A do te shkonit me nje grua te martuar?

Seriozi

Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Ja nji grua e martume dhe mbi 32 vjeç.Apo se kam pike te dobet une kët.

image13.jpg

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[QB] Ja nji grua e martume dhe mbi 32 vjeç.Apo se kam pike te dobet une kët.

Oh God.... shikoja i cik kthesat asaj, si kthesa autostrade...edhe duke e pare te behet mishi kokrra kokrra, le t'i fusesh duart. Ai qe ka fatin te kete martuar ate, e ka qe ketu ne toke nje fare ideje se c''eshte parajsa.

iliriano

Primus registratum

o te etur,o te perveluar.
mos lakmoni grate e botes. :smash:
nese keni etje:pini uje nga pusi juaj. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Duke pare kthesat e asaj :rolleyes: ene une do kisha shku me nje grua te martuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

[qb] Ja nji grua e martume dhe mbi 32 vjeç.Apo se kam pike te dobet une kët.

image13.jpg
[/qb]
KUSH NUK E KA FIKSIM KET MER ME THUAJ NJE /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy: :devil:

Admir

Forumium maestatis

A do te shkonit me nje grua te martuar?

Ju qe i pergjigjeni PO! pyetjes se temehapesit, a do te ishit ne gjendje ta benit kete vendim si parim universal? Dmth qe me vone nuk ka faj askush nese gruaja juaj mund te ******** poshte e perjete me kedo?! Me thoni, ku qendroni?!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Logos :eek: Editim una ty /pf/images/graemlins/frown.gif Fjalorin rrush /pf/images/graemlins/frown.gif

pS: Duhet gjithsesi te duash gjinine femerore.

:kiss:

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
[QB] Ja nji grua e martume dhe mbi 32 vjeç.Apo se kam pike te dobet une kët.

Oh God.... shikoja i cik kthesat asaj, si kthesa autostrade...edhe duke e pare te behet mishi kokrra kokrra, le t'i fusesh duart. Ai qe ka fatin te kete martuar ate, e ka qe ketu ne toke nje fare ideje se c''eshte parajsa. [/qb]
lale eshte caterin zeta jons GRUAJA e michaell daglas AKTORIT kshu qe qetoshu plako se e ka nje qe ka ber BASIC INSTINCT /pf/images/graemlins/smile.gif

Admir

Forumium maestatis

Ne mungese te ndonje versionit te zbutur shpirt se asht ba keq per fjale. Pastaj pershkruan origjinalisht versionin shqiptar te aktit seksual. Apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse ti e di. :kiss: :wave:

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Logos:
[qb] Ne mungese te ndonje versionit te zbutur shpirt se asht ba keq per fjale. Pastaj pershkruan origjinalisht versionin shqiptar te aktit seksual. Apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Nejse ti e di. :kiss: :wave: [/qb]
Ncuq te pergjigjem pas 5 minutash rush e pastaj do shohesh ne do jesh me i te njejtit mendim.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Logos:

Beh un po e kthej a do shkojshit me burre t'martum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si edukate qe me kane dhen jo. Por jeta eshte jete edhe si dihet. Mund te ndodh te deshirosh dike, ta enderrosh dite e nate dhe mos te shkosh me te. Prap tradheti eshte edhe kjo, pavaresisht se s'bere gje. Ky o forum e njerezit ketu ne kete zone shkruajne sa per te shkruar, por te kalosh nje jete te tere me dike: Nuk eshte kollaj.

pS: Mos ngaterro Kurvat me grate e martuara.

:kiss: Ciao :angel:

Primus registratum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb] Logos:

Beh un po e kthej a do shkojshit me burre t'martum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si edukate qe me kane dhen jo. Por jeta eshte jete edhe si dihet. Mund te ndodh te deshirosh dike, ta enderrosh dite e nate dhe mos te shkosh me te. Prap tradheti eshte edhe kjo, pavaresisht se s'bere gje. Ky o forum e njerezit ketu ne kete zone shkruajne sa per te shkruar, por te kalosh nje jete te tere me dike: Nuk eshte kollaj.

pS: Mos ngaterro Kurvat me grate e martuara.

:kiss: Ciao :angel: [/qb]
edhe se ai ndrrimi i temes me burra te martuar seshte tamom ekzakte /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithsesi good
:thumbsup: :thumbsup:

Diavolessa

Valoris scriptorum

edhe se ai ndrrimi i temes me burra te martuar seshte tamom ekzakte gjithsesi good

Je i martum ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo per gjo , por per farci un piccolo pensierino /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Po te mos e dija qe eshte i martuar e nese ndjej per te po,por nese e di s'do te mund ta beja kurrrrreeeeeee.Pastaj nuk e di pse por spara me terheqin burrat e martuar me ngjajne me baballaret :shrug:

mirjani

Primus registratum

vallai do isha tregu budalla po te kisha refuzu.po te ishte e bukur jo ndonje kshu vaj k*rin se jam edhe i bukurn vet pranaj. :goofy:

true confidental

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb] Po te mos e dija qe eshte i martuar e nese ndjej per te po,por nese e di s'do te mund ta beja kurrrrreeeeeee.Pastaj nuk e di pse por spara me terheqin burrat e martuar me ngjajne me baballaret :shrug: [/qb]
Po ata cunat e rinj te martuar, i perkasin kategorise burra ose baballare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

pak rendesi ka mjafton te jen meshkuj me M te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

Irish007

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sybajame:
[qb] pak rendesi ka mjafton te jen meshkuj me M te madhe /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
jo me K te madhe :rolleyes: :devil:

Guest

NJESOJ PO HE /pf/images/graemlins/laugh.gif