A do te shkonit me nje grua te martuar?

TEDI

Valoris scriptorum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb] A tju pys un juve qe shkoni me gra te martuara si do tju vinte qe ne vend te gjahtarit te ishit viktime pra te gjenit gruan tuaj me nje tjeter? :confused:

Personalisht jam per moralin e larte ne familje edhe ma peshtiros edhe fakti i vetem qe keto pytje behen kaq pa u matur fare. :smash: [/qb]
O Uno JOm dakort me Ty lal . Po o i gjo qe ne Shqiptaret e kemi . Po NUk ja dhe do e Kerkoje . Shume mos Ja Jep se mesohet Keq ...Pra Pak e Sakte sic Thote Populli ...

Koli

Primus registratum

S'e kuptoj ku eshte ndryshimi i te shkuarit me nje grua beqare. te ndare apo te martuar. Kur ai qe ka ne shtepi s'ja ben qejfin sic duhet, ti thjesht e ndihmon te njohe pakez kenaqesi ne ate jete monotone qe i duhet te duroje. Qejfi njesoj behet, se ne balle s'e kane te shkruar jane te martuara a beqare.

Princesha

Primus registratum

O Tedi edhe ashtu si thu ti mund te vlejn per disa, po un them qe me shum varet te personi, nqs e ka ne gjak, do e bej ska rendesi sa gati i rri ti si burr. Puna asht, lutju zotit mos te bijn per hise nje gru e till.

TEDI

Valoris scriptorum

o Rozalina JAm Dakort me Ty dhe nuk e vej n Dyshim Kte gjo po nese MAshkulli eshte Aq Pallange sa te marre Derrin n Thes ahere Eshte Pune Tjeter . Por kete gje e Them nga Eksperienca ime personale qe shoh Shume burra qe nuk ia vene veshin kerkesave t Grave te Tyre . Tani dreqi e MOri Gruaja nuk eshte si iher e i kohe vetem me pjell Kalamoj ne me i rrit ne me i ushqy ata ne Me Shfry Lo... Burri .Prandaj e Cilesova ate Term me siper qe mbaje te te Mbaje sepse ndryshe do e kerkoje . Jo te Kerkoje Maksimumin do ajo do ate Jetiken Se prandaj dhe ZOti i Hoqi nje Brinje Adamit ti Krijoje Even qe dhe ai te kete cdo gje ne Kete Bote qe ai KRijoi per Njeriun ...

darli

Primus registratum

moj mace mos qofsh si avatari qe ke zgjedh se vaj me det.Ty s'ka burre nene te te bej zap lere pastaj te te beje qejfin :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belina1986

Primus registratum

une do te shkoja me nje burre te martuar..... do te ishte jashte moralit time...<! :shrug:

dark lord

Primus registratum

une do te shkoja jo me nji,po me 10,20,30 gra te martume njekohesisht po te ishte e mundur.

TEDI

Valoris scriptorum

MOce ca PO boj un re . UN i Lej rehat Grate e Botes po ne Ato t M Lejn mu rehat ...

Kur me Kafshon te Gervish

Primus registratum

Rozalina he moj ku i ka gjith kto Kerkesa ky maj
:rolleyes:
Tedo rri urt se vet e ke faj sa her te vin ne lokal Gra te martume ulesh dhe ti me ato bashk Mos ma dredh bishtin
:smash: :smash:

TEDI

Valoris scriptorum

MOce Ca faji kam Une qe Ato me kerkojne te rri pak me top dhe te bej 2 PAre muhabet ... Une nuk i futem si pilafi mes detit . KUr kane Kerkesa ne ne Ndihme dhe Sherbim te POpullit dhe te Klienteve jemi .Une i boj Yzmet Punes ...

Princesha

Primus registratum

Dukesh ti dukesh... qe i ban hyzmet puns po tham.

Mos me dal prej teme, edhe me gra te martume po shkoke ti dmth e?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Epo kur Del Rasti ... Une Nuk jam Prift ...

Princesha

Primus registratum

Jo mire qe nuk te kan cu prift thuj, se kishe lan nam /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Roza Zakonisht Prifta behen Ata njerez qe jan te Tredhur ose nuk u Punon ose Ata qe kane Besim te Forte por Pak e veshtire te mos Tundohen nga nje Femer ...