zana_e_malit
Primus registratum
Re: A duhet legalizuar mariuana?
nejse akus ti ke mendimin tend
nejse akus ti ke mendimin tend

ke te drejt bella, jam shume e sressuar sidomos me shkollen, nga e djela deri te premten ne dark punoj si e cmendme, dhe tani po behen ca kohe qe marr cannabis, kur kam edhe marijuana, ndjehem me e ekulibruar thaks to it!Fillimisht postuar nga PaperMooN:
[qb]Une jam mjeke (dmth do behem desha te thoja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe qe ne kerkojme legalizim te marjuanes eshte sepse eshte nje nga qetesuesit me te mire. Eshte depressant dmth ngadaleson veprimtarine e trurit dhe shume reaksione nervore ne trupin e pacientit.
Ne kerkojme qe te legalizohet vetem perdorimi i marijuanes ne fushem mjekesore dhe jo ne te gjitha aspektet e jetes.
eM[/qb]
Hej me sa shof une thjesht menyra se si ti gjykon italianet eshte e gabuar kur do fillojme ne shqiptaret te mos paragjykojme me njerzit e kombesive te tjera....., e per meteper veten tone si shqipetare si ka mundesi qe ti nje kombe te tere e gjykon kaq lehte e ne nje menyre siperfaqsore une jam i mendimit qe nga kultura italiane ne kemi shume per te mesuar.Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]O popull... paskeni fillu me rreshkit fare.
Po mire ore...qe kur kshu juve te gjith mallista. Se knej nga italia ka shume por keto italionet jan njerez te marum o cuna.Po ne shqiptaret cdum me drogen mer amon. E mire eshte dreqi, por do perfundoni me ndonje vend posht ures dhe hajde t'ju gjejne plakat tuja te shkreta pastaj.
Qekan bo shqiptaret me i qa hallin. :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Motra...Fillimisht postuar nga faithless:
[qb]Hej me sa shof une thjesht menyra se si ti gjykon italianet eshte e gabuar kur do fillojme ne shqiptaret te mos paragjykojme me njerzit e kombesive te tjera....., e per meteper veten tone si shqipetare si ka mundesi qe ti nje kombe te tere e gjykon kaq lehte e ne nje menyre siperfaqsore une jam i mendimit qe nga kultura italiane ne kemi shume per te mesuar.Fillimisht postuar nga Static - Y:
[qb]O popull... paskeni fillu me rreshkit fare.
Po mire ore...qe kur kshu juve te gjith mallista. Se knej nga italia ka shume por keto italionet jan njerez te marum o cuna.Po ne shqiptaret cdum me drogen mer amon. E mire eshte dreqi, por do perfundoni me ndonje vend posht ures dhe hajde t'ju gjejne plakat tuja te shkreta pastaj.
Qekan bo shqiptaret me i qa hallin. :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: :smash: [/qb]
Persa i perket temes mendo ça te duash me lal ideja jote, thjesht mos gjyko kaq letshem jo per gje po eshte shume e lehte te gabosh .[/qb]
Me fal se te fika llullen...Fillimisht postuar nga faithless:
[qb]Une jam mashkull mer lal po me sa shof nuk e njifke shume gramatiken /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]