptoi ku dote qoje kjo,kush e vrau Tahir Zemen??????????

*Plisi*

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ken:
[qb] E popull hapeni syte qka jeni duke bere ,kur do te mbledhim mend ne shqipetaret ,po shkojem kahe humenera ,shkau na vrau na ndjeku pore prape mbijetuam e tani po vrasim vllau ,vllaun si i thone kesaj pune ,nuk po mundem te kuptoi ku dote qoje kjo,kush e vrau Tahir Zemen?????????? [/qb]
--------------------------------------------------

Po a shum tu paska dhimt ai kriminel tradhtar he dora ju lumt ati qe ja qindisi ne lule te ballit.

skobali

Primus registratum

Ai qe luftoi me pushk ne dore per ju eshte tradhtar ,atehere edhe ju pra jeni tradhtare ,mos doni edhe ju plumbin? ta dini vetum nje, se kush vret shqipetare eshte krimineli me i madhe i popullite, ate dota denoje populli.