A do te shkonit me nje grua te martuar?

armir hallaci

Primus registratum
Re: A do te shkonit me nje grua te martuar?

Eshte e martuar apo jo nese nje femer te deshiron ty ti duhet te jesh me te dhe tia realizosh cfare ajo deshiron nga ty

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga harvey:
[qb] Una do te doja shume ta provoja i her me grun e tigrit.Kot sa me pa ca femre o kjo qe rri me ket tip.Tigri o kurvar ene xheloz apo jo?Fancy me making out with tiger's wife! Ca qefi ta boja i cik xheloz tigrin(e cizmeve te mia).O tiger,no hard feelings,huh?Ne besojme te free love,apo jo? [/qb]
:cool:

S6T6N6

Forumium maestatis

Ca eshte kjo pytje!!! Si ore nuk do shkoj; pervec kenaqesise te aktit seksual (teper profesional) do jetoja dhe me kenaqesine e idese qe une vlej me shume se burri i asajt.

BISOU

Primus registratum

HI,
edhe une do te shkoja me nje grua te martuar :devil:
por Satana asnjehere mos mendo dhe je aq i sigurt se ti vlen me shume se burri i saj
Ti i dashur mund te jesh nje kaprico e saj
ose nje shkendije e nje emocioni ngacmues, ose nje ego, ose dhe nje dashuri e re etc etc.... por pse ajo shkon me ty kjo nuk do te thote se ti je me i rendesishem!!!! (jo ne cdo rast )

sorry babe :wub:

samanta

Primus registratum

Bisou djale qenke :eek: :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Te siguroj dicka Bisou! Nese nje grua e martuar shkon me nje mashkull tjeter mund ta beje per 1001 arsye, por cdo mashkull qe shkon me nje grua te martuar ka 1001 arsye te besoje se tek "i martuari" i asaj ka dicka qe nuk shkon!

Pastaj kur lexoj te tilla tema imagjinoj gjithnje filmat artistike me trinomin e perjetshem (gruaja, burri, dashnori)

E treta... Bisou edhe pse me kundershton; une te kam shume xhan. /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samantha:
[qb] Bisou djale qenke :eek: :confused: /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:lol: :lol: jo jo femer eshte po eshte shume tip i guximshem dhe open-minded :tipsy:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

une per vete kam shkuar dhe me ka pelqyer
do e kisha ber prap pa probleme fare per derisa e don vet personi ne fjale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Princesha

Primus registratum

Me grua te martuar?

Dihet qe jo.

Kur ta ndaje burrin, ath po /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Me grua te martuar?

Dihet qe jo.

Kur ta ndaje burrin, ath po /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke ngatrru teme me duket...Bohet fjale per gru te martume,jo per burre te martum /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Kur ta ndajn burrin ajo, jo un /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'kam ngatrru teme hic /pf/images/graemlins/wink.gif

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] une per vete kam shkuar dhe me ka pelqyer
do e kisha ber prap pa probleme fare per derisa e don vet personi ne fjale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: [/qb]
Ti je Akoma i Virgjer . Paske shku ti me Gru t Martume ...

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] une per vete kam shkuar dhe me ka pelqyer
do e kisha ber prap pa probleme fare per derisa e don vet personi ne fjale /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel: [/qb]
Ti je Akoma i Virgjer . Paske shku ti me Gru t Martume ... [/qb]
ke harru qe te kam pas shpu sumen para ca muajsh dhe gerthitshe si me qene goce me zakone
po rri o trap mos me caj ****** toç te kam thene 100 her mos u merr me postimet e mija ok :mad: po flas seriozisht bardho ok ??? ke gje me nmua bujrum realisht

BISOU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Te siguroj dicka Bisou! Nese nje grua e martuar shkon me nje mashkull tjeter mund ta beje per 1001 arsye, por cdo mashkull qe shkon me nje grua te martuar ka 1001 arsye te besoje se tek "i martuari" i asaj ka dicka qe nuk shkon!

Pastaj kur lexoj te tilla tema imagjinoj gjithnje filmat artistike me trinomin e perjetshem (gruaja, burri, dashnori)

E treta... Bisou edhe pse me kundershton; une te kam shume xhan. /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
edhe une te kam shume xhan :kiss:

BISOU

Primus registratum

por nje gje duhet rishikuar, tek 1001 arsyet pernjehere te shkon mendja se ka dicka qe nuk shkon tek burri i saj.... po sikur te kete dicka qe nuk shkon tek ajo???????

pse nuk te shkon mendja atje????

pra une jam femer dhe nuk me intereson te mbroj burrin ne kete rast,(per ata qe kane dyshime :devil: ) por per te qene e balancuar dhe per te pare te dy palet ne te njejten menyre!!!

