A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Bjerme nje birre te madhe kamariero!!!!
BISOU ca do pish mi?
Merre dhe ti nje bionda.
Hajde cheers!!!!
:rockband:

BISOU

Primus registratum

XHONI... ME KENAQESI E PI NJE BIRRE ME TY SE SHYQYR QE PO ME KTHEHET HUMORI..... CPASKA QENE KJO JETE....
NJE BIRRE TE FTOHTE AMSTEL LIGHT( E DI TI LOW CARBS /pf/images/graemlins/laugh.gif )

THANK YOU BABE :kiss: CHEERS

ladouce2005

Primus registratum

hajde se po e prish dhe une dieten e po e pi nje me Bisou dhe ju grupi, se me ka marre malli /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Bisou :kiss: merre dhe nje akulore ,se une u kenaqa edhe pse eshte me tas.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
belgian_duble.jpg

BISOU

Primus registratum

MOIRE PO KU MI GJEN TELAT MI AMAN PO KU E GJETE QE UNE VDES PER AKULLORE CHOKOLLATE /pf/images/graemlins/laugh.gif ME E PREFERUARA
THANK YOU :kiss: :kiss:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

kush mjep nje birre muve se mu tha gryka e fytit
se kei mbaru dhe nga leket jo per gje eshte nje mashtruse ketu qe tha do te jap nje birre dhe spo shof gje nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ska gje i falet eshte shkodrane /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

o ty te plasça dicka ballit po spo e them dashke birr ti pfff /pf/images/graemlins/laugh.gif une du uje e spo ma jep kush jo me birre /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja birra ime ,je i vogell ti prandaj nuk te japin :tipsy:
birra.jpg
.Shikoje tek dera /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk lejohen pijet alkolike nen moshen 18 vjec :devil:

xhoni

Primus registratum

Pershendetje te gjithe klientave! :wave:
Ju ftoj te pini cte doni se pas pak fillon happy-hour /pf/images/graemlins/wink.gif

img1.jpg

Jane te ftuar :
82-shko,Se_di,Moira,BISOU,La Douce,Zeqo Orizi,Rosela,Shtriga,Roza,edhe ndonje tjeter nese e kemi harruar.
Flobo!!!
Po te pres se duhet me ba llogarite dhe ndare fitimet e muajit.
Hajde gezuar :rockband:

leonora

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] kush mjep nje birre muve se mu tha gryka e fytit
se kei mbaru dhe nga leket jo per gje eshte nje mashtruse ketu qe tha do te jap nje birre dhe spo shof gje nejse /pf/images/graemlins/laugh.gif ska gje i falet eshte shkodrane /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kishe gja ti zontni CONTE kunder SHkodraneve :goofy: nejse nuk po ta mar per keq se prej njaty ke dal dhe ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
He se te jap une birr ty leri kto mashtruset ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif kamajerrrrrrrrrrrrrrr birr vrap per CONTEN nga ato te mirat qe i kemi vetem per persona te vecante
se flas un me tem shoq dhe nuk te thot gja /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

Xhoni :kiss: faleminderit
pas ketij raundi, ofroj dhe une nga nje birre per te gjithe klientet se ju kam xhan dhe s'do ju "shof" gjithe fundjaven :kiss:

se kam degjuar me pare kete birren e demonit :idea: po qe e mire, me jepni dhe mua nje shishe /pf/images/graemlins/laugh.gif