A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove???

Plisi

Primus registratum
Re: A eshte Hashim Thaqi nji kriminel?

+++++++++Plis, mos mi sill ofendimet ketu++++++++

Sejsej

Primus registratum

Guri;
ti u dashke gdhendur pak,se megjithmend e paske trurin si gur.Hajde djali i mbare shko e tregua keto pacavure dikujt tjeter se nuk po t'i ha kurkush.
Klosi eshte armik i Nanos,thjesht me sa shoh t'i ate qe s'e don Nano e beke mik te Thacit.
Shko e pi disa hape se te bejne mire z Guri.

Prizreni

Primus registratum

Tani po ju djeg juve kur Guri po ju flet per Thaqin,apo jo?
Thaqi ,me te vertete kishte merita te medha gjate luftes,ishte nje komandant dhe trim i rralle,dhe menjehere pas luftes ai duhej te pushonte sepse e kishte kryer misionin e tije ,dhe jam i sigurte qe do te shpallej Hero Kombetare , Mirpo menjehere pas luftes kjo figure qe shendriste ne luften e Kosoves,Filloi karieren e tij te re apo avanturat ne adresen e UCK-se,duke filluar te uzurpoj,plaqkite,vrase secilin qe i pengonte,dhe arriti ne piedestalin me te larte te Korruptimit,Krimit,dhe u shendrrua ne nje Kapo te tipit te Nanos dhe u be nje KRIMINEL numer nje ne Kosove.
Besoj se Thaqi i ka ditet e numruara,sepse Gjykata e Hages e ka ka dosjen e tije ne tavoline.

Prizreni

Primus registratum

Me duhet te shtoj se te gjithe perkrahesit e Thaqit ne kete forum dallohen,nga kultura ,dhe duket se jane LLUMI dhe mbeturinat e gjithe shqipetareve, pra u mungon aftesia e debatimit dhe argumentit dhe justifikimit,jane thjeshte Arrogante,hajdute dhe dine vetem te fyejne.

receli

Primus registratum

Dardania, komandantet trima asnjihere, para, gjate e pas lufte nuk vrasin bashkatdhetaret,nuk plackisin e nuk pranojne levdata.
Thaqi ska qene kurre trim. Ai ka qene arrogant me fshataret e luftaret ne kohen kur policia serbe nuk kishte hyre ne Drenice. Kur filluan operacionet serbe ne fshatrat ku ishte instaluar shtabi e njesite e UCK-se ishte i pari Thaqi qe avulloi bashk me Jakupin e iken ne Tirane.
Kjo eshte arsye pse forcat Serbe ne cdo fshat ku shkuan nuk hasen ne kurrfare rezistence dhe ishin aq te lire te djegin, vrasin e perdhunojne ke te mundin.
Kjo eshte historia e jo rrenat e zbukuruara.
e vetmja trimeri e Thaqit ishte ikja pa gjurme me shpetu prapanicen e vet e me i lan njerzit te shpartalluar.

E ti sejshell e hape i pari temen se a eshte rugova tradhtar. A keshtu te dha urdher Xhaviti a?
Shko more lahper qe merr rrogen nga Klosi.

Plisi

Primus registratum

Guri dhe Dardanija

Ne rend te par ju se meritoni as tu pergjigjet njeriu sepse kso fjal per ishe komandantet e UÇK-se ndegjon njeri vetem nga armiku i jon shekullor pra serbi.E ju une dyshoi se ini pjesmarres ne aktakuzen famkeqe qe ju ba ish pjestarve te UÇK-se ne graqanic afer Prishtines prej serbve dhe disa shqipfolsave edhe ata mbi 800 faqe e pat nenshkrue shqipfolesi eqrem kryeziu nenkryetar i ldk-se e kryetar i komunes se Prizrenit.
Por nja po jau garantoi se kot se koti gezoheni se Z Hashim Thaqi nuk do te mundeni ju as serbet e as ata bashkepuntoret e serbve ta qoin ne hag kot i mbrehni dhembet ore shpiert shitur.

receli

Primus registratum

Plisi shkruan:

"Guri dhe Dardanija

Ne rend te par ju se meritoni as tu pergjigjet njeriu sepse kso fjal per ishe komandantet e UÇK-se ndegjon njeri vetem nga armiku i jon shekullor pra serbi.E ju une dyshoi se ini pjesmarres ne aktakuzen famkeqe qe ju ba ish pjestarve te UÇK-se ne graqanic afer Prishtines prej serbve dhe disa shqipfolsave edhe ata mbi 800 faqe e pat nenshkrue shqipfolesi eqrem kryeziu nenkryetar i ldk-se e kryetar i komunes se Prizrenit.
Por nja po jau garantoi se kot se koti gezoheni se Z Hashim Thaqi nuk do te mundeni ju as serbet e as ata bashkepuntoret e serbve ta qoin ne hag kot i mbrehni dhembet ore shpiert shitur."

