c'far bohet ketu ore? c'jan keto puthje? ruajuni se po lidhet dhapa jeni edhe goca .. /pf/images/graemlins/wink.gif pija ben te veten eee. /pf/images/graemlins/smile.gif :kiss:
Ju pershendes te gjitheve dhe ju ftoj te vini te pini nga nje birre te ftohte nga ana ime.
Flm shume atyre qe e kane mbajtur barin gjalle deri tani.
Se_di,82 -shkoder,rosela,moira :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
xhono shyqyr qe e nxorre koken ore se ka patur shume kerkesa /pf/images/graemlins/wink.gif
se_di & rosela un per te miren tuaj e kam se pastaj filloni e :cry: /pf/images/graemlins/tongue.gif
o zeqo sa po e egzagjero ne ti me kto red bullsat mer bab kan per te kap per doping :devil:
kush eshte helen@, mos ka nderruar gje nick
Flobo :wave:
Qysh ke qene mer plak?
Spero bene.
Hajt ta pime ndonje media dhe te bejme llogarite se vallaj keta kamarieret sikur kane dore. /pf/images/graemlins/tongue.gif
xhon, mir themi vjet 1, sivjet me pak /pf/images/graemlins/laugh.gif ti mir me punet /pf/images/graemlins/wink.gif
e pra edhe mu mduket sikur marohen shpejt birrat qe kur ka fillu me pi moira /pf/images/graemlins/tongue.gif
zeqo as i kac sdo mlesh muve ee :tipsy: sa sbo per shoqnin ne ti mo :sleep:
ju lutem nje birre per mua dhe nga nje per Flobon, Roselen, Se_di, Moiren, Xhonin, Bisou etj
me falni juve qe kam harruar t'ju permend, birren e keni nga une sidoqofte :rockband:
cunit tim i ka dale kici i pare :rockband:
wow paskemi rast per te pire /pf/images/graemlins/smile.gif
nje dolli per dhembin e pare LD qe shpresojme mod te jete ai i qenit se nuk eshte shenj e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca bejne femijet kur u dalin dhembet se kam harru mos kafshojne cdo gje te ngurte me duket
se_di ti e din qe doktorri nuk e pij alkolin eeee /pf/images/graemlins/wink.gif por me qen se ti po kembngul /pf/images/graemlins/tongue.gif
per tij do ta pij se s'ben. :kiss: :kiss: gezuar te gjithve siq jeni.. hajde hopa kush kercen naplonin eee cunat eeeeee :rockband: :rockband: :kiss:
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.