A do nje birre e??

xhoni

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

Rrapatushe,scusami :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Sweet,mos e myll deren naten :lol:

SweetAngel

Primus registratum

Me fal, c'ishte kjo, nuk flas me ty?

Te kam thene ndonje gje, qe te ka ofenduar? ( pyetje serioze)

xhoni

Primus registratum

Nuk i dihet kur vij,ti deren mos e mbyll. /pf/images/graemlins/wink.gif
Mund te vonohem i cik se kam sherr sonte me gruan.Nuk e shef ca po me punon :shrug:

SweetAngel

Primus registratum

Cke ti se kur te vish tek une te zbret inati, vetem mos harxho shume energji me sherr, le pak per gjerat me te dobishme, dhe qe kerkojne me sh, energji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

xhoni

Primus registratum

Per ate pune mos ki merak,nuk lej gje mangut une /pf/images/graemlins/wink.gif .Por avash avash se pastaj kam frike se sdo me lesh me te iki ne mengjes. :cool:

SweetAngel

Primus registratum

Epo kjo tani varet nga shume faktor, zotesi e para, pastaj te tjerat , e kupton vete ti.

rosa blu

Primus registratum

CIAO! :wave: OOOO PASKA KERCITUR KENDEJ!!!!!!!!!
MIRE SE RINI !!!
PO SA PLANE QE BENI MOR AMAN!!!!
PO TI MO XHONI PSE SE JEP DIVORCIN, PO PRES DASMEN UNE! SE UNE E BLEVA PESHQESHIN PER DASEM DHE ME MUNGON VETEM FUSTANI!!!!!
PASTAJ VETEM AENG!!!!! :rockband: :kiss:

xhoni

Primus registratum

Mire se vjen rosa blu.E do nji birre ti?Offre la casa.
Fustanin do ta blejm ne.Nga ata elegantet,bile do te te marrim dhe ty si moira te na besh shoqeri ne dhomen e gjumit. :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

E moj Rosa, ai as nuk me ka propozuar akoma, kurse ti........ ahengu, fustani, peshqeshi.

Shume i ngadalshem eshte ky xhoni, shpresoj per te tjerat te jete me i shpejt /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

xhoni

Primus registratum

Jo,jo ketu jam i shpejte une kurse ke te tjerat jam i avashte.I think it*s better this way?

SweetAngel

Primus registratum

Hejjjjjjjjjjjj cfare shoqerie ore dhe ku ne dhomen e "ndenjes" ,dhe pa para? Ku ke pare shfaqe pa para ti :lol:

Nuk mendoja se ke nevoje per oerforcime. apo do ndonje te te kontrolloj se si punon? /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

SweetAngel

Primus registratum

o yeh u are right, there are some things that need time, take it easy,

ke te drejte disa gjera duhen marre me ng :goofy: /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Moira donte vete me nejt dhe ne sja prishem,po i blejm dhe i fustan tbukur roses dhe po ja veshim vete me ngadale. :tipsy:
Rosa ,te perbrendshmet i ke ti apo ti blejme ne?
Leqe,erdhi vapa tani,nuk rrihet me rroba ne shtepi. /pf/images/graemlins/wink.gif

rosa blu

Primus registratum

JO!MORE PELLUMBA JO!!NE ATO çASTE DO JU LEME VETEM.GIà HISTORIA JUAJ ESHTE NE SYTE E TE GJITHEVE MIQVE TE ALBFORUMIT! TE PAKTEN NE ATO MOMENTE UN PO DI PRIVACY...
RROFSHI PER BIRREN!!!!
AH SA DUHESH ME GJITHE KETE VAPEN!!!!!!!! :kiss: :kiss: :thumbsup:
SA PER TE ME VESHUR FUSTANIN MOS U BEJ MERAK HIç!
TI VETEM BLIMA SE PER TA VESHUR S'ESHTE NEVOJA!!!!
MOS U SHQETESO FARE.PASTAJ DUHET TE SHKATHTESOHESH VETEM PER TE ZHVESHUR SE SWEETY U ANKUA SE JE TEPER I NGADALTE!!!!!

xhoni

Primus registratum

Ne do tja fusim bukur.Do ti lejme te shofin i cik ne fillim pa leke derisa ti lcoj goja lang,pastaj tak,i fikim dritat qe te na pagujn ma shume.Po deshen te marrin pjese trefishohet cmimi. :shrug: :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif