A do te shkonit me nje grua te martuar?

BISOU

Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

babe, edhe une beqare jam /pf/images/graemlins/wink.gif
po e kemi diskutuar njehere kete tek meshkujt pyesin femrat pergjigjen, dhe une ta kam dhene pergjigjen. Nuk e di si do te ndihem te te them sinqerisht, por nese ndihem totalisht e dashuruar nga im shoq dhe nese te dy jemi dakort te bejme dicka te tille (prova teknike dmth se kjo eshte thike me dy presa) ndoshta nuk do te ndihesha dhe aq keq ose ndoshta sikur te isha e pranishme????
Ku ta dish se si do ndihesh keto jane te gjitha supozime thjesht mendime imagjinata dhe kur je perpara faktit vetem atehere do te dish se cfare do te ndjesh!!!
Pastaj ti besoj se e kupton qe mardheniet e mija me tim shoq dhe anasjelltas duhet te jene te njeniveli te larte dmth te jemi te hapur me njeri-tjetrin te kuptojme ndjenjat arsyet situaten etc etc... qe te arrijme te perceptojme dhe te jemi aq te pranueshem ...

Rrofte Evolucioni :cool:

S6T6N6

Forumium maestatis

Mos i zbulo te gjitha se pastaj do te ishte i kote ai kodi qe ke nen avatar "mysteriosus" /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

ku qendron zbulimi per ty????
se per mua eshte shume me i thelle se sa ketu!!! :devil:

tek shkuarja me nje grua te martuar???? :cool:

BISOU

Primus registratum

S6 nuk ka vend te pergjigjem tek kutia jote PM
neser atehere kur te kthehem perseri ne zyre te kthej pergjigje....(fshiji disa dhe ler vend per mua :cool:

Dhe te tregoj se nese ti shkon me nje grua te martuar, ti je me i rendesishem se burri i saj????
:lol: brenda jam une apo jo!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Ne fakt vetem ate pjese tenden kur thoje "me nje grua te martuar" e kam konsideruar nje gabim teknik, nje djallezi te momentit apo nje shaka dashamirese pasi nuk me dukesh tipi i femres me tendence lezbos-iriversible apo bisex-akut...

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] une per vete kam shkuar dhe me ka pelqyer
do e kisha ber prap pa probleme fare per derisa e don vet personi ne fjale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: [/qb]
Ti je Akoma i Virgjer . Paske shku ti me Gru t Martume ... [/qb]
ke harru qe te kam pas shpu sumen para ca muajsh dhe gerthitshe si me qene goce me zakone
po rri o trap mos me caj ****** toç te kam thene 100 her mos u merr me postimet e mija ok :mad: po flas seriozisht bardho ok ??? ke gje me nmua bujrum realisht [/qb]
Ti pse Nxefesh Un t kom Puth per Here te Pare Une te kom zhvirgjeru ... Forumi eshte per te gjithe ka pyetje dhe pergjigje je i afte te japesh pergjigjet Bujrum ... Masnej live sme eksiton me pranej t kom bo dalje ... :cool:

plakudhedeti

Primus registratum

kam shkuar, ishte e nxehte (si adoleshentet) sepse nuk e tradhtonte burrin zakonisht. mendoj se thyeu nje monotoni. nuk zgjati shume kohe (dhe mendoj se eshte me mire keshtu)

p.s.: cfare teme e nxehte qe ne mengjes ! ka lezet me shqipot or vella !

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga plakudhedeti:
[qb] kam shkuar, ishte e nxehte (si adoleshentet) sepse nuk e tradhtonte burrin zakonisht. mendoj se thyeu nje monotoni. nuk zgjati shume kohe (dhe mendoj se eshte me mire keshtu)

p.s.: cfare teme e nxehte qe ne mengjes ! ka lezet me shqipot or vella ! [/qb]
Ec te Vdeksha ...

mirjani

Primus registratum

pervec me shpirtin ti qe e kam yll bote
un spranoj te shkoj me asnji n'bot.

