A do nje birre e??

rosa blu

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

CIAO A DOPO. MENDOJ SE DHE TI "shpirti" I SWEET IKEN SE BEHET GELOZE AJO, MIRUFAFSHIM! :kiss: :wave:

/pf/images/graemlins/laugh.gif Po mua ne tarace me late... /pf/images/graemlins/tongue.gif prisni se po vij :angel:

leonora

Primus registratum

OOOOOOOOOOBBBBBBBBBBOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBBOOOOOOOOOO c'far kenka ba ktu :eek:
xhoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hajde shpi se te vrava :smash: :smash:
Sweetangel nuk ma mer burrin ti moj gruaaaaa jooooooooooooo more vesht apo jo........... mora thuajjjjjjjjjjjj, hoi kjooooooooooo :mad:
o milet shperndahuni se nuk ka dasem ktu jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ku jane FloBo me se_di???
yllo e shikone /pf/images/graemlins/frown.gif ma more burrin :cry:
xhoniiiiiiiiiiii nuk te vjen turp nga te shoqerija jone e vjeter mor kopuk :smash:

SweetAngel

Primus registratum

O Rapatushe po ti yllo mos u tremb, se vetem per nje kohe te shkurter e dua /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj ta jap. ( d.m.th per sa ore qe jam ne kompjuter se pataj secili vazhdon jeten e vet)

Pastaj kush tha se ka dasem, se mos e kemi prere diten ne, ka kohe per dasem.

albavina

Primus registratum

kush martohet ketu???
xhoni????????? po ti sikur je i martuar :mad:
ku ma le rapatushen more? kam pare skam pare harro cuni qe eshte i martuar keshtu :rolleyes:
rapatushja mos u merzit ti yllo se :smash: xhonin

SweetAngel

Primus registratum

Ti Se-di cfare halli ke /pf/images/graemlins/laugh.gif , pse s'na lini rehat xhanem, po su be qameti pse mori dhe nje tjeter ai ( ndoshta eshte mysliman). :lol: :goofy:

albavina

Primus registratum

kam hallin e rapatush une sweetangel
po te bej cte doje ai edhe 100 te tjera te marri
po mos guxoj te lendoj rapatushen se :mad:

xhoni mblidhe mendjen vella /pf/images/graemlins/smile.gif mos e prish punen se je cun i mire /pf/images/graemlins/wink.gif

SweetAngel

Primus registratum

Bobooooooooooooooo cfare u be, po ai as me ofroj e as nuk me kerkoj gje,e merrni vesh, pse beni gjith kete gurgulle.

Xhoni mos u merzit tezoro ( po ta shkruaj sic shkruan ti anglishten se nuk di te shkruaj italisht) te gjithe jane xheloze, :lol: :goofy: :tipsy:

I miss u so much. :kiss: :kiss: Do u like it?

albavina

Primus registratum

:lol: sweetangel
une xhonin e kam si vella shok dhe xheloze jam per dike tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

xhoni

Primus registratum

Ej ...mos ma merrni per ters se flirtova i cik me sweet angel :confused:
Rrapatushe, :kiss: :kiss: ty nuk te le une yllo,kurse me sweet angel kam lidhje jashte martese ok.
Kot sjemi familje evropiane ne. :shrug:

beshbossi

Primus registratum

aman mos beni keshtu se jemi edhe ne te tjeret qe mbetem te tema Dua burre e te shikojme ju keshtu na jep il colpo finale!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Thoja ti Xhoni se ajo nuk me besoj qe ishte thjesh per pak kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy: .

:lol: :lol:
me ke do te martohet sot Xhoni??? :tipsy:
Rapatushe preja internetin po e deshe per vete /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

leonora

Primus registratum

e di qe se ke keq ti yllo :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
njese te bej qa te doje ai se une kam kerkuan ndarje me te /pf/images/graemlins/blush.gif

as dje nuk ma ofroj njeri nje caj /pf/images/graemlins/frown.gif nejse sot po iki ta mar vete... por jo ne kte lokal se ktu nuk me do njeri /pf/images/graemlins/frown.gif

Po me ke mua ,ja ku jam ,sa te vesh perparesen e te sherben motra ty :kiss:
tea.jpg

leonora

Primus registratum

sa mire qe je yllo :kiss: por nuk eshte pak turp per perparse une :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif
gjithsesi flm :kiss:

:confused: e mire po e heq ,pse kisha pershtypjen se kamarieret sherbejne me perparese... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Do t'a vej perparesen vetem kur tu sherbej cunave ,se ato i hapin syte... :eek: /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhoni

Primus registratum

Ore ket klubin e kam une jo Moira.Ajo punon si kamariere ketu.(paguhet mire sigurisht)Bashkepronar eshte dhe flobo.
Ike dhene Rrapatushes cajin e gabuar,vetem une e di se ca caji do ajo.
Sweetangel tani do pije pa leke se eshte gruja e pronarit /pf/images/graemlins/tongue.gif