A do nje birre e??

Re: A do nje birre e??

/pf/images/graemlins/laugh.gif Zeqos i eshte hollu llogaria aq shume sa nuk dalin me e pagu ,keshtu bej si bej dhe mi jep mua ti thyej /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

helibak mucogllava

Primus registratum

u sa me kursen kjo Moira mua :kiss:
Moira po e kam moter me pagoja ti nje birr kunates /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ODISEA

Primus registratum

Asnje s'e fuska doren ne xhep ketu...
Kush t'ia veshi tjetrit :tipsy:
Ja ca para ketu Xhoni dhe jepu te tereve nga nje birre nga une /pf/images/graemlins/wink.gif

bushbill1.jpg

rosa blu

Primus registratum

:shrug: RROFSH O ARAGON!!! :kiss: !JO PER GJE PO SIKUR TE SHIJON ME SHUME KUR TA PAGUAJNE TE TJERET!!!! :thumbsup:
DOJA TA OFROJA UNE BIRREN PO TANI S'KA ASNJE KETU!!!!!!!
KESHTU QE IKU RRADHE IME!!!!!! :wave: :wave: :wave:

SweetAngel

Primus registratum

Xhoni!

vertet ajo eshte gruaja e pare, po mos e mba me hater /pf/images/graemlins/frown.gif , se ta mbyll deren e dhemes se "ndenjes" dhe hajde e te gjesh celes per ta hapur. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: More vesh apo jo?

shtriga

Primus registratum

nje birr tek une (te mbyllur)dhe cfare te duan te tjeret qeras une sot /pf/images/graemlins/wink.gif

Ato dollaret lart ishin te bukur ,por mua me pelqejne tufe... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Rapatushe rrofsh qe u kujtove :kiss: ja po shkoj te marr dhe ca stika
/pf/images/graemlins/laugh.gif Shtrige mos ve strekonshin ti...

/pf/images/graemlins/tongue.gif he mo se ashtu duket ,e kam thene tek tema perkatese se c'fare nuk te ngop ,por edhe ato dollaret sikur me lene stomakun bosh...Jam gati te liroj per kasaforte nje dhome 4 me 5 per to... :devil:

xhoni

Primus registratum

Ma pasken ba klubin corap keta mu!!! :smash:
Nje dite iki une dhe qeka bere nami.
Ti aragon mos na sill leke fallco se svijme nga fshati ne.Dritat, tatimet me ca do i paguj une?Qekeni ba te gjithe tape. :devil:
Ty Zeqo do te vej bodyguard ketu dhe do te ta gjej ate dashnoren e famshme qe po kerkon gjithandej.
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ore pipell,mire qe pini dhe ju befte mire,po 5te pakten paguni gjysmat. :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Me keto nerva qe jam jo nje BIRRE me pi, por edhe kazani i Rakise nuk me ben derman.