A duhet legalizuar mariuana?

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum
Re: A duhet legalizuar mariuana?

PO HYPA NE QEVERI DO JEM BILES EDHE PER NDALIMIN E ALCOOLIT
DO TA PI VETEM UNE JUVE DO JUA NDALOJ TE GJITHEVE HAAAAAAAAAAA

axl

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HeavenBesideHellWithin:
[qb] jo jo mos legalizohet [/qb]
-----------------------------------------------
Pse ke frige se te tenton shume a? :tipsy:

landi

Primus registratum

O forumas te dashur ! Une ndodhem ne Hollande, vendi ku sic e dini pihet sheshit dhe nuk te thote njeri plac me goje.Per mendimin tim marihuana duhet legalizuar por ama mos harroni dy rregulla
1)Ne shqiperi packa se pihet dhe ne mase te madhe per momentin mendoj se eshte pak shpejt.
2)Ne shqiptaret e kemi zakon qe dicka te mire e duam me shumice dhe per kohe te gjate duke padashur abuzuar,prandaj perseri jam i mendimit se marihuana i ben keq shqiptareve ne shqiperi.

axl

Primus registratum

Per ne Shqiperi mos u merzit ti, se nuk i mungon :thumbsup: si e legalizuar ashtu edhe ne te kunderten...!Po ne vendet e tjera te shketa...si po ja bejme? :confused:

ARJELA

Primus registratum

• Un them te legalizohet sepse?
    Nese legalizohte ateher do i bjer cmimi marihuanes dhe kshtu qe do kemi inflacionin e trafikanteve dhe do kushtoj me lir.
    Se kur e kemi dicka te ndaluar na keput kurreshtja ta provojm se cka eshte :thumbsup:

X

Xxxxx Xxxx

Guest

Fillimisht postuar nga Akus:
Per mendimin tim te gjithe ata qe perdorin droge jane loosers .Njerez qe e gjejne shpetimin te droga ,njerez te dobet ne karakter , qe nuk e marrin mundimin ta perballin jeten por i fshihen asaj.Nqs mariuana legalizohet diku tregon qarte qe njerzit aty jane shumica loosers.Shpresoj te mos jemi ne shqiptaret ashtu.

DUARTROKITJE!!
O kamarier na boj nja 5 birra te kjo tavolina ktu!
I cik shpejt ere... shpejt te thashe se te bona lomsh!