A duhet legalizuar mariuana?

mostro

Putraku
Re: A duhet legalizuar mariuana?

UUUUULNIIIIIIIII MER ZONIN!!!!!!!!!!!!!
Harapi eshte i infiltruari i antidroges!!!

O zane fike ate m...canne se na zuni harapii!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkopi

Primus registratum

....per mendimin tim te pish bar nuk eshte nje gje loserash.Ata qe mendojne keshtu per mendimin tim gjithmon jane njerez shume te merzitshem,monoton dhe injorant....jo sepse jane kundr drogave por sepse nuk harrije te pranojne fare medimet e te tjerve.Pershembul parafolsi im ne 3 postimet e fundit nuk ben gje tjeter vecse shan,kritikon dhe nuk harrin fare ta konsideroj si opsion mendimin e tjeterit...gjithsesi ky eshte vetem mendimi im sepse te gjykosh te tjeret (sic ben parafolsi) eshte nje pergjejsi shume e madhe per mua...

Tani....une per vete u fus naj teke aty ker parku nganjehere per lezet ose ke taraca nje shokut tim..dhe me shijon shume dhe per mua ndoshta do ishte mire te legalizohej sepse ligji nuk zbatohet qe nuk zbatohet..megjithate nuk jam shume i sigurte per kete se nuk e di shume mire sa keq te ben dhe qysh e tek...

pershendetje

shkopi

Primus registratum

..me fal se kisha me puturakun e kisha me ate akusin....po ketu bohet nje postim ne 4 sekonda me lla

METAXA

Primus registratum

E para Mroma i her te gjitheve. U bon shume pa ardh knej ene jam i sigurte qe ju ka more malli te parin ket drogaxhiun e modh ktu(harapin qe vdeksha une, ti vec long frutash mer pi car rre ktu si qeni /pf/images/graemlins/tongue.gif )
E dyta ne lidhje me temen ja meshtes plotesisht ketij Logos.
Une per vete kom provu nja 3 4 here ene sme osht duk naj kushedi( perpara konjakut se vej i her) kshuqe me mire ta pijne njerezia mçeftas, njerezia qe e shet te boj naj lek per qef te vet, se me u ligjeru aha poplli eshte si delet ka thone ai i modhi, ene do turret si qeni mas melçise, pranej (se u zgjata shume /pf/images/graemlins/smile.gif )) jom kondra.
Te me falin mallxhijte.
P.S. Masanej ajo e shkrete ngaqe osht gjo e nalume te lezeto me shume.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Marlboro:
[qb]..me fal se kisha me puturakun e kisha me ate akusin....po ketu bohet nje postim ne 4 sekonda me lla[/qb]
Marlo mos e vrittrunin se nuk zemerohet putraku!!!
vetem nizedhe kaloje dhe njiher kneja,se sic i thone dhe fjales qe pa shoke sikur nuk te shijon mutabeti apo jo!??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

hmmm qenka bere muhabeti mire fare pse nuk thoni ju....une per vete jo qe e kam pire dhe e pi ....por do vazhdoj ta pi ....jo ilegale,jo harapi ne antidroge te punoje...po ufot skane ardhur akoma une nuk heq dore per vete,tani te themi te drejten shumica e atyre qe thone une se pi....vdesin nga deshira per te provuar se cfarew humbasin.....shto ketu dhe kenaqesite qe te jep sidomos kur shoqerohet edhe me pak SEX /pf/images/graemlins/tongue.gif si perfundim i shkrimit te pare ktu po u legalizua ne shqiperi une do kerkoj te marr licensen per tregtim te saj ....do zoti ecen shtijta se do e pi te gjithe vete pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif
mos harroni se kur ka lindur nje pjese nga ne ka qene ne fuqi thirrja SEX,DROGE dhe ROCKn`ROLL
hajt kalofshi mre dhe na thoni si thoni do ishte keq te organizonim ndonje hashish party knej nga new yorku ose new jersey ku te doni /pf/images/graemlins/tongue.gif
bye and get TRIPPIN`

thoughtless

Primus registratum

HaRaP po me cudit fort, une te disha per mysliman te forte, qe agjeron, shkon rregullisht ne xhami e i permbahesh rregullave fetare!!!
ps. HaRaP,mariuhanen a e pin apo e han? (meqe thu se eshte shume e mire) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

XimiTr

Primus registratum

Te premten dt 13 dhjetor 2002 Parlamenti Kanadez ligjeroi dekriminalizimin per poseduesit e marihuanes deri ne 30 graaaaaaammmmmmmm !!!!!
Dmth qe po te kapi policia dhe te kesh me pak se 30 gram bar je korrekt me anen ligjore te shtetit sepse quhet pr perdorim personal ! Per ide 30 gram bar jane sa shitet 5000 bar ne Tirone ( e kam per ato qe jetojne aty eeeeee ). Ky ligj do shoqerohet edhe ne amnistimin e 600000 njerezve aty qe kane pasur proces per kete sasi(si shume loosersa paska ne Canada ha ha ha !!!) . Keshtu qe une sa e mora vesh kete drodha nje kane te modhe dhe bashke me shokun tim G.M e pime pergjate bulevardit St. Catherine (rruga me klas e Montrealit ), duke ja qare hallin miqve tane ne Tirone per ditet e veshtira qe po kalojne aty (per sa i perket barit).
Rrofshin te gjithe baristat e Shqiperise !
Tymosni se ju shtohet jeta !
Nga Xim D. Montreal !!

