A do nje birre e??

rosa blu

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

nje birre per mua ?
me duket se qenkan qetesuar gjakerat!!!!
mire mbremaaaaaaaaaaaaaaaa! :kiss: :wave:

/pf/images/graemlins/frown.gif Prit gomar te mbije bar.... /pf/images/graemlins/laugh.gif paskam fjetur ketu mbreme,duke pritur birren e ime.. :tipsy:

leonora

Primus registratum

FloBo dhe se se_di pa merak se ja u shikoj une fatin /pf/images/graemlins/laugh.gif vtem hajdeni ju :kiss:
sot duaj nje kremwiski nese ka mundesi kamajesre :goofy:

xhoni

Primus registratum

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, e moret vesh me ne fund,qe po nuk qeshe une ketu,juve ju thahet gurmazi :smash: prandaj here tjeter mos me ngrini nervat se sherbim dhe kualitet si ke bakja ,ska ne vend tjeter.Ku keni pa ju keshtu,birre,meze,muzike,llogje e muhabet per shtate pale qejfe.
Tani jeni te mirepritur se edhe makina e re e birres erdhi :rockband: ,majtofonin e nderrova,mora nje te ri,yll bote. :thumbsup:
Pra sna mbetet tjeter vec te pijme.
Hajt gezuar !!!!!
Bari eshte hapur,kemi nxjerre dhe karriget jashte ne hije,per qejf te palles /pf/images/graemlins/wink.gif
Kesaj i thone ,ha pi rri,.... dhe ....
:sleep:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo mo nuk duam gjume ne ,jemi per jete nate... /pf/images/graemlins/blush.gif
Ka birra Tirona..??Se plasa une ..dhe ca stika po pati mundesi.. :angel:

xhoni

Primus registratum

Moira,eshte orari tani mi.Haet pihet birre nen hije dhe dremitet nga pak :shrug:
Merre nje birre Tirana /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup: ,ja dhe stikat.(jane fistiqe nga keto te jashmet jo stika te mira shqiperie.Atyre i ka vdek nana :shrug: )

Se di une c'a jane keto fistiqe ,po te jene fara pishe i dua dhe ato.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
emmmm...sa me shijoi birra ,rrofsh /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Fistiqe pra i thone atyre stikave me krype qe ka ne shitje.Ne it i thone pistachi.
Sa shkon birra tani ne vape. :wink: :cool:

leonora

Primus registratum

ore mos pini shum se do na beheni tap dhe s'ka lezet te ja kalojme pronarit :lol: :lol:
cremwiscin nuk ma pruri njeri mua aka :mad: he pra se nuk do vi me ne kete lokal :smash: :smash:

Eshte hutu Xhoni ,se ka shku te ruaj gjoksin nga vapa... :lol:
Xhoni kur te vish te lutem dy kafe ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

:lol: Jo mi se spo e rruj,por po e kref,se ma ka qef gruja leshin e bute.
/pf/images/graemlins/tongue.gif
Moira do akullore ti?Edhe une desha i pjeshke :confused: :goofy:

82-Shkoder,ti pi caj mi pranaj ste dhashe uiski une se thash se po tallesh.
/pf/images/graemlins/tongue.gif

:confused: O Xhoni ,tani shyqyr pazari plot eshte me pjeshke ,bli sa te duash /pf/images/graemlins/smile.gif C'a ti besh ne dimer.. :shrug:
Akulloren po e marr flm /pf/images/graemlins/laugh.gif

rosa blu

Primus registratum

ciao nje birre!!!!!!nje pershendetje te gjitheve :kiss: :kiss: :kiss: :thumbsup: :wave: