A do nje birre e??

bob

Primus registratum
Re: A do nje birre e??

ke dal pa kapuc sot,sa her t'kam than maj parajsa.

kinezet kan me ju pas zili per ca i beni cajit ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

a ka ndonje gja me alkol ketu more ejjjjjjjj!

leonora

Primus registratum

great ja naqe kisha vesh pantofola /pf/images/graemlins/tongue.gif po me duket se e kam nga xhelozia qe kam per ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ti ca don fol se ne ven ta bi une ty /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

ja dhe qumeshtin mjeshter /pf/images/graemlins/wink.gif
latte.jpg

dhe per gjithe te tjeret..pini cte doni..qeras une /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Moira mos kishe humb gje adresen qe sje dukur fare? :kiss:
:wave: grupi shurupi :wave: [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif Jo ,kisha humbur pass.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Parajsa :kiss: here tjeter..
Ju ofroj nga nje kafe /pf/images/graemlins/smile.gif
tazzina-figa.jpg

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] kujdes me keto oferta se jane te rrezikshme.rrezikon te ngelesh me kepuce te kuqe. [/qb]
Vec porosit ti sot se kemi rast qyli /pf/images/graemlins/laugh.gif Lesswords do jet tuj pergatit festimet per ditelindjen :kiss: kshu qe llogarine e kripur do e shikoje neser :devil:

Moira, po kafe marokine ke msu si behet :rolleyes:

the_doctor

Primus registratum

ta jap une kafen me lal...illy po deshe...dhe me nje davidoff te zi /pf/images/graemlins/smile.gif

albavina

Primus registratum

[qb]
[qb] kujdes me keto oferta se jane te rrezikshme.rrezikon te ngelesh me kepuce te kuqe. [/qb]
Vec porosit ti sot se kemi rast qyli /pf/images/graemlins/laugh.gif Lesswords do jet tuj pergatit festimet per ditelindjen :kiss: kshu qe llogarine e kripur do e shikoje neser :devil:

Moira, po kafe marokine ke msu si behet :rolleyes: [/qb]
:lol: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_doctor:
[qb] ta jap une kafen me lal...illy po deshe...dhe me nje davidoff te zi /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
davidoffin e zi e pranoj (pvr se ne rrezikun tend eshte) kurse persa i perket kafes jemi akoma shuuume larg.

epiphany

Primus registratum

po ti qenke per lapidar jo per birre /pf/images/graemlins/laugh.gif
hajt urime!!! :wave:

[qb]

Moira, po kafe marokine ke msu si behet :rolleyes: [/qb]
Me thene te drejten ,nuk me terheqin marokenet ,e jo me te mesoj si e pine kafen .. :shrug: Tek kafja jam vesvese dhe ne Kine kur isha e gjeta me qirri njerin qe me bente kafen posacerisht per mua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Meqe ra fjala ,si e bejne kafen marokenet?

xhoni

Primus registratum

mjes xhente!si u gdhit mer? /pf/images/graemlins/tongue.gif
o moira a ka nai caffelatte mi? /pf/images/graemlins/wink.gif