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

kete te qenit looser po pive bar se mora vesh
masanej me ca maten te qenit losser apo fitimtar
sa lek ke bo????
sa goca ke kalu????
nese ke qene i pari ne klase apo jo???
ca potenciali inteligjence ke????
ca karriere ke bo????
apo pi apo spi bar?? se spo emorim vesh
masanej ditet qe po jetojme te heqin trurin kshu qe njerezit relaxsohen se sja dalin dot
sja dalin dot as te merren me njoni tjetrin se ne keto kohe nuk nigjon mo njeri te gjithe flasin po per te nigju snigjojne mo
ne keto kohe duan te na diktojne ca me bo(jo veten ne keto kohe gjithmone kshu ka qen ka pasur dikush qe perpiqej te diktonte se ca duhet me bo nganjehere i rrente mendja se ai e di ceshte me mire per te gjithe kurse te tjeret sdine gje jane te humbur ose shtyhej ng andonje interes te caktuar)
kshu cuna e goca
MSANEJ BERTASIM GJITHANEJ
LIRI LIRI JENA TE LIRE ETJ
nejse
se sja vle me fol

zana_e_malit

Primus registratum

Te shkruara nen tymin e mariuaneslidhur me kete dhe per te tjera:
Ku bredh kaq shume kjo mendja ime dhe sme le te fle ? Ndersa i vetmi shteg qe me del perpara, eshte tu kthej kurrizin xhelateve, te mbyll syte dhe te harrohem...
Edhe sot mendja ime doli per te bredhur. Ja do vije dikush dhe do me ndeshkoje. Ekzekutimi im eshte thjesht ceshtje kohe. Ja tani po me rrethojne ekzekutuesit.ESHTE E VERTETE AJO HISTORIA E QIMES QE U BE TRA! Ndersa ne jemi personazhet negative te nje perralle me kucedra.Vetem se vertete fytet tona nxjerrin flake, por zjarri yne nuk djeg! Ne jemi te shqetesuar, prandaj parashikojme te ardhmen. Nuk ekziston kurre fillimi dhe as fundi. As kulmi.. ne nuk jemi perfekt. Ne kete shekull qe sapo erdhi, vitet '90, secili nga ne, ka i suoi picoli sporchi pecatti....
Cuditerisht sot pjesa me e madhe e mendimeve me erdhi pasi me kishte kaluar apatia e transit.Kurse mendimet e transit i harrova shume shpejt. NE JEMI TE SHQETESUAR, NE PARASHOHIM TE ARDHMEN!
Perpiqem te hedh tej rrobat e shpirtit, te cilat percudnojne ate qe quhet karakteri yne, fshehin te verteten e ekzistences. Ndersa i vetmi shteg qe me del perpara eshte te mbyll syte dhe te harrohem...
Nga bredh keshtu kjo mendja ime dhe nuk me le te qete? Perse nuk arrij te formuloj ne koke asnje mendim te bute? Ku shkoi e gjithe embelsia ime? TE PRESESH FUNDIN ESHTE ME KEQ SE TA JETOSH!
Prej kohesh po me vertitet ne koke nje mendim shume i bute, i cilter. Dhe pse me ze te ulet, ky mendim ka force te bucase. Mos me cani......
Me varrosni poshte nje peme kur gjithshka te kete marre fund. Ujerat e shiut do te depertojne nepermjet rrenjeve dhe do me shuajne etjen.
Me varrosni poshte nje peme! Aty dua ta jetoj fundin.
Ne jemi legjenda! Legjenda jone i perket te shkuares, tashmes dhe te ardhmes.
...Ata hapen nje proces gjygjesor, per te vertetuar nje krim te cilin une e kisha pranuar prej kohesh. Ata me shpallen fajtore per nje krim te pafajshem.
Dhe ne fund une u shpalla vetfajtore, per nje krim te pafajshem

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

shkruan bukur rrushi po ne vend qe ti shkruash me ndonje fletore dhe ti kesh pervete vjen i shkruan ktu ne forum
si dihet po te behesh e famshme kto shkrime mund te kene vlere i fut nje te shitme etj dhemund t ebeshnaji lek
mos harro copy right

eM

Paper Moon

Une jam mjeke (dmth do behem desha te thoja /pf/images/graemlins/laugh.gif ) dhe qe ne kerkojme legalizim te marjuanes eshte sepse eshte nje nga qetesuesit me te mire. Eshte depressant dmth ngadaleson veprimtarine e trurit dhe shume reaksione nervore ne trupin e pacientit.

Ne kerkojme qe te legalizohet vetem perdorimi i marijuanes ne fushem mjekesore dhe jo ne te gjitha aspektet e jetes.

eM

lola

Primus registratum

Mua s'me pelqen ta pi shume por them ta bejne te ligjshme sepse nuk ka kuptim fare.

pippo

Primus registratum

Nje kshille te vogel thjesht kujdes kush ua shet pastaj ça thone keta te tjeret aha kodra pas bregut

usastudent

Primus registratum

Poshte mallistat . poshte marjuana , mesa shoh qenkeni mbledh ketu per te qare hallet e nejri tjetrit, per te degjuar dy fjale te mira e per te ngushelluar veten , per te genjyer veten me mire.Per ti mbushur mendjen vetes qe marjuana eshte e mire se drogat na u dashkan dhe se emancipimi i nje shoqerie tregohet pikerisht nga sasia e droges qe pihet ose ligjet pro-droge.Tani normal qe ligje te tilla pro-droge edhe do aprovohen perderisa perdoruesit e droges shtohen dita e dites , perderisa imoraliteti shtohet dita dites.Shumica e shteteve te sotme e quajne veten demokratike , dmth qe sjellin ne jete vullnetin e popullit dhe kur nje shtet aprovon nje ligj pro-droge fare thjesht mund te dalim ne konluzionin se shumica e popullit aty ka mor fun ne aspektin moral.Apo ju kete doni edhe per Shqiprine , se pak halle kemi tani ,na ngeli vetem legalizimi i marjuanes,pfff.