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] por nje gje duhet rishikuar, tek 1001 arsyet pernjehere te shkon mendja se ka dicka qe nuk shkon tek burri i saj.... po sikur te kete dicka qe nuk shkon tek ajo???????

pse nuk te shkon mendja atje????

pra une jam femer dhe nuk me intereson te mbroj burrin ne kete rast,(per ata qe kane dyshime :devil: ) por per te qene e balancuar dhe per te pare te dy palet ne te njejten menyre!!! [/qb]
Ti je femer dhe nuk te intereson te mbrosh burrin ne kete rast; gje qe po e ben me orthodoksi aq sa po mendoja: Ah te kem nje grua si kjo /pf/images/graemlins/smile.gif Idea se tek ajo ka nje gje qe nuk shkon mendoj se eshte absolute... per faktin se ajo del jashte shtratit bashkeshortor per te gjetur dicka qe besoj se aty nuk e ka... Pra perfundimi eshte i njejte cilendo nga 1001 rruget te marresh...

BISOU

Primus registratum

Po ps: sikur ajo te doje burrin e vet por te kete edhe deshiren per te pasur nje tjeter jo se burri nuk ja ploteson deshirat ose nuk e mbush nga ana sexuale por se thjesh ajo do variacion!!!

PSh: ti je i martuar dhe e do shume gruan tende dhe je i kenaqur nga ana sexuale ne te gjitha menyrat(dhe po ashtu ajo me ty),
thjesht ty te terheq nje femer tjeter dhe ti shkon me te per nje experience tjeter per nje kaprico etc. a shkon ti me kete grua sepse ti nuk je i kenaqur dhe se gruaja jote nuk te kenaq sexsualisht apo sepse thjesh ke nje deshire dhe kenaqesi sexuale qe nuk ka te beje sa sa e do gruan dhe se sa sexuale eshte ajo , ti prape kthehesh aty te ajo po prape dashuron dhe je me te po aq i kenaqur sexsualisht.

Pra a eshte faji i gruas tende qe ti ke qejf te shkosh me nje tjeter per kenaqesite e tua po eshte nje deshire kaprico etc. e jotja)
A jam shpjeguar mire??? nuk e di!!!!

peson

Primus registratum

[qb] Po ps: sikur ajo te doje burrin e vet por te kete edhe deshiren per te pasur nje tjeter jo se burri nuk ja ploteson deshirat ose nuk e mbush nga ana sexuale por se thjesh ajo do variacion!!!

PSh: ti je i martuar dhe e do shume gruan tende dhe je i kenaqur nga ana sexuale ne te gjitha menyrat(dhe po ashtu ajo me ty),
thjesht ty te terheq nje femer tjeter dhe ti shkon me te per nje experience tjeter per nje kaprico etc. a shkon ti me kete grua sepse ti nuk je i kenaqur dhe se gruaja jote nuk te kenaq sexsualisht apo sepse thjesh ke nje deshire dhe kenaqesi sexuale qe nuk ka te beje sa sa e do gruan dhe se sa sexuale eshte ajo , ti prape kthehesh aty te ajo po prape dashuron dhe je me te po aq i kenaqur sexsualisht.

Pra a eshte faji i gruas tende qe ti ke qejf te shkosh me nje tjeter per kenaqesite e tua po eshte nje deshire kaprico etc. e jotja)
A jam shpjeguar mire??? nuk e di!!!! [/qb]
mendimi im eshte ,ai e ka fjalen tek '1001 'qe gjithmone nje gjelle nuk don te haje don ta ndryshon se gjella e tjetrit i duket me e shijshme
:smash: :smash: :smash: :smash:

BISOU

Primus registratum

peson mua po me godet????? :cry:
thjesht po mundohem te kuptoj se cfare mendojne dhe ndjejne meshkujt kur shkojne me nje grua te martuar :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

[qb] Po ps: sikur ajo te doje burrin e vet por te kete edhe deshiren per te pasur nje tjeter jo se burri nuk ja ploteson deshirat ose nuk e mbush nga ana sexuale por se thjesh ajo do variacion!!!

A jam shpjeguar mire??? nuk e di!!!! [/qb]
... variacioni ... do ti pergjigjem pyetjes tende me nje pyetje ku do gjesh dhe pergjigjen time: Nese ty do te te tradhetonte yt shoq per nje kaprico apo verja emrin ti si te duash, mund te me thuash si do ndiheshe? Do beje fajtor ate, ndjenjen e tij, veglen e tij, veten tende apo shkojme me tej do ta justifikoje ate dhe veten duke thene: s'ka problem ka qene vetem nje moment i brishte i tij...
Duhet te dish e dashur Bisou se jeta ka etapa prandaj dhe nuk duhet gabuar ne zgjedhje te shpejta...

PS. Une jam beqar sa per dijeni /pf/images/graemlins/smile.gif