Re: A duhet legalizuar mariuana?
Te shkruara nen tymin e mariuaneslidhur me kete dhe per te tjera:
Ku bredh kaq shume kjo mendja ime dhe sme le te fle ? Ndersa i vetmi shteg qe me del perpara, eshte tu kthej kurrizin xhelateve, te mbyll syte dhe te harrohem...
Edhe sot mendja ime doli per te bredhur. Ja do vije dikush dhe do me ndeshkoje. Ekzekutimi im eshte thjesht ceshtje kohe. Ja tani po me rrethojne ekzekutuesit.ESHTE E VERTETE AJO HISTORIA E QIMES QE U BE TRA! Ndersa ne jemi personazhet negative te nje perralle me kucedra.Vetem se vertete fytet tona nxjerrin flake, por zjarri yne nuk djeg! Ne jemi te shqetesuar, prandaj parashikojme te ardhmen. Nuk ekziston kurre fillimi dhe as fundi. As kulmi.. ne nuk jemi perfekt. Ne kete shekull qe sapo erdhi, vitet '90, secili nga ne, ka i suoi picoli sporchi pecatti....
Cuditerisht sot pjesa me e madhe e mendimeve me erdhi pasi me kishte kaluar apatia e transit.Kurse mendimet e transit i harrova shume shpejt. NE JEMI TE SHQETESUAR, NE PARASHOHIM TE ARDHMEN!
Perpiqem te hedh tej rrobat e shpirtit, te cilat percudnojne ate qe quhet karakteri yne, fshehin te verteten e ekzistences. Ndersa i vetmi shteg qe me del perpara eshte te mbyll syte dhe te harrohem...
Nga bredh keshtu kjo mendja ime dhe nuk me le te qete? Perse nuk arrij te formuloj ne koke asnje mendim te bute? Ku shkoi e gjithe embelsia ime? TE PRESESH FUNDIN ESHTE ME KEQ SE TA JETOSH!
Prej kohesh po me vertitet ne koke nje mendim shume i bute, i cilter. Dhe pse me ze te ulet, ky mendim ka force te bucase. Mos me cani......
Me varrosni poshte nje peme kur gjithshka te kete marre fund. Ujerat e shiut do te depertojne nepermjet rrenjeve dhe do me shuajne etjen.
Me varrosni poshte nje peme! Aty dua ta jetoj fundin.
Ne jemi legjenda! Legjenda jone i perket te shkuares, tashmes dhe te ardhmes.
...Ata hapen nje proces gjygjesor, per te vertetuar nje krim te cilin une e kisha pranuar prej kohesh. Ata me shpallen fajtore per nje krim te pafajshem.
Dhe ne fund une u shpalla vetfajtore, per nje krim te pafajshem