Dhe une i shkruaj plisit:

Plisi dhe Shesheli !

Ne rend te par ju se meritoni as tu pergjigjet njeriu sepse kso fjal per Presidentin e Kosoves te zgjedhur nga populli i Kosoves ndegjon njeri vetem nga armiku i jon shekullor pra serbi. E ju une dyshoi se ini pjesmarres ne vrasjet famkeqe qe ban ish pjestare te UÇK-ndaj komandant Drinit dhe Xhemal Mustafes etj afer Prishtines e Prizrenit prej Sali Veselit me shoke dhe disa shqipfolsave tjere edhe vrasjen e kryetarit te ldk-se e kryetar i komunes se Prizrenit Uk Bytyqit .
Por nja po jau garantoi se kot se koti gezoheni se Zotit Ibrahim Rugova nuk do te mundeni ju as serbet e as ata bashkepuntoret e serbve tja rruani ko... e kot i mbrehni dhembet ore shpiert shitur.

lol.

A po te pelqen kshu o plis?
Kusurin ta ktheva.

Plisi

Primus registratum

Guri
Ti ma mier shko pie qumshtin e ta tregon mami nji prrall e flej,se ka koh kur te rritesh merresh me politik.

Prizreni

Primus registratum

Plis ,mjafte me me ato urrejtje,behesh si kalama,leri ato se ste kan hije,per hire te emrit qe mbane.

Plisi

Primus registratum

Dardania

Po ty ore zotri a mos te paska hije kur Çlirimtaret i quan kriminel i gezohesh nese i burgos gjygji i hages vetem qe kan vra kriminel serb a?

Prizreni

Primus registratum

E ke shum gabim PLIS se une kurr nuk i kam share ushtaret e lirise,sepse edhe vellau im ka qene ushtare besnik i UCK-se,por une jame kunder krimeve qe kan bere disa KOmandante pas luftes duke vrare ,plaqkite,uzurpue etj,ne adrese te ushtareve te vertete te UCK-se,e kam thene shume here se ata jane bujte me te shtrenjte dhe me te dashur te Kosoves qe kurr nuk do te vdesin,Lavdi u Qofte!

*Plisi*

Primus registratum

0PQDdAs8RnxowmS!UeWdYrpu0hVk47b1a41Ja7h!
[/quote]

koss06.jpg
[/quote]

_309692_rugova_milosevic300.jpg
[/quote]

Nardus

Primus registratum

Hashim Thaci ka qene agjent i Sigurimit Te Shtetit. Jo se ka ndonje gje te keqe me kete si organizate sepse i duhen shteteve sigurime shtetitesh dhe agjentura te ksisoj por ai ishte sigurimi famkeq i komunisteve qe ka punuar per interesa jo patriotike.

mostro

Putraku

pa i met qefi ndokujt.Ai osht kriminel me shkoll,i laureurar ne krim tek shkolla e notes.
une vet se njoh po njoh nja dy shok te tij qe e pohojne vet sesi ky tipi i hyni me shpi serbve ene tua kete vjedh dashin qe prite kopen,dhe tja u kete therrur mu perpara syve.
He tani c'mendoni?eshte apo s'eshte kriminel hashim thaqi!?
po mos e vini shme ujin ne zjarr o poplli i nerum i krahins se llapashtices se eperme ene asaj te poshme.lufta ka vite qe ka marueeee!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Plisi*

Primus registratum

Putraku
A shume tu paskan dhimt serbet ore zoteri a???!!! shpieretin ma kputet ju qe po i vajtoni serbosllavet.

Tasi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Guri:
[qb]Kur jetonte ne Tirane ne banesen e Hashimit u gjend i vrare gazetari Ali Hyka.
Kur ne Kosove plasen masakrar Serbe ai bridhte ne Hotel Rogner.
Vrasesi i Azemit, Jaho Salihi fshihej ne Kosove ne bazat e Hashimit.
Hashimi mendohet se eshte organizator i disa vrasjeve mbas shpine si te Ahmet Krasniqit, Uk Bytycit, Xhemail Mustafes e Komandant Drinit.
A nuk eshte Hashimi nji kriminel se bashku me Xhavit Halitin, veglen e Klosit ne Kosove???[/qb]
O Guri, o trim me fletë,
Ta zeme se ke te drejte.

E meqe ti je i bindur se eshte kriminel, perse nuk hyn ne ndonje forum serb dhe beje atje denoncimin per krimet qe ka bere ai e ku di une se kush tjeter, gjithmone sipas teje.

P.S. Mos posto te njejtat opinione ne nick name te ndryshem duke i dhene te drejte vetes, se merret vesh edhe nga stili si shkruan dhe sa e njeh quhen shqipe, edhe nga nje e dhene teknike.