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

TEDI
forumi normale qe eshte per te gjith shif postimet e tjera per sa i perket daljes e din shume veta se kush ja ka bber daljen njeri tjetrit dhe per sa i perket se kush jam une dhe ti
ti je nje cop mishi
une jam ai qe jam
ska mbet nje cop fshatari si ti me me paragjykuar mua more djalosh kupton kaq e gje apo jo po ik tani te kam thene 100 her me lej rahat mos kthe pergjigje fare zere se nuk ekziston
ose e di ca vazhdo vazhdo se sja vle as me te kthy pergjigje dhe ket gje more cope se di vetem une e din dhe ca tjere nqs se ke kuptuar akoma po nejse gomari heret a vone meson /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Ne fakt vetem ate pjese tenden kur thoje "me nje grua te martuar" e kam konsideruar nje gabim teknik, nje djallezi te momentit apo nje shaka dashamirese pasi nuk me dukesh tipi i femres me tendence lezbos-iriversible apo bisex-akut... [/qb]
hey, never say never :goofy: ( me nje grua te martuar???)

nuk ka vend te kthej pergjigje !!!! fshij disa pergjigje ne pm dhe ler vend per mua :cool:

:wave:

Prodigychild01

Primus registratum

Ka shume arsye se pse nuk do te shkoja me nje grua te martuar. Edukata qe kam marre ne jete, mosprishja e familjeve, frika nga burri etj etj...

Po nganjehere te genjejne femrat sikur nuk jane te martuara edhe e ben pa e ditur... /pf/images/graemlins/wink.gif

BISOU

Primus registratum

ske faj se po te kapi ai burri i asj gruas se martuar gjej vend e fshihu :lol: :devil:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] ske faj se po te kapi ai burri i asj gruas se martuar gjej vend e fshihu :lol: :devil: [/qb]
Wow...
KAm lexu gjithe postimet e tua ne kete teme edhe mendoj qe ke shume te drejte.Sipas meje ja vlen te diskutosh me ty,te rrish me ty edhe shume gjera te tjera me ty. Vazhdo keshtu babe :kiss:

BISOU

Primus registratum

peshku mire se erdhe tek gruaja me burre qe shkon me nje tjeter e ku ta di une!!!!
po ti kur dole nga akuariumi??????
Mire mire jo keq, paske shprehur deshiren per te bere edhe diskutim etc etc me mua, shume mire pse jo diskutimet per njerezit jane :shrug:

uhhh. po ti je peshkatari me fal u ngaterrova, ai qe e kap peshkun :cool:

Alanis

Primus registratum

varet sa femije ka /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

HIghlander pse ja bo kaq shume qejfin vetes . Une vertet mund te jem fshatar Por te pakten nuk dua Fjalor Shqip Shqip sic do ti ... Masnej as ma Ni MOja fare ca mendojne te tjeret per Mu dhe ti e di kete gje ...

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] peshku mire se erdhe tek gruaja me burre qe shkon me nje tjeter e ku ta di une!!!!
po ti kur dole nga akuariumi??????
Mire mire jo keq, paske shprehur deshiren per te bere edhe diskutim etc etc me mua, shume mire pse jo diskutimet per njerezit jane :shrug:

uhhh. po ti je peshkatari me fal u ngaterrova, ai qe e kap peshkun :cool: [/qb]
Ho pra mo...PO nejse don't be worry.Kaihere edhe peshku catch me. /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

A tju pys un juve qe shkoni me gra te martuara si do tju vinte qe ne vend te gjahtarit te ishit viktime pra te gjenit gruan tuaj me nje tjeter? :confused:

Personalisht jam per moralin e larte ne familje edhe ma peshtiros edhe fakti i vetem qe keto pytje behen kaq pa u matur fare. :smash:

ludwig

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] A tju pys un juve qe shkoni me gra te martuara si do tju vinte qe ne vend te gjahtarit te ishit viktime pra te gjenit gruan tuaj me nje tjeter? :confused:

Personalisht jam per moralin e larte ne familje edhe ma peshtiros edhe fakti i vetem qe keto pytje behen kaq pa u matur fare. :smash: [/qb]
Aty eshte puna, te jesh gjahtari.
Who f*ucks who?