Nuk i dihet kur vij,ti deren mos e mbyll. /pf/images/graemlins/wink.gif
Mund te vonohem i cik se kam sherr sonte me gruan.Nuk e shef ca po me punon :shrug:
Cke ti se kur te vish tek une te zbret inati, vetem mos harxho shume energji me sherr, le pak per gjerat me te dobishme, dhe qe kerkojne me sh, energji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Per ate pune mos ki merak,nuk lej gje mangut une /pf/images/graemlins/wink.gif .Por avash avash se pastaj kam frike se sdo me lesh me te iki ne mengjes.
CIAO! :wave: OOOO PASKA KERCITUR KENDEJ!!!!!!!!!
MIRE SE RINI !!!
PO SA PLANE QE BENI MOR AMAN!!!!
PO TI MO XHONI PSE SE JEP DIVORCIN, PO PRES DASMEN UNE! SE UNE E BLEVA PESHQESHIN PER DASEM DHE ME MUNGON VETEM FUSTANI!!!!!
PASTAJ VETEM AENG!!!!! :rockband: :kiss:
Mire se vjen rosa blu.E do nji birre ti?Offre la casa.
Fustanin do ta blejm ne.Nga ata elegantet,bile do te te marrim dhe ty si moira te na besh shoqeri ne dhomen e gjumit. :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Moira donte vete me nejt dhe ne sja prishem,po i blejm dhe i fustan tbukur roses dhe po ja veshim vete me ngadale. :tipsy:
Rosa ,te perbrendshmet i ke ti apo ti blejme ne?
Leqe,erdhi vapa tani,nuk rrihet me rroba ne shtepi. /pf/images/graemlins/wink.gif
JO!MORE PELLUMBA JO!!NE ATO çASTE DO JU LEME VETEM.GIà HISTORIA JUAJ ESHTE NE SYTE E TE GJITHEVE MIQVE TE ALBFORUMIT! TE PAKTEN NE ATO MOMENTE UN PO DI PRIVACY...
RROFSHI PER BIRREN!!!!
AH SA DUHESH ME GJITHE KETE VAPEN!!!!!!!! :kiss: :kiss: :thumbsup:
SA PER TE ME VESHUR FUSTANIN MOS U BEJ MERAK HIç!
TI VETEM BLIMA SE PER TA VESHUR S'ESHTE NEVOJA!!!!
MOS U SHQETESO FARE.PASTAJ DUHET TE SHKATHTESOHESH VETEM PER TE ZHVESHUR SE SWEETY U ANKUA SE JE TEPER I NGADALTE!!!!!
Ne do tja fusim bukur.Do ti lejme te shofin i cik ne fillim pa leke derisa ti lcoj goja lang,pastaj tak,i fikim dritat qe te na pagujn ma shume.Po deshen te marrin pjese trefishohet cmimi. :shrug: :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.